Evenementen WiFi: WiFi op jouw Evenement?

evenementen wifiOf het nou gaat om een evenement, congres of andere zakelijke bijeenkomst, het is voor jouw bezoekers van groot belang dat er een stabiel en goed beveiligd internet netwerk ter plaatse is . Bij het organiseren van een evenement is er vaak sprake van een groot aantal gebruikers in een kleine ruimte. Hierdoor zijn er een aantal speciale eisen die belangrijk zijn bij beveiligd internet voor jouw evenement.

Direct Evenement internet via een data sim / MiFi?

Wij bieden onder andere directe oplossingen aan voor situaties en bijeenkomsten zoals evenementen. Deze zijn in te zetten om plekken te voorzien van snel 4G internet. We bieden zowel losse data simkaarten als MiFi routers met data simkaarten aan. Hieronder zie je ons aanbod:

Losse Data Simkaarten

Data SimkaartKostenGratis data
Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

MiFi router + Data simkaart

Een specifieke oplossing nodig voor Evenementen WiFi? Lees hieronder verder!

Vaak is er geen geschikt WiFi netwerk dat zowel goed beveiligd is als lekker snel werkt voor tientallen tot honderden gebruikers. Wij hebben hier een ideale oplossing voor:

✓ Binnen 1 werkdag online, overal in Nederland
✓ Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat!
✓ Tijdelijk internet op locatie via tijdelijke WiFi installaties
✓ Volledig op maat ingesteld, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd
✓ De beste apparatuur voor veilig, betrouwbaar en supersnel internet

WiFi op jouw evenement? Vraag direct de mogelijkheden aan!

Wil jij een goed werkend WiFi verbinding voor jou en de bezoekers va jouw evenement? Vul dan het onderstaand contactformulier in. We zullen z.s.m. contact met jou opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
  Aparte apparaten voor iedere situatie
  Wij snappen dat er tijdens een evenement andere eisen worden gesteld aan een internetverbinding, dan in een normale werkomgeving. Met een evenement is er vaak sprake van een groot aantal gebruikers op een kleine oppervlakte. Voor wifi op evenementen is een ander type internet nodig dan bij jou thuis. De apparatuur die wij bij evenementen beschikbaar stellen voldoet aan de speciale eisen die nodig is voor tijdelijk internet bij een dit soort gelegenheden. Zo maken wij gebruik van een netwerk dat veilig, snel, goed en flexibel werkt.

  Wij leveren een tijdelijke internetverbinding aan de hand van een sterke WiFi-internetverbinding.
  Wij van PrepaidSimkaart zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een tijdelijke/flexibele evenementen wifi aan de hand van een Wifi-verbinding versterkt door access points. Met de diensten die rondom internettoegang van belang zijn voorzien wij jou in de behoefte om meer snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen op het evenement.

  Evenementen WiFi voor Grootse evenementen!

  Aantal potentiële gebruikers: 25 – 1000
  Groot evenement? Neem dan contact met ons op! Geef aan wat je nodig hebt, en je ontvangt binnen 24 uur – een offerte op maat!

  Wij raden aan om vanaf 25 gebruikers jouw “speciale” wensen door te geven aan ons , omdat vanaf dit aantal gebruikers de eisen flink uiteen kunnen lopen. Wij maken een passende oplossing en een passende vrijblijvende offerte op maat.

  Of het nou gaat om een groot evenement, klein evenement of een stand wij van PrepaidSimkaart beschikken over de oplossing voor jouw evenement. Met onze speciale tijdelijke internetsystemen is jouw evenement zo voorzien van een stabiele tijdelijke Wifi- verbinding. Met de routers van PrepaidSimkaart is binnen de kortste keren iedereen verbonden op je evenement. Het mooie aan deze routers is dat je zelf kunt bepalen hoe groot je de radius (het bereik van de internetverbinding) maakt, hoe groter je evenement, des te meer “Access points” je eraan verbindt, des te groter het bereik. Dit zijn punten die de WiFi signalen versterken en de internetverbinding verbeteren. Het systeem is uit te breiden naar eigen behoefte van kleinschalig gebruik naar grootschalig gebruik en kan daardoor uitstekend aangepast worden aan de maatstaven van jouw evenement. Of je een stand, één zaal of tien zalen wilt voorzien van goed werkend tijdelijk internet, wij voorzien jouw evenement van een op maat gemaakte oplossing!

  WiFi voor kleine evenementen!

  Aantal potentiële gebruikers: 0 – 25
  Ook voor kleinschalige evenementen bieden wij de mogelijkheid voor een uitstekende tijdelijke internetverbinding. Afhankelijk van jouw eisen en bezoek bieden wij de beste oplossing voor het beste tijdelijke internet voor jouw evenement. Wij bieden een kleine set aan, bestaande uit een groep access points die gekoppeld kunnen worden aan een bestaande verbinding. Op deze manier kun je op een relatief goedkope manier een betrouwbare tijdelijke internetverbinding opzetten voor de bezoekers van jouw evenement!

  Tijdelijk internet voor een standplaats

  Vaak staan er op een evenement diverse stands, deze stands hebben vaak de behoefte aan kleinschalig betrouwbaar, snel en veilig internet. Onze unieke oplossing voor de stands op jouw evenement is mobiel internet via een 4G+ connectie gekoppeld aan een megabundel die data beschikbaar stelt voor vele mensen tegelijk zonder dat er het risico is op overbelasting. Wij bieden je de mogelijkheid op een speciaal geconfigureerde 4G MiFi router gekoppeld aan een abonnement met data simkaart waardoor je op vrijwel iedere beurslocatie de beschikking hebt over een snelle internetverbinding. Over het algemeen is het gebruik van een MiFi router vele malen goedkoper dan de beschikbare vaak slecht werkende tijdelijke Wifi netwerken op evenementenlocatie. Of het nou gaat om een stand ter promotie van producten, een stand om eten te verkopen of een stand om bezoekers van informatie te voorzien, met onze unieke 4G Mifi routers ben je ervan verzekerd dat de bezoekers van jouw stand worden voorzien van stabiel, snel en veilig 4G internet.

  Voordelen van tijdelijk internet rondom jouw stand op een evenement vol met concurrenten!

  • Branding: iedereen ziet jouw bedrijfsnaam in de WiFi-naam waardoor er een hogere merkherkenning ontstaat
  • Service: je biedt een uniek 4G-netwerk dat SNELLER is dan het beschikbare netwerk op de beurs of evenement
  • Veiligheid / Cyber security: open WiFi is erg hackgevoelig en niet veilig. Er wordt veel gehackt en persoonlijke gegevens zijn erg kwetsbaar op open Wifi punten. Zorg dus voor optimale veiligheid voor jezelf en voor medewerkers / standhouders!
  • Sales: Een 4G internetverbinding biedt jou unieke mogelijkheden tijdens verkoopgesprekken of informatieve gesprekken bij de stand. Daarnaast worden potentiële klanten die gebruik willen maken van veilig en betrouwbaar internet naar jouw stand getrokken, waardoor ze dus praktisch naast jouw stand staan. Het enige wat deze potentiële klanten hoeven te doen is inloggen op jouw eigen persoonlijke en betrouwbare internet netwerk. Een bijkomend voordeel is dat devices als telefoons WiFi netwerken onthouden waardoor ze ook thuis nogmaals worden geconfronteerd met de hotspot waar jouw bedrijfsnaam in staat (weer branding!) “Stay top of mind”

  Mifi router voor klein zakelijk en consumenten gebruik

  Het hebben van een 4G Mifi router kan diverse voordelen bieden op zowel (klein) zakelijk gebied en consumenten gebied. Een Mifi router kan namelijk de volgende voordelen op zowel zakelijk als privé gebied:

  • Overal waar je wilt de beschikking over snel 4G internet (Nederland en buitenland))
  • Een Mifi router is ideaal voor onderweg of op locatie
  • Gemakkelijk tijdelijk internet op locatie
  • Je krijgt de beschikking over een betrouwbaar en veilig internetverbinding

  Wil jij internet voor jouw stand én bezoekers? Bestel dan hieronder een MiFi router welke past bij jouw wensen en behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld een router kiezen met een langere batterijduur of aantal personen die verbonden kunnen worden aan het apparaat. Bekijk meteen de mogelijk door te klikken op de bestelknop. Onze MiFi routers leveren we alvast met een data simkaart, zodat je direct aan de slag kunt.

  Simkaart voor MiFi router

  Heb je al een MiFi router óf ben je alleen geïnteresseerd in een data simkaart? Gebruik dan de onderstaande bestelknoppen om direct een data simkaart aan te schaffen. Wij hebben meerdere data simkaarten welke verschillen op het gebied van dekkingslanden. Zie hieronder de opties:

  Data SimkaartKostenGratis data
  Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - NEDERLAND11930GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

  Bovenstaande opties zijn uitstekende opties om een Mifi router van data te voorzien. Een MiFi router hoeft namelijk geen bundel te hebben in combinatie met bellen en sms’en omdat een MiFi router hier geen gebruik van maakt. De Data simkaarten die wij aanbieden zijn een van de goedkoopste en het makkelijkste in gebruik.

  Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
  Tijdelijk internet / MiFi huren
  Beurs WiFi
  Congres WiFi
  Zakelijke WiFi
  Festival WiFi
  Camping WiFi
  Tijdelijk onbeperkt internet
  Tijdelijk WiFi thuis
  Tijdelijk WiFi op locatie