Sim only verlengen

Loopt je huidige sim only contract bijna af? Of wil je van een mobiel abonnement overstappen naar een sim only abonnement? Je kunt beide abonnementen als een sim only verlengen en direct van alle voordelen profiteren die hierbij komen kijken. Bekijk op deze pagina welke aanbieding jouw provider voor jouw in petto heeft. Wij hebben namelijk voor alle providers de voordelen van verlengen verzameld. Door te verlengen krijg je bij sommige providers namelijk een “vaste klanten voordeel”. Wij hebben dit uitgebreid onderzocht en handig in een vergelijk tabel gestopt.

Waarom zou je een sim only abonnement via ons verlengen? Nou dat is heel makkelijk:

 •  Je betaalt geen aansluitkosten!
 • Vaak extra kortingen als beloning voor trouwe klanten!
 • Snel geregeld via PrepaidSimkaart.net 

Sim only abonnement verlengen

Hoe kan ik mijn sim only verlengen?

1. Vergelijk alle opties in de vergelijkingstabel

2. Klik op het sim only abonnement dat je zou willen verlengen

3. Volg de instructies bij de provider! De rest gaat gewoon vanzelf!

That’s it!

Waarom een sim only?

✓ Profiteer van lage bundelkosten!
✓ Goedkoopste manier om je belminuten en MB’s af te rekenen.
✓ Zekerheid over je maandelijkse kosten!

Een sim only abonnement is de populairste vorm op de telecommarkt. Meer dan de helft van de bellende Nederlanders heeft een sim only abonnement en de rest is gevuld door prepaid simkaarten en mobiele telefoon abonnementen. Een sim only abonnement laat je profiteren van de goedkoopste prijzen voor bellen, sms’en en internetten!

Waarop letten bij het sim only verlengen?

Als je je sim only gaat verlengen, dan is je huidige abonnement een mooi uitgangspunt. Was je helemaal tevreden met je abonnement? Dan kun je je abonnement simpelweg met dezelfde bundels verlengen, maar kwam je af en toe niet uit met je tegoed? Dan is dit een mooi moment om daarop in te springen. Kwam je bijvoorbeeld krap te zitten met je MB’s? Of veel te veel belminuten in je abonnement? Allemaal voorbeelden om je tegoed op aan te passen.
Bij het verlengen van je sim only abonnement is het volgende belangrijk:

Sim only verlengen als een mobiele telefoon abonnement

Heb je op het moment een sim only abonnement en heb je behoefte aan een nieuwe telefoon? Dan kun je je sim only verlengen als een mobiele telefoon abonnement, als jouw provider dit ook aanbiedt. Je kunt je abonnement al een paar maanden van tevoren verlengen. Bij Telfort, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en KPN al vanaf 4 maanden voor het einde van de looptijd verlengen en bij Ben en Hollandsnieuwe 3 maanden voor het einde. Bij de overige providers kun je je sim only verlengen vanaf 2 maanden voor het einde van de looptijd.

Van welke providers kan ik mijn sim only verlengen?

Bij ons kun je je sim only verlengen als je momenteel een abonnement hebt bij een van de volgende providers. Via onze vergelijker profiteer je van alle voordelen die het verlengen van je sim only met zich meebrengt en daarnaast kun je direct even kijken of het misschien voordeliger is om je sim only toch bij een andere provider voort te zetten. Sim only verlengen of vergelijken doe je van deze providers:

 • KPN
 • Vodafone
 • T-Mobile
 • Simyo
 • Tele2
 • Ben
 • Hollandsnieuwe
 • Budget Mobiel
 • Simpel
 • Youfone

Maandelijks opzegbare sim only verlengen

Wil je wel een sim only abonnement, maar toch nergens aan vast zitten? Zoals je bijvoorbeeld gewend bent van de prepaid simkaart? Kies er dan voor om je huidige sim only te verlengen als maandelijks opzegbaar abonnement. Dit kan nog niet bij alle providers, maar wel bij steeds meer. Dit houdt in dat je wel profiteert van de goedkope bundels, maar deze wel iedere maand kunt opzeggen. Het enige nadeel is dat één of een paar euro meer betaald dan bij een eenjarige of tweejarige sim only.