Congres WiFi: Veilig & snel tijdelijk internet!

congres wifiBij de organisatie van een congres of seminar komt flink wat kijken, hierbij wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Alles moet bij een congres of seminar tot in de puntjes worden geregeld, waardoor je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij een congres of seminar is een van de belangrijkste onderdelen die geregeld moet worden, het hebben van kwalitatief goed (tijdelijk) internet. Dit kunnen wij garanderen:

✓ Binnen 1 werkdag online, overal in Nederland
✓ Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat!
✓ Tijdelijk internet op locatie via tijdelijke WiFi installaties
✓ Volledig op maat ingesteld, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd
✓ De beste apparatuur voor veilig, betrouwbaar en supersnel internet

Data simkaart of MiFi router bestellen?

Het is bij ons ook mogelijk om direct via de webshop een of meerdere data simkaart(en) te bestellen. Daarnaast bieden we ook MiFi routers inclusief data simkaarten aan. Op deze manier voorzien we klanten van een directe oplossing voor congres WiFi / congres internet. Zie hieronder onze mogelijkheden:

Losse Data Simkaarten

Data SimkaartKostenGratis data
Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

MiFi router + Data simkaart

Een specifieke aanvraag indienen? Lees dan hieronder verder!

Kom direct in contact met ons!

Door het onderstaand contactformulier in te vullen kunnen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen met jou. Zo kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn
  Waarom is WiFi belangrijk voor een Congres?

  Het hebben van een goede internetverbinding bij een congres is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de organisatie hiervan. Vaak wordt het programma, plattegrond en informatie over de sprekers via deze weg gedeeld met de bezoekers. Daarnaast draagt het hebben van een goede internetverbinding ook bij aan de naamsbekendheid van het congres, aangezien bezoekers/deelnemers over het algemeen vaak hun smartphone, IPad of laptop meenemen naar het congres en aan de hand van foto’s en filmpjes op social media wordt gedeeld dat ze het congres bijwonen. Het nadeel hiervan is dat als vele gebruikers tegelijkertijd gebruik maken van het internet netwerk op het congres dat het kan leiden tot overbelasting van het internet netwerk.

  Stabiel en veilig tijdelijk internet op het Congres

  Daarom is het van essentieel belang dat de bezoekers de beschikking krijgen over een stabiel en goed beveiligde internetverbinding op jouw congres. De zakelijke markt is enorm divers (congres, beurs, conferentie, meeting en evenementen) maar een ding hebben ze allemaal gemeen, namelijk het belang van het hebben van een veilige, goede en betrouwbare internetverbinding. Bij een congres zijn er vaak vele (zakelijke) deelnemers die gebruik willen maken van een beschikbare internetverbinding. Hierbij wil je voorkomen dat de gegevens van deze gebruikers gehackt worden als gevolg van een onveilige WiFi verbinding. Wij bieden jou hiervoor een oplossing, met onze veilige tijdelijke internetaansluiting voorkom je het risico op een onveilige internetverbinding en kun jij de bezoekers van het congres een betrouwbaar en veilig netwerk garanderen die voldoet aan de eisen voor een congres(grootschalig & kleinschalig).

  Beveiligd en snel tijdelijk internet voor congressen

  Wij bieden jouw congres de optie op een goed beveiligde en snelle tijdelijke internetverbinding dat speciaal voor congressen is geoptimaliseerd. Hierbij zijn er twee soorten pakketten ontwikkeld voor jouw congres:

  • Tijdelijk WiFi voor congressen kleinschalig, voor 0 tot 25 gebruikers via tijdelijke WiFi installaties die volledig op maat en het aantal gebruikers is ingesteld.
  • Tijdelijk WiFi voor congressen grootschalig, voor 25 tot 1000 gebruikers. Wij bieden tijdelijk WiFi op locatie aan via WiFi installaties die volledig op maat ingesteld zijn, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd. Met de apparatuur die wij aanbieden is jouw congres binnen de kortste keren verzekerd van beveiligd, snel en betrouwbaar tijdelijk WiFi op locatie.  Aparte apparaten voor iedere situatie
  Wij van PrepaidSimkaart snappen dat aan (tijdelijke) internet voor een congres andere eisen wordt gesteld dan in een thuis- en of werkomgeving. Bij een congres is er vaak sprake van een aantal (grootschalig) gebruikers op een klein oppervlak. Wij bieden tijdelijk WiFi op locatie aan die voldoet aan de eisen die gevraagd wordt van internet op een congres (veiligheid, snelheid, Onze tijdelijke Wifi-verbinding is veilig, flexibel en snel en wordt geleverd aan de hand van een sterke WiFi-internetverbinding. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare flexibele/tijdelijke internetverbindingen. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij jouw voorzien van advies en een internetverbinding op maat.

  Tijdelijk internet voor een GROOTSCHALIG Congres!

  Aantal potentiële gebruikers: 25 – 1000
  Grootschalig congres? Neem contact met ons op! Geef aan wat je eisen zijn, en er wordt binnen 30 minuten contact met je opgenomen!

  Wij raden het aan om vanaf 25 gebruikers jouw “speciale” wensen door te geven aan ons , vanaf dit aantal gebruikers kunnen de wensen flink uiteen lopen. Wij ontwikkelen daarom een passende oplossing en vrijblijvende offerte aan de hand van jouw wensen.

  Of het nou gaat om een grootschalig congres of kleinschalig congres wij van PrepaidSimkaart.NET bieden de best mogelijke tijdelijke WiFi op locatie aan voor jouw congres. Met onze tijdelijke 4G/5G netwerken is jouw congres binnen de kortste keren voorzien van een stabiel, snel en veilig tijdelijke internetaansluiting. Ons systeem is naar eigen inzicht in te delen uit te breiden tot wel 1000 gelijktijdige gebruikers, en is volledig conform de maatstaven voor een goede internetaansluiting van een congres. Of je nu één zaal, vijf zalen of tien zalen wilt voorzien van een tijdelijke internetaansluiting, wij zorgen ervoor dat het congres wordt voorzien van een op maat gemaakte tijdelijke internetaansluiting.!

  Tijdelijk internet voor een KLEINSCHALIG Congres!

  Aantal potentiële gebruikers: 0 – 25
  Ook bij kleinschalige congressen bieden wij de mogelijkheid voor uitstekend tijdelijk wifi op locatie. Afhankelijk van jouw wensen ontwikkelen wij de best mogelijke oplossing die past bij jouw congres. Voor kleinschalig gebruik bieden wij Mifi routers (vergelijkbaar met een Wifi router, alleen mobiele data) aan gekoppeld aan een aantal access points (access points versterken en vergroten de verbinding), zodat er een stabiele internetverbinding tot stand gebracht kan worden. Deze MiFi routers brengen een veilige mobiele internetverbinding tot stand voor jouw congres. Via deze mobiele hotspots zijn wij in staat om een stabiele tijdelijke internetverbinding tot stand te brengen tegen een relatief goedkoop tarief.

  Voordelen van tijdelijk internet rondom jouw congres!

  • Branding: via de naam van de WiFi-hotspot kun je merkherkenning creëren bij de deelnemers
  • Service: Je biedt de bezoekers van je congres een uniek tijdelijk 4G/5G Wifi netwerk op locatie, dat vele male sneller is dan het vaak beschikbare netwerk op congreslocatie
  • Veiligheid / Cyber security: je garandeert de veiligheid van je bezoekers/deelnemers. Veel openbare WiFi-netwerken zijn erg onveilig en hackgevoelig. Veel openbare WiFi netwerken worden regelmatig gehackt, en de persoonlijke gegevens van gebruikers zijn erg kwetsbaar op deze openbare WiFi-Hotspots. Aan de hand van de tijdelijke internetaansluiting van PrepaidSimkaart garandeer je de veiligheid van jezelf, bezoekers en medewerkers.


  Mifi router voor klein zakelijk en consumenten gebruik

  Naast dat wij een tijdelijke internetaansluiting aanbieden voor congressen, evenementen en festivals bieden wij ook persoonlijke internetaansluitingen aan. Het kan namelijk zijn dat je in verband met de veiligheid van jezelf, je bedrijf/werkgever de voorkeur geeft aan een persoonlijke WiFi Hotspot. Speciaal voor jou bieden wij speciale MiFi routers aan waarbij je een persoonlijke WiFi hotspot kunt aanmaken voor je werkzaamheden. Een MiFi router brengt een persoonlijke verbinding tot stand waar niemand anders gebruik van kan maken. Op deze manier is het veilig voor jou om met persoonlijke documenten te werken waar je ook bent. Het enige wat je naast het kopen van een MiFi router moet doen is een data simkaart of data only simkaart aanschaffen. Een data only simkaart voorziet jou Mifi router van data waardoor de MiFi router een veilige verbinding tot stand kan brengen. Het gebruik van een MiFi router brengt diverse voordelen met zich op zowel zakelijk gebied als persoonlijk vlak. Het gebruik van een MiFi router heeft je het volgende te bieden:

  • Overal in Nederland (of in andere landen) de beschikking over snel 4G internet
  • Snel internet onderweg of op locatie
  • MiFi routers zijn betrouwbaar, gemakkelijk en snel in gebruik
  • Een Mifi router biedt je betrouwbaar, veilig en snel internet. Het brengt een betrouwbare persoonlijke internetverbinding tot stand


  Een MiFi router kopen voor op een Congres?

  Onderstaand kun je het volledige aanbod aan MiFi routers vinden. Wil je direct een MiFi router aanschaffen? Of wil je meer informatie over de functionaliteiten van de desbetreffende MiFi router? Druk dan op de bestelknop. Wil je meer informatie over Mifi Routers in het algemeen, kijk dan op de pagina: Mifi Router kopen.

  Losse data sim aanschaffen?

  Is er al een MiFi router, of een ander apparaat, aanwezig? Kies dan voor een losse data simkaart. Deze kun je in ieder apparaat plaatsen die via 4G werkt. Hieronder zie je onze mogelijkheden met verschillende dekkingslanden:

  Data SimkaartKostenGratis data
  Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

  Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
  Tijdelijk internet / MiFi huren
  Beurs WiFi
  Evenementen WiFi
  Zakelijke WiFi
  Festival WiFi
  Camping WiFi
  Tijdelijk onbeperkt internet
  Tijdelijk WiFi thuis
  Tijdelijk WiFi op locatie