Camping WiFi: Betrouwbaar & Snel!

Wanneer je vaak naar de camping gaat, heb je het hoogstwaarschijnlijk al meegemaakt. De WiFi op de camping is helaas niet zo goed als thuis. Op sommige campings moet je zelfs nog naar de receptie lopen om een signaal te kunnen ontvangen! Dat is vanaf nu verleden tijd. Ben je de slechte WiFi op de camping (camping WiFi) zat? Lees dan snel door!

WiFi op de camping door MiFi router

Wij hebben daarom voor jou de oplossing: een MiFi router! Door middel van een MiFi router heb je snel internet op de camping! Een MiFi router is een kleine draagbare router die meerdere apparaten kan voorzien van een internetverbinding. Zo hebben jij en je familieleden aan de hand van de juiste simkaart en de MiFi router op de camping snel 4G internet!

De MiFi router die bij jou past!

Er zijn veel verschillende soorten MiFi routers. Zo heb je routers waar je met wel 6 tot 32 apparaten tegelijkertijd mee kunt connecten! Alle MiFi routers die wij verkopen ondersteunen 4G internet! Wil je direct een MiFi router aanschaffen voor snel camping WiFi? Bekijk dan het onderstaand aanbod:

Wil je meer weten over simkaarten voor MiFi routers? Hieronder leggen we je uit welke simkaart het meest geschikt is voor een MiFi router voor internet op de camping!

De voordelen van een MiFi router

Maar eerst nog even de vraag: waarom zou je je eigen WiFi op de camping willen? Zoals we hierboven al even genoemd hebben, is de WiFi op de camping niet altijd even goed. Dit komt onder andere doordat je naar de receptie moet lopen om überhaupt een WiFi signaal te ontvangen. De kans is dan ook nog eens groot dat de WiFi bij de receptie niet altijd het beste signaal heeft. Dit kan komen omdat andere campinggangers ook gebruik maken van de WiFi waardoor het signaal erg traag wordt. Er bestaan ook campings waar je WiFi voor een aantal dagen kunt kopen. Je krijgt dan een code waarmee je bij je tent of caravan wel gewoon kunt internetten. Deze de kosten van deze codes kunnen variëren van €2 per dag tot €7 voor zeven dagen. Let wel op de WiFi die je met deze codes tot je beschikking krijgt is vaak wel zogeheten ‘camping WiFi’ en is bijvoorbeeld niet geschikt voor het downloaden van films of een HD livestream te bekijken. Daarom is je eigen MiFi router de perfecte oplossing!

Beste simkaart voor WiFi op de camping

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een MiFi router als het om simkaarten gaat. Je kunt een sim only abonnement afsluiten met een databundel, maar dat kan ook veel goedkoper! Namelijk met onze prepaid data simkaart. Lees verder voor meer voordelen van onze data simkaart.

Wil je meteen een data simkaart voor WiFi op de camping aanschaffen? Dat kan! Wij bieden meerdere mogelijkheden: een data simkaart Europa, een data simkaart Nederland, en een wereldwijde simkaart. Ga je vaak naar een camping binnen Europa of juist er buiten? Alles is mogelijk! Klik op het product dat bij je past en koop direct een data simkaart.

Data SimkaartKostenGratis data
Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

Data simkaart voor WiFi op de camping

Dat een data simkaart goed geschikt is voor een MiFi router komt door de volgende voordelen (het onderstaande geldt voor al onze data simkaarten):

✓ Onze data simkaart is de goedkoopste manier voor (internationaal) mobiel internet! Zo heb je niet alleen snel internet op de camping, maar ook goedkoop!

✓ Snel 4G internet: met een downloadsnelheid tot 300Mbps! Let op:check altijd even of de MiFi router 4G internet ondersteunt.

✓ Onze data simkaart is onbeperkt geldig. De data simkaart wordt dus nooit afgesloten! Wanneer je deze een tijd niet gebruikt kan deze wel tijdelijk bevroren worden, maar deze wordt weer ontdooid wanneer je er tegoed op zet!

✓ Alle databundels zijn 365 dagen geldig! Heb je de data op je vakantie naar de camping niet opgekregen, maar ga je binnen een jaar weer? Geen probleem! Je kunt de data dan gewoon nog gebruiken!

Ben je het slechte internet op de camping zat? Schaf dan een MiFi router met data simkaart aan! Zo heb jij op de camping goed internet en kun je makkelijk berichtjes en foto’s sturen naar het thuisfront. Met een MiFi router heb je ook, op de wat slechtere dagen, altijd nog je smartphone of iPad achter de hand! Door middel van onze prepaid data simkaart zit je niet vast aan vaste kosten. Ook heb je door een prepaid simkaart meer controle over je verbruik. Is je tegoed namelijk op? Dan zul je opnieuw moeten opwaarderen. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten aan het einde van de maand!

Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
Tijdelijk internet / MiFi huren
Beurs WiFi
Evenementen WiFi
Congres WiFi
Zakelijke WiFi
Festival WiFi
Tijdelijk onbeperkt internet
Tijdelijk WiFi thuis
Tijdelijk WiFi op locatie