Beurs WiFi: Snel internet op de Beurs?

beurs wifiBij de organisatie van een beurs, congres of evenement is het van essentieel belang dat de bezoekers de beschikking krijgen over een stabiel en goed beveiligde internet verbinding. De zakelijke markt is enorm divers (beurs, congres, conferentie, meeting en evenementen) maar een ding hebben ze allemaal gemeen, namelijk het belang van een veilige, goede en betrouwbare internet verbinding. Bij een beurs zijn er vaak vele bezoekers die gebruik willen maken van het beschikbare internet, je wilt niet het risico lopen dat de gegevens van je bezoekers aan de hand van een onveilige wifi-verbinding het risico lopen om gehackt te worden, wij bieden jou hiervoor de oplossing! Met ons tijdelijk internet voor beurzen kunnen wij binnen de kortste keren een betrouwbaar en veilig netwerk garanderen die voldoet aan de eisen voor een beurs (grootschalig & kleinschalig).

Direct Beurs internet via een Data Sim / MiFi router

Een snelle en eenvoudige oplossing nodig voor internet / WiFi op de beurs? Bekijk onze losse data simkaarten en MiFi routers met data simkaarten. Handig en voordelig voor gebruik op beurzen! Afhankelijk van waar je naar op zoek bent kun je een of meerdere simkaarten aanschaffen voor gebruik in apparaten, of een alles in 1 oplossing bestellen via onze MiFi router met data simkaart.

Losse Data Simkaarten

Data SimkaartKostenGratis data
Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

MiFi router + Data simkaart

Lees verder als je een specifieke oplossing zoekt voor Beurs WiFi!

Bij ons heb je gegarandeerd goed beveiligd en snel internet voor beurzen. Wij bieden een oplossing voor zowel kleinschalige als grootschalige beurzen die uiteen kunnen lopen van 0-25 gebruikers tot 25-1000 gebruikers. Wat kunnen wij betekenen voor jou of je beurs?

✓ Binnen 1 werkdag online, overal in Nederland
✓ Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat!
✓ Tijdelijk internet op locatie via tijdelijke WiFi installaties
✓ Volledig op maat ingesteld, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd
✓ De beste apparatuur voor veilig, betrouwbaar en supersnel internet

WiFi nodig voor op een beurs? Kom meteen in contact met ons!

Sta je binnenkort op een beurs én wil je een goed werkend internetverbinding? Hieronder kun je direct het contactformulier invullen. Binnen 24 uur zullen we persoonlijk met jou de mogelijkheden bespreken. Zo kunnen wij een geschikte oplossing creëren welke beste past bij jouw wensen en behoeften.
  Aparte apparaten voor iedere situatie
  Wij van PrepaidSimkaart snappen dat aan internet voor een beurs andere eisen worden gesteld dan het geval is in een thuissituatie of werkomgeving. Met een beurs is er vaak sprake van meerdere (grootschalig) gebruikers in een kleine ruimte. Hierdoor wordt er voor internet op een beurs een ander type internet gevraagd dan het geval is bij jouw thuis of op het werk. Wij bieden tijdelijk WiFi op locatie die voldoet aan de speciale eisen die gevraagd wordt van internet op een beurs. Ons Wifi is veilig, flexibel en snel.

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare flexibele/tijdelijke internetverbindingen, die aan de hand van de wensen voor jouw beurs opgeschaald kunnen worden tot 1000 gebruikers. Daarbij voorzien we in jouw behoefte door een snel en beveiligd 4G internetverbinding aan te bieden.

  Tijdelijk internet voor een GROTE beurs!

  Aantal potentiële gebruikers: 25 – 1000
  Groot beurs? Neem dan contact met ons op! Geef aan wat je nodig hebt, en je ontvangt binnen 24 uur – een offerte op maat!

  Wij raden het aan om vanaf 25 gebruikers jouw “speciale” wensen door te geven aan ons , vanaf dit aantal gebruikers kunnen de eisen flink uiten lopen. Wij ontwikkelen een passende oplossing en vrijblijvende offerte aan de hand van jouw wensen.

  Of het nou gaat om een grote beurs of kleine beurs wij van PrepaidSimkaart bieden de beste WiFi op locatie voor jouw beurs. Met onze tijdelijke 4G netwerken is jouw beurs binnen de kortste keren voorzien van een veilige en stabiele tijdelijke Wifi-verbinding. Door middel van onze routers is iedereen op de beurs binnen de kortste keren voorzien van veilig en betrouwbaar internet. Je kunt hierbij zelf bepalen hoe groot oppervlak van de beurs wordt voorzien van tijdelijke Wifi. Het systeem is uit te breiden naar eigen wens (kleinschalig gebruik tot grootschalig gebruik), en kan uitstekend aangepast worden aan de grootte van jouw beurs. Of je nu één zaal, 5 zalen of een stand wilt voorzien van tijdelijk WiFi op locatie, wij voorzien de beurs van een op maat gemaakte internetverbinding!

  Het mooie van ons 4G netwerk is dat jezelf kunt bepalen hoe groot de radius (het bereik) van de internetverbinding maakt. Des te groter de beurs des te meer toegangspunten (versterken en vergroten de internetverbinding) je eraan verbindt, waardoor het bereik vergroot kan worden.

  Tijdelijk internet voor een kleine beurs!

  Aantal potentiële gebruikers: 0 – 25
  Wij bieden ook bij een kleinschalige beurs de mogelijkheid voor uitstekend wifi op beurzen. Afhankelijk van de wensen bij jouw beurs bieden we de best mogelijke oplossing voor een snelle 4G internetverbinding. Wij bieden een Mifi router (vergelijkbaar met een Wifi router, alleen mobiele data) aan gekoppeld aan een aantal toegangspunten zodat er een stabiele internetverbinding tot stand gebracht kan worden. Via deze weg zijn wij instaat om op een relatief goedkope manier een betrouwbare internetverbinding tot stand te brengen voor de bezoekers van jouw beurs.

  Tijdelijk internet voor een beursstand

  De tijdelijke Wifi netwerken/4G oplossingen van PrepaidSimkaart zijn ideaal om te gebruiken voor een stand op een beurs, een tijdelijke eetkraam of als centrale WiFi-hotspot. Op een beurs hebben stand vaak de behoefte aan kleinschalig betrouwbaar, snel en veilig WiFi op locatie. Wij bieden deze beursstands een unieke oplossing aan de hand van onze Mifi routers aan. Deze MiFi router is een router die gekoppeld is aan een 4G connectie. Bij een MiFi router worden er simkaarten gebruiken. Met ons megabundel heb je voldoende data beschikbaar gesteld voor vele mensen tegelijk zonder dat router het risico loopt op overbelasting. Aan de hand van onze speciaal geconfigureerde 4G Mifi routers bieden wij je de mogelijkheid om (iedere) stand te voorzien van veilig, snel en betrouwbaar internet. Want je wilt natuurlijk niet dat de bezoekers van de beurs het risico lopen om gehackt te worden door middel van een onveilige internetverbinding. Aan de hand van MiFi router gekoppeld aan een data simkaart kun je iedere gebruiker voorzien van snel en betrouwbaar internet. Over het algemeen is het gebruik van een MiFi router vele malen goedkoper en betrouwbaarder dan de beschikbare vaak slecht werkende tijdelijke Wifi netwerken op de locatie van de beurs. Met onze unieke 4G Mifi routers ben je ervan verzekerd dat de bezoekers van jouw stand worden voorzien van stabiel, snel en veilig 4G internet.

  Voordelen van tijdelijk internet rondom jouw stand op een beurs vol met concurrenten!

  • Branding: aan de hand van jouw merknaam in de WiFi-hotspot kun je een hogere merkherkenning creëren bij de gebruikers.
  • Service: Je biedt de gebruikers de optie op een uniek 4G tijdelijk Wifi netwerk op locatie dat vele male sneller is dan het beschikbare netwerk op het evenement.
  • Veiligheid / Cyber security:openbare WiFi-netwerken zijn erg hackgevoelig en onveilig. Op openbare WiFi netwerken wordt veel gehackt, en de persoonlijke gegevens van gebruikers zijn erg kwetsbaar op deze openbare WiFi-Hotspots. Garandeer aan de hand van onze betrouwbare en veilige Mifi routers de veiligheid voor jezelf, de medewerkers/standhouders en bezoekers.
  • Sales: Rondom de Mifi routers (hotspot) is het vaak druk, dit biedt jouw stand unieke mogelijkheden tijdens verkoopgesprekken of informatieve gesprekken. Ook trekt het extra potentiële klanten (gebruikers die gebruik willen maken van veilig en betrouwbaar internet worden naar jouw stand getrokken) Het enige wat deze potentiële klanten hoeven te doen is inloggen op jouw eigen persoonlijke (merkgebonden) en betrouwbare mobiele netwerk.

  MiFi router voor klein zakelijk gebruik

  Een Mifi router brengt verschillende voordelen met zich mee, zo is een Mifi router te gebruiken op reis, op locatie en maar ook op evenementen zoals een congres of beurs. Het gebruik van een MiFi router brengt voordelen met zich op zowel zakelijk gebied als privé gebied. Het volgende heeft een MiFi router je te bieden:

  • Overal waar je bent de beschikking over snel 4G internet (Nederland)
  • Snel internet onderweg of op locatie
  • MiFi routers zijn gemakkelijk en snel in gebruik
  • Een Mifi router biedt je betrouwbaar, veilig en snel internet

  MiFi router aanschaffen?

  Op onze website kun je de beste 4G MiFi routers aanschaffen. Bekijk de mogelijkheden van de onderstaande MiFi routers door te klikken op de bestelknop. Op basis hiervan kun je kiezen welke MiFi router het beste past bij de grootte en mogelijke verbruik van jouw beursstand.

  Data Simkaart voor je MiFi router

  Om de MiFi router te voorzien van data is er een simkaart nodig die de MiFi router van data kan voorzien. Om deze reden bieden wij speciaal voor jou een data simkaart aan die de MiFi router alleen voorziet van data. Hierdoor wordt Mifi router voorzien van een data only simkaart zonder dat je hiervoor hoeft bij te betalen voor bellen en SMS’en. De data simkaarten kunnen gebruikt worden in Nederland, Europa, of buiten Europa (afhankelijk van je gekozen simkaart). Een data simkaart kun je aanschaffen door de onderstaande bestelknoppen te gebruiken.

  Data SimkaartKostenGratis data
  Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

  Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
  Tijdelijk internet / MiFi huren
  Evenementen WiFi
  Congres WiFi
  Zakelijke WiFi
  Festival WiFi
  Camping WiFi
  Tijdelijk onbeperkt internet
  Tijdelijk WiFi thuis
  Tijdelijk WiFi op locatie