Sim Only Abonnement Vergelijken

sim only abonnement vergelijkenVeel mensen die prepaid vergelijken vragen zich soms ook af of het niet voordeliger is om een goedkoop sim only abonnement te kopen. Om het vergelijken op onze webiste zo compleet mogelijk te maken hebben we deze nieuwe pagina toegevoegd aan PrepaidSimkaart.net. Op deze pagina kun je alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Zodoende willen wij iedereen voldoende inzicht geven in de goedkoopste abonnementen. Vergelijk deze dus ook met de goedkoopste prepaid tarieven, zodat je zoveel mogelijk zult gaan besparen. In sommige persoonlijke situaties komt een goedkoop sim only abonnement voordeliger uit dan een prepaid simkaart. Vanaf het moment dat je meer als honderd minuten per maand zal gaan bellen kan een simonly abonnement goedkoper zijn gezien de tarieven per minuut.

Beste manieren van vergelijken?

  • Tarieven per bel minuut of SMS bericht
  • Prijs per MB
  • Download snelheid
  • Totale kosten per maand
  • Looptijd: 1 maand – 1 jaar – 2 jaar
  • 4G of 3G

Alle bovenstaande vergelijk elementen zijn gemakkelijk in onze vergelijkingstool in te vullen!

Sim only vergelijken? Vergelijk alle abonnementen!


 

Veelgestelde vragen over sim only abonnementen VS prepaid

Als je erg veel korte gesprekken hebt per dag betaal je bij prepaid bellen vaak de eerste minuut volledig. Bij sim only abonnementen wordt er meestal niet afgerond per minuut. Dit verschilt per provider en zul je dus in de algemene provider even moeten nalezen.

Je kunt in deze kiezen voor een zowel prepaid als en goedkope sim only. Bij prepaid neem je bijvoorbeeld Lebara of KPN die grote en goedkope internet bundels hanteren. Zodoende kom je voordelig uit. Een andere optie is om te alle sim only abonnementen te vergelijken met weinig belminuten en SMS’jes maar wel met internet. Als je 300 tot 1000 MB selecteerd met maximaal 100 belminten en 100 SMS berichten zul je zien dat met name Youfone en Ben leuke goedkope aanbiedingen hanteren vanaf €6,- per maand. Dit kan goedkoper zijn als een prepaid simkaart.

Ja, in onze tool worden alle recente bekende en minder bekende providers meegenomen om een zo compleet mogelijk overzicht weer te geven. Mocht jij een provider missen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen vervolgens kijken hoe onze vergelijker kan worden verbeterd.

Tegenwoordig zit er weinig verschil tussen bereik maar zoals wij allemaal weten heeft KPN het beste netwerk met dus de beste dekking. Merken als Simyo en Lebara. Ben loopt bijvoorbeeld weer via het Odido netwerk dat ook veel is verbeterd in de afgelopen jaren. Als je goed in de vergelijker kijkt geven wij ook weer via welk Netwerk elke provider loopt.

Veel prepaid bellers die een sim only vergelijken soms positieve verschillen in de tarieven, maar willen alsnog niet vast zitten aan een lang abonnement. Als jij ook geen jaar of twee jaar wilt vast zitten aan een abonnement, kies dan voor een provider met een maandelijkse contractperiode. Deze kun je iedere maand dus gewoon opzeggen. De volgende providers hebben abonnementen die je per maand kunt opzeggen:
– Ben
– Simyo
– Youfone
– Budget Mobiel

Met name Simyo, Odido en Youfone hebben erg goedkope abonnementen op basis van een 1 jarig contract. Houd er wel rekening mee dat 1 jarige sim only contracten in verhouding iets duurder zijn als een 2 jaar sim only contract. Mocht je dus meer voor je geld willen dan kies je toch voor een twee jarig abonnement. Echter zijn er natuurlijk tientallen redenen waarom je niet wilt vast zitten aan een twee jarig contract. Overweeg jouw keuze zorgvuldig! Vul de vergelijker in met de juiste waarden en vergelijk het zelf!

Bij een 2 jarige sim only komen er verschillende abonnementsvormen van Simpel, Youfone, Ben en Odido als goedkoopste uit de bus. Zoals hierboven gezegd zijn sim only’s met een contract van 2 jaar vaak voordeliger. Dit komt omdat de provider zekerheid heeft van haar inkomsten en daarom een lagere prijs durft te geven aan haar klanten. Mocht je de tarieven per looptijd willen vergelijken, kun je verschillende looptijden aanvinken in de tool en via de “vergelijk” knop tegen elkaar afzetten. Succes!