MiFi router kopen

mifi router kopen

Met een Mifi router kun je op iedere plek je eigen Wifi hotspot creëren. Een mifi, wat afgeleid is van mobiele wifi, is handzaam en draagbaar apparaatje die je gemakkelijk met je mee kunt nemen! Super handig op vakantie, of voor onderweg! Een Mifi router ontvangt haar internet via een simkaart die je in dit apparaatje moet stoppen. Makkelijk te installeren en vrij direct te gebruiken! Wil jij een Mifi router kopen? Lees dan snel verder voor alle ins & outs en ons unieke aanbod 🙂

Voordelen van een MiFi router:

✓ Overal internetten waar je maar wilt
✓ Ideaal voor op reis of onderweg!
✓ Maak overal gebruik van snel internet
✓ Handzaam en gemakkelijk in gebruik!
✓ Een goede MiFi router kan 10 tot 32 apparaten voorzien van WiFi met wel 300 Mbps download!

Welke mifi router kopen?

Er zijn verschillende mifi routers te koop. Zo heb je routers die via het 3G netwerk verbonden zijn, en mifi routers die via het 4G netwerk verbonden zijn. Ook de maximale internetsnelheid die je kunt behalen is afhankelijk van de mifi router die je gebruikt. Wanneer je een mifi router koopt, zul je ook even moeten letten op het formaat simkaart die hierin moet en hoeveel apparaten je tegelijkertijd op de router kunt aansluiten.

Uniek aanbod: Mifi router HUAWEI E5785-320a

Door een samenwerking met een van onze partners kunnen we jou dit unieke aanbod bieden! Een HUAWEI E5785-320a tegen de goedkoopste prijs in Nederland!

Deze Mifi router is verbonden met het snelle 4G netwerk! Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van één van de snelste netwerken die in je omgeving te vinden zijn. De maximaal haalbare downloadsnelheid is 300 Mbps. Nog meer voordelen van deze mifi router zijn:

✓ Maximaal 32 apparaten aansluiten
✓ Maximale downloadsnelheid 300 Mbps!
✓ Snelle router via het 4G netwerk
✓ Gratis data simkaart!
✓ Gratis data en toegang tot goedkope databundels!

TIJDELIJK EEN GRATIS SIMKAART BIJ IEDERE MIFI ROUTER + TOT 2 GB GRATIS INTERNET

Je kunt je Mifi router dus ook prima meenemen naar het buitenland! Ook in het buitenland internet je dan voor hetzelfde goedkope tarief van de gratis data simkaart. Is je data op? Dan kun je een goedkope databundel activeren die maar liefst 365 dagen geldig is!

Aangezien we in samenwerking met onze partners meerdere MiFi routers leveren, is het mogelijk om een soortgelijke router als de hierboven genoemde router te ontvangen. Hierbij zijn kleine verschillen in specificaties mogelijk, maar zal de router grotendeels hetzelfde werken.

Let op: als wereldwijde MiFi router leveren we de Alcatel MW41NF. Bekijk de specificaties van deze router op de productpagina.

Mifi kopen en direct gebruiken

Ga je op vakantie en wil je daar af en toe het nieuws kunnen raadplegen, je favoriete TV programma kijken of met het thuisfront kunnen skypen? Of wil je de mifi router kopen voor gebruik in de auto of op een andere manier? Deze mifi router in supersnel geïnstalleerd! Bekijk daarvoor onderstaand stappenplan:
Stap 1:Koop een mifi router en kies hierbij een geschikte simkaart! Wij adviseren hiervoor onderstaande data simkaart.
Stap 2: Doe de simkaart in de mifi router en zet de router aan. De router maakt vervolgens automatisch verbinding met het mobiele 4G netwerk.
Stap 3: Je kunt nu maximaal 32 apparaten aansluiten op dit wifi netwerk. Hiervoor hoef je geen software te downloaden, je zoekt gewoon zoals je gewend bent naar het netwerk van de router.

Losse Mifi Routers

Onderstaand hebben wij de beste losse MiFi routers geselecteerd die je ook zonder simkaart kunt kopen. De prijs is echter hetzelfde omdat je bij de andere routers de data simkaart er gratis bij krijgt.

Welke simkaart gebruiken in de Mifi router?

Je kunt in principe iedere simkaart in de Mifi router gebruiken, maar wat het meest handig is, is een speciale data simkaart. Prepaid simkaarten die telecomproviders uitgeven zijn geschikt voor bellen, sms’en en internetten, maar data simkaarten kun je alleen gebruiken om te internetten! Heel handig, want dan weet je zeker dat je ook niet betaalt voor diensten die je niet gebruikt en daarnaast maakt de speciale data simkaart gebruik van supersnel en goedkoop 4G internet in heel Europa of in de hele wereld!

Wij kunnen je een goedkope data simkaart aanbieden waarbij je toegang hebt tot een ruime keuze in goedkope databundels. Je kunt kiezen uit databundels van 500MB, 1GB, 3GB of 10GB en deze zijn maarliefst 365 dagen geldig. Als je een jaar lang geen nieuwe bundel activeert, zal je data sim tijdelijk worden bevroren, maar zodra je deze weer wilt gebruiken kun je een nieuwe data bundel activeren en is je simkaart weer bruikbaar! Je krijgt dan zelfs je resterende tegoed gewoon terug!

Voordelen van een data simkaart bij PrepaidSimkaart.net

✓ Gratis data op de simkaart
✓ Toegang tot goedkope databundels
✓ Databundels zijn 365 dagen geldig
✓ Te gebruiken in heel Nederland, heel Europa of in de hele Wereld
✓ Maken gebruik van het snelle 4G netwerk.