Festival WiFi: Dansen, Feesten & Supersnel Internet!

festival wifiIn de afgelopen jaren is het aantal mensen dat gebruik maakt van hun smartphone explosief gestegen, gelijkopgaande met deze trend is ook het gebruik van mobiel internet gestegen. Het gevolg hiervan is dat steeds meer mensen de behoefte heeft overal waar ze komen aan een (mobiele) internetverbinding. Het nadeel aan een festival is echter dat een drukbezochte plaats is wat vaak leidt tot overbelasting van het beschikbare mobiele netwerk, waardoor niemand op het festival meer bereikbaar is. Om dit te voorkomen bieden wij de oplossing, met onze festival wifi kan iedereen beschikken over snel en betrouwbaar 4G internet. Aan de hand van onze oplossing kunnen grote aantallen gebruikers tegelijkertijd gebruik maken van WiFi hotspots op het festivalterrein of evenement.

Data simkaarten / MiFi routers voor festival WiFi

Op zoek naar een eenvoudige oplossing voor internet op een festival? Je kunt bij ons direct een data simkaart aanschaffen, los of in combinatie met een MiFi router. Hieronder zie je ons aanbod. Mocht je meer informatie willen of grootschalig willen inkopen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Losse Data Simkaarten

Data SimkaartKostenGratis data
Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

MiFi router + Data simkaart

Wat garanderen wij?

Met ons tijdelijk WiFi op locatie wordt jouw festival voorzien van een snel en draadloos 4G netwerk. en kunnen je bezoekers, de artiesten en crew onbeperkt genieten van de voordelen die mobiel internet met zich meebrengt. Met het snelle 4G netwerk dat wij jou bieden ben je ervan verzekerd dat iedereen op het festival verzekerd is van een stabiel wifi hotspot op de locatie van het festival. Daarnaast garanderen we het volgende:

✓ Binnen 1 werkdag online, overal in Nederland
✓ Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat!
✓ Tijdelijk internet op locatie via tijdelijke WiFi installaties
✓ Volledig op maat ingesteld, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd
✓ De beste apparatuur voor veilig, betrouwbaar en supersnel internet

WiFi op een festival? Laten we de mogelijkheden bespreken!

Wil je direct in contact komen met ons? Vul dan het onderstaand contactformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opzoeken om de mogelijkheden te bespreken.

  Waarom is een goede internetverbinding belangrijk bij een festival?

  Het hebben van een goede internetverbinding tijdens je festival is van essentieel belang voor je festival. Waarom? Lees hieronder waarom:

  • Gratis WiFi biedt mogelijkheden: de mogelijkheden omtrent event technologie is niet bij te houden. Zo kun je tegenwoordig festival apps ontwikkelen, routeplanning tot digitale programma boekjes, maar voor het gebruik hiervan is mobiel internet van essentieel belang. Ook zijn bezoekers via het festival direct verbonden met jou als organisatie via het internet, dit biedt mogelijkheden tot dataverzameling en feedback tijdens het festival. Daarnaast kun je de bezoekers op de hoogte houden via het internet.
  • Sociale Media neemt toe: tegenwoordig speelt sociale media een essentiële rol in de promotie van je evenement. Ook kunnen de meeste bezoekers van een festival hedendaags niet meer zonder het delen van hun “whereabouts” op Snapchat, Facebook en Instagram. Indien er dus een tijdelijke festival WiFi aanwezig is, is de kans groot dat hun aanwezigheid op jouw festival wordt gedeeld via deze kanalen. Zeker wanneer het festival een positieve ervaring is geweest en dit wordt gedeeld via de sociale kanalen komt dit de naamsbekendheid van het festival zeker ten goede.
  • Festival Wifi behoort tot een algemene voorziening: tegenwoordig wordt gratis WiFi op gelijke trend geschaald met de beschikking tot water WC’s en elektriciteit. In onze huidige maatschappij is het hebben van een goede WiFi-verbinding van essentieel belang voor het succes van een festival.

  • Content delen wordt makkelijk gemaakt!: de populariteit van een evenement wordt mede bepaald door het delen van content. Een festival heeft pas plaatsgevonden als er foto’s van zijn gemaakt. Je wilt namelijk ook de mensen prikkelen die het festival niet hebben bijgewoond. Aan de hand van een gratis beschikbaar festival WiFi netwerk kan de buitenwereld op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen op jouw festival. Bijna iedereen die een festival bezoekt beschikt namelijk over een smartphone met camera en aan de hand van de beschikbare festival WIFi kunne ze hun ervaringen delen met de rest van de wereld
  • Betaal/Pinsystemen: een goede internetverbinding is belangrijk voor het kassysteem op het festival. Om aan pinbetalingen te kunnen voldoen is het belangrijk dat er een goede/veilige/stabiele internetverbinding is, je wilt namelijk niet dat het pinsysteem gehackt kan worden waardoor de bezoekers gescammed kunnen worden.
  • Sponsormogelijkheden: het aanbieden van gratis WiFi kan ook mogelijkheden bieden voor sponsoren. Aan de hand van een afvang pagina van de WiFi hotspot kan een sponsor naar eigen invulling een pagina vormgeven om in contact te komen met de festivalbezoekers en op deze manier meer merkbekendheid te creëren. Daarnaast zijn openbare festival Wifi-netwerken ook uitstekend voor dataverzameling voor de sponsor of organisatie.

  Tijdelijk festival WiFi voor veel gebruikers!

  Aantal potentiële gebruikers: 25 – 1000+
  Groot festival? Neem dan contact met ons op! Geef aan wat je nodig hebt, en je ontvangt binnen 24 uur – een offerte op maat voor jouw festival WiFi Hotspots! Wij nemen tevens binnen 30 minuten direct contact met je op (op werkdagen natuurlijk).

  Uit onze ervaring is gebleken dat het vanaf 25 gebruikers verstandig is om jouw speciale wensen door te geven aan ons, vanaf dit aantal gebruikers kunnen de eisen namelijk flink uiteen gaan lopen. Aan de hand van jouw eisen ontwikkelen wij een passende oplossing met de daarbijbehorende vrijblijvende offerte op maat!

  Of het nou gaat om een groot festival of klein festival, wij beschikken over een passende oplossing voor jouw festival. Met onze speciale tijdelijke internetsystemen is jouw festival zo voorzien van tijdelijk stabiel Festival WiFi hotspots. Met de MiFi routers van PrepaidSimkaart is iedereen op jouw festival binnen de kortste keren “connected”. Het mooie aan deze MiFi routers is dat je zelf kunt bepalen hoe groot de radius (het bereik van de internetverbinding) van je hotspot wordt, hoe groter je festival, des te meer Access points (versterken en vergroten de internetverbinding) je eraan verbindt, des te groter het bereik voor jouw festival hotspots. Het systeem is uit te breiden naar eigen invulling van kleinschalig gebruik naar grootschalig gebruik, en kan daardoor uitstekend aangepast worden aan de maatstaven van jouw festival. Of je nu een muziektent, eetstand of het hele festivalterrein wilt voorzien van goed werkend tijdelijk internet, wij helpen jou om jouw festival te voorzien van uitstekend tijdelijk hotspots festival WiFi.

  Tijdelijk internet voor een klein festival!

  Aantal potentiële gebruikers: 0 – 25
  Ook voor kleinschalige festivals bieden wij de mogelijkheid op uitstekend tijdelijk internet. Afhankelijk van de eisen bieden wij het best mogelijke tijdelijke internet mogelijk voor jouw festival hotspots. Voor kleinschalig gebruik bieden wij een MiFi router aan die versterkt kan worden aan de hand van Access points . Via deze weg kun je genieten van relatief goedkoop tijdelijk internet waarbij de tijdelijke internetverbinding op een betrouwbare manier wordt opgezet voor jouw festival!

  Tijdelijk internet voor een festivalstand

  Op een festival zijn vaak meerdere stands te vinden, van eetkraampjes tot stand die shirtjes of petten verkopen. Vaak is er bij deze stands de behoefte aan kleinschalig betrouwbaar, snel en veilig internet. Wij bieden voor deze stands een unieke oplossing aan de hand van mobiel internet via een 4G+ connectie door middel van een MiFi router. Deze MiFi router is gekoppeld aan een megabundel die data beschikbaar kan stellen voor vele mensen tegelijk zonder het risico op overbelasting. Door middel van een data simkaart kan er snel/veilig/betrouwbaar internet gegarandeerd worden dat ideaal is voor de stands op jouw festival. Voor stand is het gebruik van een MiFi router over het algemeen vele malen goedkoper dan het vaak beschikbare slecht werkende tijdelijke Wifi netwerk op de festivallocatie. Of het nou gaat om een eetkraam, kledingkraam of een stand om de bezoekers van informatie te voorzien, met onze unieke 4G Mifi routers ben je ervan verzekerd dat de bezoekers van jouw stand worden voorzien van stabiel, snel en veilig 4G+ internet.

  Voordelen tijdelijk internet voor stands op festivallocaties!

  • Sales: Een 4G internetverbinding biedt jou stand unieke mogelijkheden tijdens verkoopgesprekken of informatieve gesprekken. Daarnaast worden potentiële klanten die gebruik willen maken van veilig en betrouwbaar internet naar jouw stand getrokken, waardoor ze zich praktisch naast jouw stand bevinden. Het enige wat potentiële klanten hoeven te doen is inloggen op de betrouwbare internetverbinding.
  • Branding: Door jouw merknaam in de WiFi naam te verwerken creëer je een soort van merkherkenning bij de gebruikers.
  • Veiligheid / Cyber security: open WiFi-hotspots zijn erg hackgevoelig en vaak onveilig. Er wordt veel gehackt en persoonlijke gegevens zijn erg kwetsbaar op open Wifi punten. Zeker wanneer je een stand hebt die gebruik maakt van pinbetalingen is het hebben van een beveiligde internetverbinding een “must have”! Zorg daarom met onze MiFi routers voor de optimale veiligheid voor jezelf, medewerkers, standhouders en bezoekers!

  MiFi router voor klein zakelijk en consumenten gebruik

  Het gebruik van een MiFi router kan verschillende voordelen met zich meebrengen voor klein zakelijk en consumenten gebruik. Een MiFi router kent in Nederland een dekkingsgraad van 100% waardoor je op iedere festival locatie in Nederland verzekerd kunt zijn van snel en betrouwbaar internet. Daarnaast is het gebruik van een MiFi router bijzonder gemakkelijk.Wil je direct een MiFi router aanschaffen voor klein gebruik tijdens een festival? Bekijk dan het onderstaande aanbod van MiFi routers.

  Het gebruik van een MiFi router kan jou de volgende voordelen op zowel zakelijk gebied als privé gebied bieden:

  • Overal in Nederland (en grote delen Europa) de beschikking over snel 4G internet)
  • Snel Internet voor onderweg of op locatie
  • Enorm snel en makkelijk in gebruik
  • Een MiFi router biedt veilig, snel en betrouwbaar internet
  • De mogelijkheid om tussen 6 en 32 apparaten te verbinden aan WiFi

  Simkaart voor een MiFi router

  Om een MiFi router te voorzien van data is er een simkaart nodig. Speciaal voor de MiFi routers bieden wij Data Simkaarten/data only simkaarten aan die de router van data voorziet. Tijdelijk krijg je een gratis data simkaart bij aanschaf van iedere MiFi router. Het voordeel van onze data simkaarten is dat je geen overbodige kosten hoeft te betalen voor bellen sms’en waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent! Wij bieden de Data Only Simkaarten aan tegen een van de goedkoopst mogelijke tarieven, speciaal voor jou! Heb je al een MiFi router óf ben je alleen geïnteresseerd in de data simkaart? Gebruik dan de onderstaande bestelknoppen om direct een data simkaart aan te schaffen.

  Data SimkaartKostenGratis data
  Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

  Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
  Tijdelijk internet / MiFi huren
  Beurs WiFi
  Evenementen WiFi
  Congres WiFi
  Zakelijke WiFi
  Camping WiFi
  Tijdelijk onbeperkt internet
  Tijdelijk WiFi thuis
  Tijdelijk WiFi op locatie