Tijdelijk WiFi thuis / Tijdelijk WiFi in huis

Wil jij tijdelijk WiFi thuis? Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld door een verhuizing tijdelijk zonder internet zit. Dat is niet nodig! Hieronder lees je twee oplossingen zodat jij ongestoord kunt genieten van tijdelijk WiFi thuis.

Waarom tijdelijk WiFi thuis

Thuis is natuurlijk de plek waar internet en WiFi goed moet werken. Al is het voor Netflix, sociale media of thuiswerkers. Het kan voorkomen dat je tijdelijk zonder WiFi thuis zit. Dit kan voorkomen door bijvoorbeeld:

  • Een verhuizing
  • Een overstap naar een andere provider
  • Het leggen van een nieuwe kabel. Denk hierbij aan het snelle glasvezel
  • Je wil graag internetten in de tuin, maar je bereik is slecht

Dit zijn allemaal redenen waarom jij tijdelijk WiFi thuis nodig hebt. Zoals we hierboven ook al even genoemd hebben is het vervelend als je vanuit huis werkt en je even geen internet hebt. Of je zit tijdens een overstap naar een andere provider een aantal dagen zonder internet. Dit zijn allemaal redenen waarom tijdelijk internet thuis een perfecte oplossing zou zijn! Wij hebben daarom niet één, maar zelfs twee oplossingen voor tijdelijk WiFi thuis. Zodat jij zelfs tijdens een verhuizing of in de tuin WiFi hebt!

Tijdelijk WiFi nodig thuis: de mogelijkheden

Ben je op zoek naar tijdelijk WiFi thuis? Zoek dan niet verder! Wij hebben twee oplossingen zodat je tijdelijk thuis goedkoop kunt internetten, namelijk:

  • MiFi router kopen
  • MiFi router huren

Een MiFi router is een router die, via een simkaart met data verbinding maakt met het mobiele netwerk. Dit signaal zet de MiFi router dan om in WiFi zodat jij zorgeloos en veilig kunt internetten! We leggen de twee opties en de voordelen hieronder verder voor je uit!

Tijdelijk WiFi thuis met een MiFi router

Je kunt bij ons MiFi routers kopen voor tijdelijk WiFi thuis. Zo heb je al een MiFi router kopen voor €79,95! Wanneer je een MiFi router aanschaft, kun je deze natuurlijk overal voor gebruiken en mee naar toe nemen. Het kan zo zijn dat de MiFi router, na het tijdelijk gebruik thuis, van pas komt op bijvoorbeeld vakantie. Wil je een MiFi router met 4G? Dat kan! De meeste MiFi routers die wij aanbieden zijn 4G MiFi routers. Kijk daarom goed naar het soort simkaart die je in de MiFi router 4G stopt. Wanneer deze niet ondersteunt wordt door 4G, zul je ook de voordelen hiervan niet krijgen. Bekijk daarom onze data simkaart! Deze simkaart maakt wel gebruik van 4G internet!

Direct een MiFi router kopen? Deze MiFi router wordt niet alleen ondersteund in Nederland, maar wordt in heel Europa gedekt! Verder heeft de HUAWEI E5785-320 nog een aantal voordelen:

✓ Het is een snelle 4G router
✓ Je kunt 10 apparaten tegelijkertijd met deze MiFi router 4G connecten
✓ De MiFi router is inclusief simkaart

Kies hieronder voor de router in combinatie met een Data simkaart Europa (voor gebruik in heel Europa) , of in combinatie met een Data simkaart Nederland (NL only, goedkoopste data)

MiFi router huren voor tijdelijk WiFi thuis

Wil je geen MiFi router aanschaffen? Dat hoeft niet! Bij ons kun je ook MiFi routers huren om tijdelijk internet thuis op te lossen. Zo hoef je geen MiFi router aan te schaffen die je uiteindelijk maar een aantal dagen gebruikt. Dit is niet alleen goed voor de knip, maar ook voor het milieu! Wil je een MiFi router huren voor tijdelijk WiFi thuis? Klik dan op de afbeelding hieronder!

Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
Tijdelijk internet / MiFi huren
Beurs WiFi
Evenementen WiFi
Congres WiFi
Zakelijke WiFi
Festival WiFi
Camping WiFi
Tijdelijk onbeperkt internet
Tijdelijk WiFi op locatie