Black Friday aanbiedingen: Prepaid, Sim Only & Alles in 1

Home » Black Friday aanbiedingen: Prepaid, Sim Only & Alles in 1

We kijken er in Nederland elk jaar steeds meer naar uit: Black Friday! Deze dag, die altijd direct volgt op Thanksgiving, komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Daar is deze dag zo groot dat de meesten vrij zijn van werk! Alhoewel Black Friday in Nederland nog niet zó populair is, zijn er toch flinke kortingen waar je van kunt profiteren. Zo zijn er ook Black Friday aanbiedingen. Als je al op zoek was naar een prepaid simkaart of een sim only abonnement, is dit het beste moment om toe te slaan! Wij zetten alle Black Friday aanbiedingen & kortingen op een rijtje, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Direct via e-mail de beste Black Friday prepaid aanbiedingen van 2020 ontvangen? Zodra de deals deschikbaar zijn, zullen wij je via e-mail informeren. Vul daarvoor hieronder jouw e-mailadres in.

Black Friday & Cyber Monday prepaid aanbiedingen!

Black Friday & Cyber Monday aanbiedingen gelden voor de meeste producten en providers het gehele weekend! Vanaf november 2020 zullen wij weer de beste Black Friday deals voor je hier weergeven.

Black Friday Sim Only deals!

Onderstaand zullen wij een overzichtelijke tabel toegevoegen met de beste Black Friday Sim Only aanbiedingen van verschillende telecomproviders. Op dit moment zijn er nog geen specifieke aanbiedingen. Deze zullen pas rond november 2020 op de website komen te staan. Toch zijn de Black Friday aanbiedingen van dit jaar uitzonderlijk goedkoop. Onder andere T-Mobile Black Friday en Black Friday van Ben zijn hier onderdeel van. Interesse in een van deze scherpe deals? Klik dan op de bestelknop om een sim only abonnement af te sluiten!

Alles in 1 abonnement acties

In 2019 waren er nog een aantal goede Alles in 1 deals. Wij verwachten in 2020 weer wat goede deals!

Bespaar geld tijdens Black Friday!

Er zijn momenteel nog geen prepaid Black Friday aanbiedingen beschikbaar, behalve die van onze eigen data simkaart. Mochten er nog aanbiedingen komen, dan kunnen we, mede gebaseerd op de vorige jaren, wel alvast een voorproefje geven op wat je kunt verwachten. Voor Prepaid simkaarten als voor Sim Only abonnementen zijn er vele voordelen die je hebt met Black Friday. Dit zijn onder andere:

  • Goedkopere tarieven voor bellen/sms/data
  • Goedkopere sim only abonnementen en prepaid simkaarten
  • Meer beltegoed, SMS’jes of data
  • Voordeliger beltegoed opwaarderen
  • Geen aansluitingskosten bij het afsluiten van een sim only
  • Gratis prepaid simkaart bij bepaalde aankoop

 

Cyber Monday aanbiedingen

Niet gevonden waar je naar zocht tijdens Black Friday? Wees niet getreurd! Op Cyber Monday heb je namelijk nog een kans. Dit is altijd de maandag na Thanksgiving en Black Friday en is het begin van de feestdagen, wat gepaard gaat met hoge kortingen! Zoek jij dus nog een goede deal waarmee je veel geld bespaart? Dan raden we zeker aan om de Cyber Monday prepaid aanbiedingen te bekijken. In 2020 kun je weer genieten van Cyber Monday.

Black Friday 2020: beste deals!

In 2020 valt Black Friday op vrijdag 27 november. We zullen deze pagina regelmatig updaten wanneer er nieuwe aanbiedingen bekend worden gemaakt. Blijf dus deze pagina volgen om op de hoogte te zijn van de beste Black Friday 2020 prepaid aanbiedingen & kortingen!