Tijdelijk onbeperkt internet | Particulieren en Bedrijven

Wil jij het gemak ontdekken van WiFi zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen? Daar kunnen wij je bij helpen! Wij bieden namelijk stabiel tijdelijk onbeperkt internet aan tegen een voordelig tarief.Klinkt het hebben van onbeperkte mobiele data jou als muziek in de oren? Zowel particulieren als consumenten kunnen wij voorzien van een internetverbinding. Zo kun je ongestoord genieten van supersnel internet Daarnaast kunnen wij jou het volgende garanderen:

✓ Binnen 1 werkdag online, overal in Nederland
✓ Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat!
✓ Tijdelijk internet op locatie via tijdelijke WiFi installaties
✓ Volledig op maat ingesteld, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd
✓ De beste apparatuur voor veilig, betrouwbaar en supersnel internet

Tijdelijk onbeperkt internet aanvragen? Kom in contact met ons!

WIj bieden je de mogelijkheid om onbeperkt tijdelijk mobiel internet te krijgen zonder dat je hiervoor hoeft vast te zitten aan een vast contract. Heb je tijdelijk onbeperkt internet nodig? Wij kunnen dit voor je bewerkstelligen in Nederland en zelfs Europa! Voor meer informatie & tijdelijk onbeperkt internet aanvragen kun je hieronder gebruik maken van ons contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

  Tijdelijk onbeperkt internet gebruik

  Tijdelijk onbeperkt internet kan gebruikt worden door zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen een onbeperkt data verbinding voor je regelen in verschillende scenario’s. Zo kan het voorkomen dat je onverwachts zonder internet komt te zitten. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je tijdig onbeperkt tijdelijk internet wilt gebruiken voor of tijdens een:

  • Verbouwing of verhuizing
  • (Bedrijfs)feest
  • Bijeenkomst of Evenement
  • Vakantie of op zakenreis

  De voordelen van tijdelijk onbeperkt internet?

  Het grote voordeel van tijdelijk onbeperkt mobiel internet is dat je geen vast contract hoeft af te sluiten, en precies weet wat je verbruikt. Het mooie hiervan is dat je aan het einde van de maand niet voor vervelende verassingen komt te staan omdat je over je data abonnement bent heengegaan. Je kunt immers niet meer uitgeven dan in het data abonnement bundel is vastgesteld, en je verbruikt alleen de data die je in je bundel hebt staan (onbeperkt). Het voordeel is dat je weet waar je aan toe bent, zonder dat je hiervoor vast hoeft te zitten aan een jaar – twee jaren contract.

  Bij ons kun je voor een korte periode (bijvoorbeeld een dag internet of twee dagen internet) snel, veilig en stabiel 4G internet verkrijgen tegen goedkope tarieven!

  Wij bieden veiligheid, stabiliteit en snelheid!

  Er zijn meerdere opties om tijdelijk onbeperkt internet af te sluiten, voor wanneer je bijvoorbeeld op zakenreis gaat, een weekendje weg gaat of tijdelijk zonder een data abonnement komt te zitten, bijvoorbeeld tijdens het verhuizen. Er zijn natuurlijk tegenwoordig genoeg openbare WiFi hotspots maar deze zijn zeer onbetrouwbaar en hackgevoelig. Je wilt namelijk niet dat hackers aan jouw privé gegevens en data komen. Het is daarom ook onverstandig om via een openbaar WiFi netwerk zakelijke gevoelige bestanden te openen of te gaan internetbankieren, ook zijn openbare WiFi hotspots relatief traag in vergelijking tot onze tijdelijke data bundels.

  Heb je alleen tijdelijk internet nodig? Gebruik een MiFi router!

  De beste manier om aan tijdelijk onbeperkt internet te komen is via een MiFi router! Met een Data simkaart kun je de MiFi router voorzien van mobiele data, waardoor de MiFi router direct wordt voorzien van mobiele data. Je kunt theoretisch gezien je datategoed constant blijven verhogen. Zo kun je ongestoord blijven genieten totdat je tegoed op is en dan weer opwaarderen. Een MiFi router is te vergelijken met een tijdelijk WiFi verbinding, het enige verschil is dat er gebruik wordt gemaakt van mobiele data. Het voordeel van een MiFi router is dat er meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik kunnen maken van het mobiele netwerk. Met een data simkaart kun je genieten van de voordelen die een normaal data abonnement je te bieden hebt, zonder dat je hiervoor hoeft vast te zitten aan een internet abonnement.

  Meteen een MiFi router aanschaffen?

  Een MiFi router is een gunstige oplossing voor personen die tijdelijk internet willen, waarbij er een mogelijkheid is constant op te waarderen. Met een MiFi router ben je verzekerd van tijdelijk internet waar je maar wilt! Dus twijfel niet en schaf een Mifi router aan in combinatie met een data simkaart, zodat je waar je maar wilt verzekerd bent van tijdelijk onbeperkte mobiele data. Hieronder is er de mogelijkheid om verschillende MiFi routers te bekijken. Klik op de bestelknop om de technische specificaties te bekijken of om direct een MiFi router aan te schaffen.

  Gebruik een Data simkaart bij je MiFi router

  Je kunt voor een MiFi router een normale simkaart gebruiken. Toch is er een beter oplossing. Zoals eerder genoemd is de Data simkaart praktischer voor een MiFi router. Je maakt immers alleen gebruik van internet met zo’n draagbare internet router. De data simkaart heeft in vergelijking ook een aantal voordelen ten opzichte van normale simkaarten waaronder:

  ✓ Goedkoopste manier voor (internationaal) mobiel internet!
  ✓ Downloadsnelheden tot 300 Mbps met het snelle 4G netwerk!
  ✓ De Data Simkaart is onbeperkt houdbaar
  ✓ Geldigheid van 365 dagen op je data tegoed!
  Tijdelijke Actie: nu gratis tot 2 GB data bij zowel de EU als Wereld simkaart!

  Bestel hieronder meteen jouw Data simkaart

  Data SimkaartKostenGratis data
  Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

  Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
  Tijdelijk internet / MiFi huren
  Beurs WiFi
  Evenementen WiFi
  Congres WiFi
  Zakelijke WiFi
  Festival WiFi
  Camping WiFi
  Tijdelijk WiFi thuis
  Tijdelijk WiFi op locatie