Zakelijke WiFi: Snel, veilig & stabiel internet

zakelijke wifiHeeft uw bedrijf momenteel niet de beschikking over een stabiele internetverbinding als gevolg van een overstap/verhuizing/tijdelijke locatie? Dan is het vrij lastig om bepaalde werkzaamheden uit te voeren zonder een goede internetverbinding.

Tijdelijk zakelijk WiFi dat volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf!

Direct een zakelijke internet oplossing bestellen?

Op zoek naar een snelle oplossing voor zakelijke WiFi / zakelijk internet? Wij bieden zowel losse simkaarten als MiFi routers met simkaarten aan. Deze kun je voor je bedrijf inzetten. De opties zie je hieronder. Mocht je grootschalig willen inkopen, kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken

Losse Data Simkaarten

Data SimkaartKostenGratis data
Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

MiFi router + Data simkaart

Een specifieke oplossing nodig voor Zakelijke WiFi? Lees dan hieronder verder!

Een goed werkende internetverbinding is onmisbaar in het huidige bedrijfsleven. Zonder een stabiel zakelijke internetverbinding staan de werkzaamheden bij de meeste werkzaamheden bij een bedrijf stil. Met onze professionele tijdelijke zakelijke internetverbinding heb je tijdelijk een WiFi verbinding en wordt jouw bedrijf continuïteit geboden. Onze oplossing wordt ingericht naar jouw specifieke situatie en wensen. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

✓ Binnen 1 werkdag online, overal in Nederland
✓ Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat!
✓ Tijdelijk internet op locatie via tijdelijke WiFi installaties
✓ Volledig op maat ingesteld, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd
✓ De beste apparatuur voor veilig, betrouwbaar en supersnel internet

Eenvoudig tijdelijk zakelijke internet regelen? Kom in contact met ons!

De mogelijkheden inzake WiFi voor de zakelijke markt zijn groot. Voor meer informatie kun je in contact komen met ons door het onderstaand contactformulier in te vullen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opzoeken.
  Tijdelijk zakelijk internet

  Ben jij voor je bedrijf op zoek naar een tijdelijk zakelijk WiFi-netwerk, 4G-oplossing of een combinatie hiervan? Met de tijdelijke zakelijke WiFi en 4G+ oplossing die wij bieden is jouw bedrijf verzekerd van een stabiele zakelijke internetverbinding (WiFi zakelijk of 4G+ zakelijk). Jouw medewerkers kunnen zo moeiteloos hun werkzaamheden uitvoeren en genieten van de voordelen van snel 4G internet. Ons zakelijke WiFi is uitermate geschikt voor laptops, smartphones, tablets en andere elektronische apparaten die gebruik maken van internet. Ben jij op zoek naar goed tijdelijk zakelijk internet voor jouw bedrijfssituatie? Stuur ons een bericht met jouw wensen en wij gaan aan de slag voor jou!

  Met onze High Quality, Speed & Security zakelijke WiFi kun je voor een korte periode (bijvoorbeeld een dag internet of twee dagen internet) snel 4G internet verkrijgen tegen goedkope tarieven!

  Waarom Zakelijk WiFi?

  Een zakelijke WiFi verbinding is vergelijkbaar met de internetverbinding die consumenten thuis hebben, echter biedt zakelijk internet enkele voordelen voor bedrijven die consumenten internet niet te bieden heeft, zoals:

  • BTW aftrekbaar: bedrijven mogen bij zakelijk internet het BTW-bedrag dat ze betalen terugvragen. Dit bespaart je bedrijf op jaarlijkse basis al gauw enkele tientallen euro’s
  • Aanvullende diensten: bij een zakelijk internet abonnement krijg je meer mogelijkheden dan het geval is bij een consumenten abonnement. WiFi zakelijk biedt je stabiel internet, met een goede router. Ook worden extra mogelijkheden geboden zoals een PIN betalingsmogelijkheid, vaste IP-adressen, een alarmdienst en je bent verzekerd van beter SLA (Service Level Agreement), waarin wordt vastgelegd hoeveel uur een verbinding minimaal moet werken per maand/jaar.
  • Betere Service: Zakelijke WiFi biedt jouw bedrijf een betere servicegraad dan voor consumenten internet het geval is. Bij ons heb je een speciale support ingang, wat in de praktijk betekent dat je kortere wachttijden en geschoolde medewerkers hebt, wat weer resulteert in een betere service.

  Kleine Zakelijk WiFi oplossing: Mifi Router

  Aantal potentiële gebruikers: 0 – 32
  In deze paragraaf staat een WiFi oplossing voor klein zakelijk gebruik als zijnde meetings buiten de deur of op locatie zonder internet. Of Heeft jouw bedrijf binnenkort een meeting, Interne kennisevents of personeelsfeestje? Dan is het natuurlijk fijn om jouw medewerkers te voorzien van een betrouwbaar, veilig en snel WiFi verbinding. Een MiFi router is hier zeer geschikt voor! Een compacte MiFi router kan jou en jouw medewerkers voorzien van de mogelijkheid op goed zakelijk tijdelijk internet. Met een goede MiFi router kunnen al snel 32 gelijktijdige apparaten worden aangesloten, waardoor het zeer geschikt is voor snel tijdelijk zakelijke WiFi.

  Met onze data simkaarten kun je de MiFi router voorzien van speciale databundels die passen bij het internetverbruik van jouw geplande event. Met een goede router en een speciale data simkaart kun jezelf bepalen wat voor bundel verbruik jouw bedrijf nodig heeft. Bekijk het volledig aanbod aan MiFi routers (inclusief data simkaart geleverd) hieronder.

  Losse data simkaarten voor zakelijk gebruik
  Tevens is het ook mogelijk om een of meerdere data simkaart(en) los aan te schaffen. Dit is handig voor wanneer je al een apparaat hebt waar een simkaart in kan. Zie hier ons aanbod:

  Data SimkaartKostenGratis data
  Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

  Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
  Tijdelijk internet / MiFi huren
  Beurs WiFi
  Evenementen WiFi
  Congres WiFi
  Festival WiFi
  Camping WiFi
  Tijdelijk onbeperkt internet
  Tijdelijk WiFi thuis
  Tijdelijk WiFi op locatie