Over ons & Ons Telecom Team

Het verhaal achter PrepaidSimkaart.NET
& ons Telecom Team

In 2010 zijn wij begonnen als vergelijkingswebsite met als verdienmodel een affiliate systeem. Wij zijn in onze eerste 4 jaar uitgegroeid tot de grootste prepaid simkaarten website in Nederland. Mede hierdoor zijn wij ook een Webshop geworden in het verkoop van prepaid simkaarten & data simkaarten + accessoires van alle grote telecom providers in Nederland.

Image link
Image link

Snelle Trotse Statistieken: PrepaidSimkaart.NET vanaf 2010!

+0

Simkaarten geleverd aan tevreden klanten

0

'Beste Prepaid' verkiezingen georganiseerd

0

Teamleden

PrepaidSimkaart.NET
is er voor jou als consument!

Grootste Prepaid Simkaart website van Nederland & België
Specialist in prepaid Data Simkaarten & Accessoires
Wij lezen de "kleine lettertjes" voor jou
Wij geven alleen eerlijke providers met eerlijke afrekenmodellen weer. De "boefjes" filteren wij eruit! 😉
International team

Ontmoet het
Telecom Team van PrepaidSimkaart.NET

Donat Berisha
Donat Berisha
Overall Manager & Marketing Manager
Cindy
Cindy
Klantenservice & Content Editor
Wesley Kelder
Wesley Kelder
Product Development & Strategie (Oprichter)
Joost Paarlberg
Joost Paarlberg
Grafisch Vormgever
Mo Magshoudi
Mo Magshoudi
Content manager & Marketing Specialist
Marvin de Boer
Marvin de Boer
Grafisch Vormgever

Waar wij jou mee helpen
via onze website

Kort over onze specialismes

In 2010 zijn wij begonnen met het in kaart brengen van de Nederlandse en Belgische prepaid simkaarten markt. Tot die tijd was er namelijk vrijwel niets bekend over de verschillen in simkaarten, providers, bundels, en meer. Hier wilden wij verandering in brengen. Dit heeft geleid tot het ontstaan van PrepaidSimkaart.NET: het grootste prepaid simkaarten portaal van Nederland en België!

Sinds 2010 vergelijken wij prepaid simkaart providers op allerlei factoren, zodat jij als consument direct een overzicht hebt van het aanbod en de verschillen tussen providers. Op deze manier kun je snel en eenvoudig je eigen keuze maken.
Er is wereldwijd een enorme groei te zien in mobiel internetgebruik. Dit geldt ook voor Nederland en Belgie: Men gebruikt dagelijks vaker en langer het internet. Een gevolg hiervan is het onstaan van data-only oplossingen voor alleen internet: data simkaarten.

Daarom zijn we in 2017 op PrepaidSimkaart.NET begonnen met het vergelijken van data only simkaarten, en het weergeven van het beste aanbod. Door de groei in interesse in deze kaarten en een succesvolle samenwerking met onze partner, zijn we recentelijk begonnen met het zelf verkopen van prepaid data simkaarten.
Hoewel PrepaidSimkaart.NET begon als volledige vergelijkingswebsite, zijn we inmiddels uitgegroeid naar een volwaardige webshop. Hoewel we nog altijd prepaid providers & simkaarten vergelijken en dit zullen blijven doen, willen we jou ook direct voorzien van simkaarten en accessoires.

Op onze webshop vind je voornamelijk prepaid simkaarten, data only simkaarten en bijbehorende accessoires.

Heb je een vraag of opmerking?

Vraag over je bestelling? Wil je meer te weten komen over een bepaalde simkaart of provider? Heb je een idee of (zakelijk) voorstel? Wij zijn via [email protected] altijd te bereiken voor iedere vraag of opmerking. Stuur ons een e-mail en we reageren zo snel mogelijk. Bekijk onze Contact pagina voor meer informatie over contact met PrepaidSimkaart.NET.