Prepaid Aanbiedingen

prepaid aanbiedingen

Ben jij op zoek naar prepaid aanbiedingen? Dan ben je hier op het juiste adres! Op deze pagina hebben wij ze voor je onder elkaar gezet. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen voor de beste prepaid aanbiedingen!

Prepaid aanbieders zijn vrijwel constant met hun tarieven. Zo nu en dan hebben providers mooie prepaid aanbiedingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voordelig prepaid pakket. Dit gaat vrijwel altijd gepaard met een “beltegoed” deal, zoals extra beltegoed, gratis data of dubbel beltegoed bij het opwaarderen.

Onderstaand verzamelen wij de beste of opvallendste prepaid aanbiedingen om jullie een zo compleet mogelijk overzicht te laten zien. Mocht je ergens anders nog een goede prepaid aanbieding tegengekomen zijn, tip ons dan! Wij zullen het bekijken en dan zo snel mogelijk opnemen in ons vergelijking overzicht.

Bekijk de meest recente Prepaid aanbiedingen hier!

ProviderAanbiedingKosten simkaartBellenper MB
SimyoTijdelijk Exclusief via PrepaidSimkaart.net: €5,- gratis beltegoed & korting & Gratis verzendingVanaf €5,-€0,10€0,01 cent (bij prepaid maandbundel)BESTELLEN
XIPO CONNECT2 GB gratis data€24,95€0,006 BESTEL

Welke provider heeft de beste prepaid aanbieding?

Op dit moment zijn er meerdere prepaid providers die een prepaid simkaart aanbieding hebben lopen voor potentiële klanten. De beste prepaid aanbiedingen hebben wij hierboven weergeven, maar welke is de beste volgens ons? Dat is op dit moment Simyo. Met Simyo haal je het meeste voordeel uit je aankoop. Wil jij graag meer te weten komen over de aanbieding (prepaid) van Simyo, of van een andere provider? Lees dan snel verder!

Simyo Prepaid Aanbieding

simyo prepaid aanbiedingen logo Simyo heeft op dit moment meerdere prepaid simkaart aanbiedingen. Wanneer er nu via deze prepaid aanbieding een simkaart wordt aangeschaft ontvang je wanneer je direct opwaardeert €7,50 beltegoed gratis. De simkaart kost dus uiteindelijk niets, je doet er zelfs voordeel mee om deze aan te schaffen.

Welke voordelen heeft Simyo nog meer?

  • Bij Simyo maak je gebruik van het vertrouwde KPN netwerk
  • Bellen zonder Starttarief!
  • Duidelijke online zelfservice interface waarin alles is te regelen en aan te sturen
  • Mogelijkheid om online op te waarderen
  • Één van de voordeligste tarieven op de markt

Simyo Prepaid Tarieven

Bel tarief: €0,10 per minuut
SMS tarief: €0,10 per bericht
Internet tarief: €0,15 per MB (afrekening per KB)

XIPO CONNECT Aanbieding Prepaid

xipo connect prepaid aanbiedingen logo

Als mobiele internetprovider richt XIPO CONNECT zich onder andere op data only simkaarten. Daarvoor loopt op dit moment een actie: Je ontvangt  2 GB gratis data bij aanschaf van een Data Simkaart Europa.

Welke voordelen biedt XIPO CONNECT?

  • Goedkope prepaid data via voordelige bundels
  • Data is 1 jaar tot onbeperkt houdbaar
  • Eenvoudig online opwaarderen en verbruik inzien

XIPO connect Prepaid Tarieven

Internet tarief: Vanaf €0,006 per MB (afgerekend per KB)

Bel tarief: –
SMS tarief: –

Disclaimer Bovenstaande gegevens kunnen per dag veranderen. Wij doen ons best om zoveel mogelijk up-to-date te zijn met betrekking tot wat er op de pagina van de providers wordt weergegeven. Mocht je eventueel een verschil zien, laat het ons dan weten via het contact formulier. Wij proberen de consument van een zo compleet mogelijk overzicht te voorzien. Mocht je een andere interessante aanbieding zijn tegengekomen, die wij nog niet vermelden, laat het ons dan weten!

Speciale aanbiedingen & acties

Black Friday aanbiedingen

Vrijdag 24 november 2023 is het weer Black Friday. In de weken voorafgaand aan deze dag zullen vele webshops en winkels kortingen geven op hun producten. Wij zullen de prepaid aanbiedingen van providers daarom goed in de gaten houden wanneer de ‘’Zwarte Vrijdag’’ nadert. Als providers Black friday aanbiedingen hebben, dan zul je ze uiteraard op onze website vinden. Wil jij de beste black friday aanbiedingen vergelijken? Bekijk dan rond eind november ons overzicht van Black friday aanbiedingen.

Cyber Monday aanbiedingen

In Nederland wordt Black Friday verlengd tot en met Cyber Monday. Het hele weekend bieden webshop en winkels kortingen tot en met maandag 27 november 2023. Dit is een speciale dag waarop er andere soorten kortingen worden gegeven dan op Black Friday. Voor Cyber Monday aanbiedingen kun je in december even een kijkje nemen op onze Cyber Monday pagina.