AH Prepaid Sim (AH Mobiel)

Op aanraden van één van onze bezoekers hebben we de AH Prepaid Simkaart toegevoegd aan het vergelijkings overzicht. Steeds meer supermarkten of winkels waarin met van alles verkoopt, bieden prepaid simkaarten aan van eigen merk. Deze prepaid aanbieders hebben natuurlijk geen eigen netwerk, maar maken gebruik van bijvoorbeeld het netwerk van KPN. Ook bij bij Albert Heijn prepaid wordt gebruik gemaakt van het KPN netwerk.

AH prepaid tarieven vergelijken

De tarieven van AH mobiel zijn vergelijken met de twee vooraanstaande prepaid providers erg duur. Als je dus een prepaid kaart zoekt waarmee je goedkoop kunt bellen, zijn SimYo of Tele2 wellicht betere opties voor jou. Onderstaand vergelijken we de AH prepaid tarieven met de twee populairste providers van het moment.

Provider Bellen SMS’en Starttarief Per MB
AH prepaid 0.35 0.12 1e minuut 15 cent
SimYo (Populair!) 0.10 0.10 1e minuut 4 cent Meer informatie
Tele2 0.10 0.08 1e minuut 5 cent Meer informatieEvenals veel andere aanbieders zoals Hi, Simyo, Lebara, Lyca, Simpel, Telfort en nog veel meer, gaat AH dus via KPN. Aangezien KPN het grootste netwerk is van Nederland zal je met al deze dus overal bereik moeten hebben.
Echter heeft de ene aanbieder waarschijnlijk voorang op de ander. Mocht het netwerk erg zwaar belast zijn , bijvoorbeeld tijdens ouden nieuw, heeft Simyo voorang op AH of Telfort voorrang op Lebara.

AH verkoop hun prepaid simkaarten wel op een grappige manier, namelijk in een groot stalen blik waarin dus 1 klein kaartje zit. Zie de foto hieronder.

Bij de aanschaf wat 10 euro kost ontvang je 5,- beltegoed op je simkaart. Daarbij ontvang je nogmaals 5,- beltegoed wanneer je het registratie forumulier opstuurt en nog eens 5,- beltegoed als je het nummerbehoud formulier invult en opstuurt.


In het “erwtenblik” vind je de volgende elementen:AH Prepaid
– Simkaart
– Handleiding
– Formulier voor nummerbehoud
– Registratie formulier

Mocht je gebruik willen maken van nummerbehoud, kun je dit dus achteraf doen door het bijkomende formulier in te vullen.


Prepaid Internet van AH mobiel

AH biedt ook prepaid internet aan, alléén is dit niet de goedkoopste in de markt.
Voor AH internet op prepaid basis betaal je: 15 cent per MB

Onderstaand zie je een screenshot van de tarieven die AH hanteert. Let goed op dat het Bonus tegoed is meegerekend in de tarieven per MB. Dit geeft dus een vertekenend beeld.

Vaak komt het voor dat je nog niet door je bonus tegoed heen bent na één maand. Je bonus tegoed komt dan te vervallen en is dus NIET meer geldig. Veel mensen ondervinden hier de nadelen van dus let goed op de kleine lettertjes!


AH prepaid internet tarieven

Snelheid van AH prepaid internet

Onderstaand hebben we de download en upload snelheden van AH en de twee populairste prepaid kaarten van het moment tegen elkaar afgezet.

Provider Download Upload
AH prepaid 1000 Kbps 100 Kbps
SimYo 2000 Kbps 128 Kbps
Tele2 2000 Kbps 128 KbpsDe snelheid van AH internet is net aan genoeg om bijvoorbeeld e-mail berichten te lezen en om terug te mailen. Echter is de snelheid wel maarliefst twee keer zo laag als bij andere aanbieders. Dit maakt het soms vervelend en zelfs irritant om bepaalde webpagina’s te bekijken. Bepaalde websites die mooie moderne technieken gebruiken, worden zeer langzaam geladen waardoor je liever niet meer wilt browsen. Daarnaast zal hets streamen, dus bijvoorbeeld het bekijken van ?Youtube filmpjes ook niet zo soepel gaan als je wellicht gewend bent.

“De kleine lettertjes”

Tot slot vermeld AH dat wanneer je opwaardeerd, het dubbele beltegoed krijgt gestort op je simkaart. Echter staat er op het “blik” in kleine letters weergegeven dat dit extra bonus tegoed maximaal 1 maand geldig is. Daarnaast kan je het bonus beltegoed ook niet gebruiken om te bellen en te sms’en naar het buitenland.
Dit is de reden dat wij gewoon het standaard tarief van AH prepaid meenemen wanneer wij alle prepaid simkaarten vergelijken, zoals op de homepage.
WAT IS JOUW ERVARING MET AH MOBIEL?
Laat het ons weten via een berichtje hieronder!
Wil je jouw ervaringen met ons delen? Of heb je een toevoeging op het bovenstaande bericht? Blijf dan niet zitten en laat een bericht achter! Volg ook onze RSS feed en blijf op de hoogte van al nieuwtjes.

Comments

waarom niet de slim only van ah in het vergelijk ??

Beste Geert,

Wij nemen geen sim only van AH in de vergelijkingen omdat deze website uitsluitend over Prepaid Simkaarten gaat :-)

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Op het nr. 0617841010 wil ik graag het simcode/pukcode opvragen, ik ben deze kwijt? Ik ga over op KPN abonnement met dit nummer behoud. Kunt u dit mij toezenden vrl. Dank A. v Ommeren

Beste Anneke,

De betreffende simkaart kan hier bestelt worden. Klik op de link en volg de bestelstraat. KPN zal de KPN is simkaart zelf leveren.

Hebben wij u hiermee voldoende geïnformeerd?

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Is de ah simkaart ook beschikbaar als de micro sim kaart??

Hoi Melissa,

Albert Heijn levert nog geen micro simkaart. Wij hebben recent nog een test bestelling geplaatst en dit was een simkaart van normaal formaat.

Om welke redenen ben jij geïnteresseerd in AH mobiel?

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Reageer hier op dit bericht

(required)

(required)


*