Telecom Nieuws: prepaid, telefoons & sim only

Home » Nieuws

Prepaid Sim Only Top 5

Onderstaand hebben wij een selectie gemaakt van de beste prepaid providers van het moment op basis van prijs/kwaliteit en populariteit! Deze top 5 is samengesteld om de keuze tussen de vele prepaid providers zo simpel mogelijk te maken.

 ProviderBellen SMSPer MBStart 
#1Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,03€0,10Bestellen
#2KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBestellen
#3PS.net DATA SIMKAART
Data only sim / alleen data
--€0,001€0Bestellen
#4Bliep€0,05€0,05€0,025€0,00Bestellen
#5AH Mobiel standaard
€0,36€0,12€0,251e min Bestellen

Simyo

Simyo is één van de goedkoopste prepaid providers van Nederland. Simyo is een dochterbedrijf van KPN en gebruikt daarom natuurlijk ook gewoon het betrouwbare KPN netwerk. Daarnaast streeft Simyo naar een zo goed mogelijke klantenservice wat ook zo ervaren wordt door hun klanten. Simyo is tevens door ons uitgeroepen tot Beste prepaid provider van 2013, 2014 & 2015.

KPN

KPN is een vertrouwde naam en het grootste netwerk van Nederland. Ook al zijn de tarieven duur, is deze provider nog steeds populair in Nederland.

Data Simkaart

Onze Data simkaart is erg populair voor personen die alleen gebruik willen maken van internet. Je kunt namelijk internetten tegen de laagste prepaid internet tarieven in heel Europa. Daarnaast maak je met onze data simkaart gebruik maken van het 4G netwerk van KPN.

Bliep

Bliep is samen met Simyo één van de goedkoopste providers om te bellen en te SMS’en. Houd er wel rekening mee dat Bliep geen standaard MB’s (internet) aanbiedt aan haar klanten. Mocht je toch gebruik willen maken van internet, dan kun je gewoon een dagbundel van 10 of 60 MB aanschaffen voor €0,25 en €0,50.

AH mobiel standaard

AH Mobiel standaard is een populaire prepaid simkaart, ondanks de relatief hoge prepaid tarieven. Met deze sim only heb je namelijk keuze uit een waslijst van verschillende prepaid bundels. Hierdoor is het geschikt voor personen die korte periodes meer belminuten of MB nodig hebben.

VOOR WELKE PREPAID PROVIDER KIES JIJ?
Laat het ons weten en via een reactie hieronder!

Lees meer

Tele2 stopt met prepaid aanbod

Tele2 heeft aangekondigd dat de provider gaat stoppen met alle prepaid diensten. Klanten met een Tele2 prepaid simkaart kunnen vanaf 15 november 2020 geen gebruik meer maken van het volledige prepaid aanbod. Dit heeft te maken met de eerdere fuseren tussen Tele2 en T-mobile. Vaste klanten van Tele2 kunnen gratis overgezet worden naar T-mobile om gebruik te blijven maken van de huidige prepaid diensten. Voor klanten die hier geen gebruik van willen maken, is het mogelijk om een vervangende simkaart aan te schaffen bij een andere provider.

Bestel direct een vervangende prepaid simkaart

Ben jij in het bezit van een Tele2 prepaid simkaart? Dan doe je er goed aan om te kijken naar een goedkoper alternatief. Wil jij een volledig overzicht van tarieven? Bekijk dan onze homepage. Anders zullen wij hieronder nog even de meest populaire prepaid simkaarten van dit moment weergeven. Bekijk, vergelijk en bestel meteen door te klikken op de bestelknop.

ProviderBellenSMSPer MB Starttarief 
Simyo€0,10€0,10€0,031e minuutBestel nu!
KPN
€0,30€0,16€0,021e minuutBestel nu!
Bliep€0,05€0,05€0,025Geen (€0,00)Bestel nu!

Tele2 stopt met prepaid

Eind vorig jaar hebben Tele2 en T-mobile de handen ineen geslagen. Tijdens de fusering zijn de eerste stappen uitgestippeld die ondernomen gaan worden. Het stoppen van Tele2 prepaid is hier één van de eerste voorbeelden van. Prepaid klanten van Tele2 kunnen nog beltegoed blijven kopen tot het eind van deze maand Voor klanten die nog in bezit zijn van een opwaarderen voucher is er de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken tot 15 november 2020.

Overstap naar T-mobile

Prepaid klanten van Tele2 kunnen direct een kosteloos overstap maken naar T-mobile. Dit kan tot en met 14 december 2019. Bij het overstappen is het mogelijk om nummerbehoud aan te vragen en je beltegoed mee te nemen. Als stimulans ontvangen klanten daarnaast ook €10,- gratis beltegoed op hun nieuwe T-mobile prepaid simkaart.

Geldigheid simkaart

Tele2 prepaid klanten die geen gebruik wensen te maken van de bovenstaande actie of een overstap naar een andere provider hebben beperkt tijd. Na 15 november 2020 is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de prepaid simkaart. Verder worden na deze datum alle prepaid services afgesloten. Dit geldt zowel voor bellen, SMS’en als voor internetten. Tele2 komt eind 2020 met een aantal wijzigingen, waaronder het afsluiten van het 2G netwerk. Verder ontwikkelingen zullen wij op de voet volgen.

Wat vind jij ervan dat Tele2 stopt met prepaid?
We zijn benieuwd! Laat hieronder een reactie achter en laat anderen weten wat jij ervan vindt.

Lees meer

Contacten overzetten naar je nieuwe mobiel

Eens in de zoveel tijd komt het voor, je bent toe aan een nieuwe mobiel. Je vindt dat je huidige mobiel zijn beste tijd gehad heeft, en je vindt dat je toe bent aan een nieuwe mobiel voor je prepaid simkaart. Het enige probleem dat hierbij om de hoek komt kijken is dat sommige mensen moeite hebben met het goed kopiëren van de contacten naar een nieuwe mobiel. In dit artikel leggen we je uit hoe je gemakkelijk al je contacten via je simkaart kunt overzetten naar je nieuwe mobiel.

Contacten overzetten

Het belangrijkste bij het overzetten van je simkaart in een andere telefoon is dat de contacten goed gekopieerd worden in je nieuwe telefoon. Niets in namelijk vervelender dan dat je belangrijke nummers mist, voor bijvoorbeeld je werk of privéleven. Door de contacten over te zetten, worden de telefoonnummers die op je oude telefoon stonden meegenomen naar een nieuwe telefoon. Dit kan natuurlijk handmatig worden gedaan maar dit neemt relatief veel tijd in beslag. Een snellere optie is om een kopie te maken van alle contacten op je oude telefoon, en dan je contacten overzetten naar de nieuwe telefoon. Dit kan gedaan worden op de volgende manieren:

 • Via het internet (cloud)
 • Via je simkaart
 • Via een Micro SD-kaart
Het probleem dat echter wel eens om de hoek komt kijken bij het overzetten van je contacten via een simkaart of een Micro SD-kaart is dat het niet altijd even goed wordt overgezet, of het past niet goed. Dit kan te maken hebben met dat je telefoon een ander formaat simkaart gebruikt of geen Micro-SD ondersteuning biedt (IPhone).

De makkelijkste en snelste manier om je contacten over te zetten is via het internet (Cloud, Drive). Dit kan gedaan worden via een persoonlijke omgeving op het internet waar alleen jij toegang tot hebt.

Contacten uploaden vanaf oude telefoon

Contacten overzetten kan ook makkelijk door ze eerst te uploaden. Allereerst upload je je contacten vanaf je oude mobiel naar de Cloud, Drive of Dropbox. Pas wanneer je contacten in deze omgeving zijn overgezet kunnen de contacten naar de nieuwe telefoon worden overgezet.

Android

 • Open als eerste de contacten “App”
 • Druk vervolgens op de drie puntjes en daarna op “Delen”
 • Klik vervolgens op “Alle contacten selecteren” en “Delen”
 • Kies vervolgens de omgeving waar je je contacten wilt opslaan (Dropbox, Cloud of Drive)
 • Klik vervolgens op delen
 • Ga met je nieuwe mobiel naar de omgeving waar je je contacten hebt opgeslagen, en klik vervolgen op het opgeslagen contacten bestand en sla het op in je contacten op je nieuwe mobieliPhone
In principe worden contactgegevens op je oude IPhone automatisch geüpload naar de ICloud, tenzij anders ingesteld. Via de computer kunnen vervolgens de contactgegevens van de iPhone naar je Google-account gekopieerd worden. Dit gaat als volgt:

 • Ga naar icloud.com via de computer
 • Log vervolgens in met je Apple ID
 • Druk op “Contacten”
 • Druk links onderin het scherm op het tandwieltje en druk op “Selecteer alles”
 • Druk vervolgens op het tandwieltje en klik op “Exporteer als vCard”. Vervolgens worden de contactgegevens gedownload van je IPhone.
 • Ga naar de website van contacts.google.com en log in met je e-mailadres
  om de contacten over te zetten
 • Druk op ‘Importeren’ en druk op “vCard-bestand”
 • Druk op de knop “Naar oude versie van contacten” en druk daarna op “Contacten importeren”
 • Druk vervolgens op “vCard-bestand” dat je hebt gedownload via icloud.com
 • Druk op “Importeer vCard-bestand”. De contacten zijn nu gekopieerd naar je Google-account


Contacten importeren naar nieuwe telefoon

Nu de contacten van je oude telefoon geüpload zijn naar de online omgeving kunnen ze overgezet worden naar je nieuwe telefoon. Dit gaat als volgt:

Android

 • Open het instellingenmenu op je nieuwe telefoon
 • Druk vervolgens op “Accounts”
 • Druk op “Google”
 • Log in met het account waar de back-up van de contacten staat van je vorige telefoon
 • Downloadt vervolgens de contactgegevens uit het account (Dropbox, Cloud, Drive)
 • Als het goed is staan nu je contacten in de “Contacten” app van je nieuwe telefoonIPhone

 • Open op je nieuwe Iphone de “Instellingen” app, en druk vervolgens op contacten en accounts
 • Druk op het toevoegen van “Nieuwe account” en daarna op “Google”
 • Log in met het account dat op de oude mobiele telefoon gebruikt werd om de contacten te uploaden, en druk op “sta toe”
 • Zorg ervoor dat de slider naast “Contacten” groen is en druk vervolgens op “Bewaar”
 • Ga naar het startscherm van je IPhone en open de ‘Telefoon’-app, als het goed is zie je onder “Contacten” alle contacten staan van je vorige telefoon.

Vind jij contacten overzetten lastig?
We zijn benieuwd hoe jij dit ervaart! Laat hieronder een reactie achter met eventuele vragen hierover!

Lees meer

Simkaart voor MiFi routers

Ben jij op zoek naar de beste simkaart voor een MiFi router? Zoek dan vooral niet verder! In deze blogpost vertellen we je welke prepaid simkaart je het beste kunt gebruiken bij een MiFi router.

Data simkaart voor MiFi router

Je kunt voor je MiFi router een data simkaart gebruiken. Deze is vooral handig als je veel op reis bent en daarom ook veel data verbruikt. Met een data simkaart kun je alleen internetten. Dat is ook het enige wat je nodig hebt om een MiFi router te kunnen gebruiken. Natuurlijk wil je ook altijd en overal het beste WiFi signaal hebben. Lang wachten op het laden van filmpjes, berichtjes en foto’s is tegenwoordig helemaal niet meer nodig. Dus waarom zou je? Onze data simkaart maakt gebruik van snel 4G internet, zodat je zorgeloos kunt internetten via jouw MiFi router!

Geschikt voor op reis

Ga je maar een paar dagen per jaar naar het buitenland? Geen probleem! Je zit met onze prepaid data simkaart niet vast aan vaste kosten. Na aanschaf van de data simkaart kun je hem namelijk opwaarderen wanneer je maar wilt. Wanneer je de databundel niet binnen een jaar opmaakt, wordt deze tijdelijk bevroren. Tijdelijk, want de simkaart wordt nooit zomaar afgesloten! Ook kies je met onze data simkaart zelf je databundel! Maak je in de ene maand meer gebruik van de MiFi router dan een andere maand? Dat is geen probleem!

Direct een data simkaart kopen?

Ben je al overtuigd van de goede werking van een data simkaart voor een MiFi router? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden twee verschillende data simkaarten aan die geschikt zijn voor MiFi routers:

 • De data simkaart Wereld. Ben je vaak op reis buiten de EU en wil je daar zorgeloos kunnen internetten? Dan raden wij zeker de data simkaart Wereld voor je MiFi router aan!
 • De data simkaart Europa. Ben je juist vaak op reis binnen de EU? Dan is de data simkaart Europa wellicht iets voor jou!

Hieronder kun je direct een data simkaart bestellen.

Unieke voordelen van de Data Simkaart

Onze data simkaarten hebben unieke voordelen die je bij geen enkele andere prepaid simkaart kunt terug vinden. De belangrijkste voordelen van de data simkaart zijn:
✓ Goedkoopste (internationaal) mobiel internet tarieven!
✓ 4G internet met downloadsnelheid van maximaal 300 Mbps!
✓ Data en databundels zijn 365 dagen geldig! Na een opwaardering is je volledige tegoed weer een jaar geldig.
✓ De data simkaart blijft altijd geldig / houdbaar

Sim only voor MiFi router

Ga je niet vaak op reis en/of maak je eigenlijk alleen gebruik van de MiFi router in Nederland? Dan is een sim only abonnement wellicht iets voor jou! Je hebt namelijk al een sim only met 10GB voor maar €12,50 per maand! Dit is niet alleen handig wanneer je in Nederland blijft, maar een sim only zorgt er ook voor dat je meer vastigheid hebt. Het enige waar je op moet letten bij het aanschaffen van een sim only abonnement is of het netwerk gebruik maakt van 3G of 4G. Wil je namelijk gebruik maken van snel 4G internet met je MiFi router, maar wordt de sim only hier niet door ondersteund? Dan zul je gebruik maken van 3G in plaats van 4G.

Lees meer

5G netwerk voor mobiel internet

Dit jaar zal er volop worden getest met 5G netwerk verbindingen. Echter wordt er door verschillende experts voorspelt dat een 5G netwerk nog niet zal worden gerealiseerd voor het jaar 2020. Dit komt onder andere door het feit dat er nog géén standaard techniek wordt gehanteerd door de vele fabrikanten. Iedere telefoon fabrikant heeft namelijk een eigen project en een eigen werkwijze om te communiceren met 5G. Zo werken Huawei, Nokia, Sony, Samsung, Apple allen los van elkaar aan dezelfde technologie. Dit kan natuurlijk efficiënter zou je zeggen. Maar ja, dat is het business leven nou eenmaal denk ik.

Waarom 5G & Hoe werkt 5G?

De 5G verbinding maakt gebruik van veel meer verschillende frequenties en banden dan een 4G of 3G netwerk. Dit betekend dat er een stuk hogere snelheid in zowel downloaden als uploaden kan worden behaald. Dit ook gezien het feit dat er meerdere mensen tegelijk op exact hetzelfde moment van de hoge snelheden gebruik kunnen maken.
Tot slot zal het bereik met een 5G netwerk ook groter en dus beter worden + zullen de internetverbindingen stabieler en betrouwbaarder worden.

Voordelen van het 5G netwerk
– Hogere downloadsnelheid
– Hogere uploadsnelheid
– Meer mensen kunnen tegelijk gebruik maken van de hoge snelheden
– Beter bereik
– Internetverbindingen via mobiele apparaten zijn stabieler en betrouwbaarder.

Komt 5G voor prepaid gebruikers beschikbaar?

Verschillende providers hebben zelfs nog niet eens een 4G netwerk voor prepaid gebruikers. Dan wel voor sim only abonnementen of mensen met een telefoon abonnement, maar niet voor prepaid simkaarten. Wij verwachten dat ditzelfde ook zal gebeuren met het 5G netwerk. Echter is datagebruik via mobiele apparaten niet meer weg te denken uit de maatschappij dus zal dit wel een steeds centralere rol innemen, zo ook bij de providers. Laten wij eerst afwachten tot het moment dat alle providers hun 4G netwerk voor prepaid klanten beschikbaar stelt. Daarna volgt vanzelf het 5G netwerk rond 2020.

Bekijk onze prepaid internet pagina voor alle datasnelheden per provider betreffende mobiel internet.

Lees meer

Huawei MiFi

Door middel van een MiFi router ben je overal verbonden met jouw eigen WiFi netwerk. Het werkt hetzelfde als je router thuis! Alleen is een MiFi router ook nog eens draadloos! Er zijn verschillende merken die MiFi routers aanbieden, waaronder die van Vodafone. In deze blogpost gaan we het hebben over de Vodafone MiFi routers. Wil je meer te weten komen over Vodafone MiFi? Lees dan snel verder!

Vodafone MiFi

Waarom zou je kiezen voor een Vodafone MiFi router? De MiFi routers van Vodafone zijn eigenlijk Huawei MiFi routers die Vodafone branded zijn, maar hier lees je straks meer over! Vodafone is een van de grootste providers van Nederland en heeft, naast KPN en T-Mobile, ook hun eigen netwerk. Onder het netwerk van Vodafone vallen onder andere Ziggo en Hollandsnieuwe. Daarnaast beschikt Vodafone niet alleen over 3G internet, maar ook het snelle 4G internet! Deze provider biedt ook MiFi routers aan met daarop hun eigen logo. Vodafone heeft 6 verschillende MiFi routers. Deze vind je hieronder:

 • Mobile WiFi R216
 • Mobile WiFi R226
 • Mobile WiFi R207
 • Mobile WiFi W5101
 • Mobile WiFi R205
 • Mobile WiFi R206Niet al deze MiFi routers beschikken over een 4G functie. Wanneer je wel gebruik wil maken van 4G, kijk dan doen naar de product specificaties! De meeste MiFi routers die in omloop zijn, zijn Vodafone MiFi routers.

Verschil tussen Huawei & Vodafone

Zoals al eerder genoemd is, zijn de MiFi routers van Vodafone Huawei MiFi routers die Vodafone branded zijn. Onder de motorkap zijn de Vodafone MiFi routers dus eigenlijk gewoon Huawei routers! De Vodafone routers zijn wel ietsjes aangepast. Zo staat het Vodafone logo op de MiFi routers en is de firmware aangepast. De MiFi routers van Vodafone zijn als meeste in omloop.

Ben je op zoek naar een MiFi router? Neem dan een kijkje bij onze MiFi routers!

Huawei MiFi routers

Huawei MiFi routers zijn er in verschillende types. Zo kunnen aan sommige MiFi routers 10 apparaten gelijktijdig gekoppeld worden en aan andere zelfs 32! Ook zijn sommige routers 4G MiFi routers en andere 3G routers. Wil je dus een 4G router? Lees dan eerst goed de productspecificaties! Hieronder vind je een lijst met MiFi routers die wij aanbieden!

 • Huawei E7753: Met deze 4G MiFi router kun je 10 apparaten tegelijkertijd koppelen!
 • Huawei E5577s: Deze MiFi router is geschikt voor alle 4G providers en kan 10 apparaten ondersteunen
 • Huawei E5785Lh-22c: Deze 4G router heeft twee externe antenne aansluitingen en kan 16 gebruikers gelijktijdig koppelen.
 • Huawei E5788: De E5788 Huawei MiFi router is de snelste MiFi van dit moment! Deze kan 32 apparaten tegelijkertijd koppelen
 • Huawei E5885: Deze router is niet alleen een MiFi router, maar kan ook gebruikt worden als powerbank! Verder kunnen aan deze MiFi tot wel 32 apparaten tegelijkertijd gekoppeld worden.


Huawei MiFi kopen?

Het voordeel van een Huawei MiFi router is dat je goedkoper uit bent en hetzelfde product hebt. Heb jij interesse in een Huawei MiFi router? Bekijk dan hieronder ons aanbod van routers. Klik meteen op het product voor meer informatie.

Lees meer

Simkaart voor Kinderhorloges

Technologie ontwikkelt zich tegenwoordig razendsnel en op allerlei vlakken. Zo bestaan er nu naast de ‘gewone’ smartwatches met simkaart ook speciale kinderhorloges met GPS! Deze kinderhorloges met simkaart zorgen ervoor dat jij je als ouder nooit meer zorgen hoeft te maken over waar jouw kind zich bevindt! Hoe dit soort GPS kinderhorloges werken en welke simkaart het meest geschikt is, lees je hieronder!

Prepaid simkaart voor Kinderhorloge

De simkaart die wij aanraden voor een GPS horloge is een prepaid simkaart. Met een prepaid simkaart zit je niet vast aan maandelijkse kosten en bepaal jij hoeveel tegoed er op de simkaart komt te staan. Zo voorkom je dat je te veel betaald. Je maakt namelijk geen kosten wanneer je beltegoed op is. Het afsluiten van een abonnement is daarom niet aangeraden. Bij de simkaarten verder op deze pagina krijg je gratis beltegoed bij aankoop van een prepaid sim only. Hiermee kun je afhankelijk van het gebruik, makkelijk drie tot zes maanden gebruik maken van een Kinderhorloge met GPS. Daarnaast leer je je kind ook direct verantwoordelijk omgaan met geld.

Prepaid simkaart kopen?

Wil je direct een simkaart voor een kinderhorloge met GPS aanschaffen? Dat kan! Op onze website is het mogelijk om verschillende prepaid simkaarten aan te schaffen. Wij hebben het iets makkelijk voor je gemaakt. Je vindt hieronder de beste prepaid simkaarten voor kinderhorloges.

ProviderBellenSMSPer MB Starttarief 
Simyo€0,10€0,10€0,031e minuutBestel nu!
KPN
€0,30€0,16€0,021e minuutBestel nu!
Bliep€0,05€0,05€0,025Geen (€0,00)Bestel nu!

Bij Simyo heb je voor €5 een tegoed van €7,50! Dit tegoed is dan geldig voor één maand. Sommige kinderhorloges met GPS bevatten bij aankoop al een simkaart. Kijk goed naar de tarieven! De kans is groot dat je met een losse prepaid simkaart goedkoper uit bent, omdat je meestal ook nog een starttarief moet betalen voor de simkaart plus de kosten van het horloge zelf.

Functies van Kinderhorloges

Een kinderhorloge met GPS is eigenlijk een GPS tracker voor je kind. Met dit horloge kun je namelijk altijd nauwkeurig de locatie van je kind ophalen. De kinderhorloges worden vaak geleverd met een app waarmee jij de locatie van je kind kunt traceren. Deze apps kunnen vaak ook meerdere horloges koppelen voor als je meer kinderen met een GPS kinderhorloge hebt. Deze kinderhorloges zijn zeker niet alleen voor overbezorgde ouders! Weten waar je kind uithangt kan een hoop stress schelen voor veel ouders.

Dat je de locatie van je kind kunt traceren is niet het enige voordeel van zo’n GPS kinderhorloge. Door de simkaart die zich in het kinderhorloge bevindt, kun je jouw zoon of dochter ook bellen of een berichtje sturen. Ook beschikken sommige kinderhorloges met simkaart over een noodknop die je kind kan indrukken wanneer hij/zij zich in een onveilige omgeving bevindt.

Lees meer

Review: Data Simkaart aanbieders

Op zoek naar de beste data simkaart? Stop dan met zoeken! In deze blogpost lees je een provider review van drie verschillende providers: PrepaidSimkaart.NET, Prepaidzero en Flexiroam. Deze drie providers worden met elkaar vergeleken, zodat jij de prepaid data simkaart vindt die het beste bij jou past! Let op: In deze provider review wordt er alleen gekeken naar data. Dus niet naar extra sms en/of bel opties!

De tarieven per provider

Iedere provider biedt zijn eigen data simkaart aan en heeft dus ook andere tarieven. Let op! Flexiroam heeft geen ‘echte’ simkaart, maar een plakbare chip. Deze chip plak je op je simkaart. De simkaarten van PrepaidSimkaart.NET en Prepaidzero zijn daarentegen wel fysieke simkaarten.

De providers in het kort

Nu zijn de tarieven natuurlijk wel belangrijk, maar de provider review is nog niet compleet. Zo zijn er ook nog andere factoren die belangrijk zijn bij een provider review. Denk bijvoorbeeld aan de houdbaarheid van de gekochte data en nog een aantal andere factoren. Wanneer je namelijk 1GB aanschaft voor €85,- wil je deze natuurlijk wel opmaken. Hieronder vind je de providers en hun voorwaarden even in het kort onder elkaar.

ProviderPakketPrijs per 1GB Prijs per 1MB Starttarief
PrepaidSimkaart.NETData simkaart Wereld29,-Bij 500MB ligt de prijs op 3 cent, maar bij 10GB ligt de prijs op 1,79 cent49,95 (incl 1GB gratis)
PrepaidzeroWorld Prepaid sim card (data only)85,-Bij 500MB ligt de prijs op ± 10 cent per MB, maar bij 2GB ligt de prijs op ± 5 cent 0,- (prijs verwerkt in data kosten)
Flexiroam1GB Starter Pack (te gebruiken in 150+ landen)€44,50Bij 500MB ligt de prijs op ± 10 cent per MB, maar bij 2GB ligt de prijs op ± 5 cent. Bij 1GB ligt de prijs per MB op ± 4 cent
0,- (prijs verwerkt in data kosten)

PrepaidSimkaart.NET: Data simkaart Wereld

Onze data simkaart is onbeperkt geldig. Dat houdt in dat de simkaart nooit wordt afgesloten! Ook de data die je bij ons aanschaft 365 dagen geldig! Dit is vergeleken met de andere twee providers een groot pluspunt! Waarom lees je hieronder. Verder is de data simkaart op basis van prepaid! Hierdoor betaal je nooit teveel in de maand en zit je niet vast aan een abonnement! De prepaid data simkaart van PrepaidSimkaart.NET maakt ook nog eens gebruik van het snelle 4G internet netwerk van KPN.

Prepaidzero: World Prepaid Sim card (data only)

De prepaid data simkaart van Prepaidzero met 1GB is geldig voor 30 dagen. Let op! Het termijn van 30 dagen geldt alleen voor de volgende pakketten: M, L en het XL pakket. Voor het XS pakket geldt namelijk een houdbaarheid van 7 dagen. Het S pakket is daarentegen 14 dagen geldig. Krijg je de 250MB van het S pakket niet op binnen het termijn? Dan verlies je dus je MB en ook je geld! De simkaart van Prepaidzero gebruik van 3G internet.

Flexiroam: 1GB Starter Pack

Zoals we al eerder hebben genoemd, is de simkaart van Flexiroam geen echte simkaart, maar een plakbare chip. De chip van Flexiroam is geldig voor 15 dagen. Daarnaast dien je eerst de Flexiroam mobiele app te downloaden, wil je de chip activeren. Wanneer je de chip geactiveerd hebt kun je tijdelijk geen gebruik maken van bellen en sms’en. Je bent op je huidige nummer dus niet bereikbaar. Verder wordt Flexiroam niet overal door 4G internet ondersteund. Vooral buiten Europa moet je het vaak doen met 3G internet. Lees onze Flexiroam pagina voor meer informatie. hier.

De beste data simkaart voor jou

Nu we de drie providers met elkaar vergeleken hebben, heb je iets meer inzicht in welke simkaart het beste bij jou past. Wanneer je op zoek bent naar een prepaid data simkaart met goedkope data tarieven kun je het beste die van PrepaidSimkaart.NET aanschaffen. Dit komt ook door de unieke voordelen die de data simkaart heeft. Wil je liever geen fysieke simkaart? Dan is Flexiroam geschikt voor jou. Let er wel op dat je met Flexiroam een simkaart nodig hebt om hier gebruik van te maken.

Lees meer

MiFi Hotspot – Werking & Gebruik

MiFi, oftewel mobiele WiFi, is dé manier om onderweg of op reis te kunnen internetten. Door middel van een MiFi router kun jij met je eigen MiFi hotspot snel en veilig gebruik maken van WiFi! Ideaal voor als je vaak van huis bent en je graag meerdere apparaten aan één hotspot wilt koppelen, maar hoe werkt een MiFi hotspot eigenlijk? In deze blogpost kom je er niet alleen achter hoe een MiFi hotspot werkt, maar ook welke simkaart je het beste kunt gebruiken!

Wat is een MiFi hotspot?

Een MiFi router zorgt voor een mobiele internetverbinding, waar jouw apparaten op dat moment gebruik van kunnen maken. Dit is dezelfde internetverbinding die je thuis ook hebt, alleen dan in een klein apparaatje dat je overal mee kan nemen. Wanneer de MiFi router gebruik maakt van deze verbinding kunnen dus andere apparaten gebruik maken van de WiFi verbinding die uitgezonden vanaf de router. Het wordt dan gezien als een mobiele WiFi hotspot, ook wel bekend als een MiFi hotspot.

Je eigen MiFi hotspot

De mobiele internetverbinding waar je MiFi router gebruik van maakt, ligt aan de simkaart die in de router zit (hier straks meer over). Een groot voordeel van MiFi is dat je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt koppelen aan je MiFi router. De hoeveelheid apparaten je kunt koppelen ligt aan de router, maar het kan oplopen tot wel 32 apparaten tegelijkertijd! Denk bijvoorbeeld aan je mobiele telefoon, tablet en je laptop.

Let op! Niet alle routers kunnen verbinding maken met een 4G netwerk. Kijk daar dus goed naar voordat je een Mifi router koopt! Je kunt met een MiFi router niet alleen snel internetten, maar ook veilig. Je maakt namelijk gebruik van je eigen MiFi hotspot en niet van bijvoorbeeld openbare WiFi. Openbare WiFi is namelijk niet 100% veilig. Hackers kunnen makkelijker bij je gegevens komen, omdat openbare WiFi niet beveiligd is. Ben je op zoek naar een MiFi hotspot met 4G verbinding? Lees dan verder!

MiFi router met een simkaart

Je eigen MiFi hotspot dat klinkt goed, maar hoe zorg je ervoor dat je gebruik maakt van snel 4G internet? Om een MiFi router überhaupt te laten werken, is er ten eerste is er een simkaart nodig met data. Je kunt dan ook het beste gebruik maken van een data simkaart. Je maakt immers alleen gebruik van data. Wil je dan ook nog eens gebruik maken van snel 4G internet? De data simkaart wie wij aanbieden maakt gebruik van 4G internet met een downloadsnelheid van 300 Mbps! Zodra de data simkaart in de MiFi router geplaatst is, gaat de router (mits hij natuurlijk aanstaat) direct op zoek naar een lokaal mobiel netwerk bij jou in de buurt. Wanneer er een netwerk gevonden is zal de MiFi router deze omzetten in je eigen MiFi hotspot. Dit werkt dan hetzelfde zoals je thuis van je router of modem gewend bent!

Nog niet in het bezit van een MiFi router?

Wil je een MiFi router kopen voor je eigen MiFi hotspot? Dat kan! Wij hebben een uniek aanbod voor je: De HUAWEI E5577Cs-321 tegen de goedkoopste prijs in Nederland! De HUAWEI is verbonden met het snelle 4G netwerk waardoor de maximale download snelheid 300 Mbps is. Hieronder vind je nog een aantal voordelen van deze deal:

 • Je kunt maximaal 10 apparaten aansluiten
 • Je krijgt een gratis data simkaart
 • 1GB gratis internet en toegang tot goedkope databundels!

De router is in twee vormen te verkrijgen namelijk: MiFi router Europa en MiFi router Wereldwijd. Ben je dus vaak in het buitenland en zelfs buiten de EU? Dat is geen probleem! Kies de MiFi router die bij jou past en je hebt overal je eigen MiFi hotspot. We bieden naast deze deal ook nog andere MiFi routers aan. Bekijk ons aanbod hier.

Lees meer

Jouw mooi 06 nummer kan geld waard zijn!

Heb jij een mooi 06 nummer? Dan kan dit nummer geld waard zijn. Veel mensen willen graag een mooi 06 nummer hebben. Een mooi 06 nummer is makkelijk te onthouden en ziet er leuk uit! De waarde van een mooi 06 nummer wordt bepaald door verschillende factoren en kan al gauw flink wat geld waard zijn. Wij verkopen op onze website mooie 06 nummers, nummers in paren en nummers in setjes.

Wat is een mooi 06 nummer?

Onder een mooi 06 nummer verstaan wij een nummer met veel dezelfde getallen of met een bepaald patroon. Denk hierbij aan 7777 of 4040. Dit is makkelijk te onthouden en ziet er tof uit. Ook wanneer een getal vaak voorkomt, is dit nummer meer waard. Bijvoorbeeld 40 41 of 24 42. Bepaalde getallen met een betekenis kunnen ook met geld waard zijn. Denk hierbij aan 06 420 of 69 69.

 • Dezelfde getallen (1111 of 4040)
 • Een getal dat vaak voorkomt (40 41 24 42)
 • Getallen met een betekenis (420 of 69)

Prijsbepaling van een mooi 06 nummer

De prijs van een 06-nummer komt tot stand door bepaalde factoren. Hoe vaker een getal in een nummer voorkomt hoe duurder het nummer is. Zo is een nummer met vier dezelfde getallen €350 euro waard en een met drie is €250. Dit geldt ook voor getallen met twee cijfers. 40 40 is bijvoorbeeld meer waard dan 40 41. Ook nummers met een herkenbaar patroon hebben een hogere waarden. Denk hierbij aan 1234 of 10 20 30. De prijzen van mooie nummers verschillen tussen de €30 en €350 euro.

Waar kan ik een mooi 06 nummer kopen?

Op onze makkelijk 06 nummer pagina heb je de mogelijkheid om direct een mooi nummer aan te vragen. Dit kun je doen door ons aanvraagformulier in te vullen. Bekijk ons aanbod van singles, paren of rijtjes meteen! Naast losse nummers heb je ook in rijtjes. Dit houdt in dat 2 of meer nummers in een ‘rijtje’ staan. Dit kan doordat bijvoorbeeld het laatste getal 01 en 02 is. Dit is erg handig wanneer je in een bedrijf werkt en beide eigenaren hebben hetzelfde nummer op 1 getal na. Zo kun je ze makkelijk bereiken en is het makkelijker hun telefoonnummer te onthouden.

Wij zijn één van de grootste prepaid webshops van Nederland en rekenen de goedkoopste prijzen voor onze mooie 06 nummers.

 • Wij sturen je binnen 24 uur een e-mail met een link om de betaling via iDeal of Paypal te voltooien. Na betaling wordt je simkaart bij bestelling vóór 16:00 dezelfde dag opgestuurd. (op werkdagen).
 • Goedkoopste prepaid shop van Nederland
 • Mooie 06 nummers in paren en setjes
 • Veilig en vertrouwd afrekenen met ideal of paypal
 • Alle simkaarten worden van tevoren getestOnline zijn er meerdere websites die mooie 06 nummers aanbieden. Alleen bieden zij geen nummer setjes & paartjes aan. Wij hebben paartjes en setjes te koop op onze website. Wij testen altijd de simkaarten voordat we ze opsturen zodat we u 100 procent kunnen garanderen dat de simkaart werkt.

Raak ik mijn mooie 06 nummer kwijt wanneer ik overstap?

Een mooi mobiel nummer is vrij prijzig en wil je uiteraard niet kwijtraken wanneer je overstapt. Gelukkig is het tegenwoordig vrij eenvoudig om je telefoonnummer te behouden. Het is vrijwel altijd mogelijk om je mobiele nummer mee te nemen naar een ander sim only abonnement of een andere prepaid provider. Dit geldt ook wanneer je eerst een prepaid simkaart had. Zorg er wel voor dat je het nummerbehoud op tijd aanvraagt, sommige providers hangen er een maximale tijd aan. Zorg er ook voor dat je prepaid simkaart niet verloopt of wordt geblokkeerd. Wanneer dit gebeurd is het niet meer mogelijk om je nummer mee te nemen en dat zou uiteraard balen zijn want dan is je mooie 06 nummer weg.

Lees meer

T-mobile eerste aanbieder met eSIM ondersteuning

T-mobile Nederland is gestart met het ondersteunen van de virtuele simkaart voor een aantal modellen van de iPhone of iPad. Hiermee is T-mobile de eerste Nederlandse aanbieder van eSIM geworden. Voor personen die geïnteresseerd zijn, of in bezit zijn van een dual sim telefoon met eSIM is dit een aangename ontwikkeling. Het is nu mogelijk om een abonnement af te sluiten met dual sim in combinatie met eSIM bij T-mobile. Hierover vertellen we je meer in dit artikel.

eSim uitsluitend voor Apple producten

De provider T-mobile heeft er voor gekozen om de toestellen van Apple te ondersteunen met een eSIM functie. Dit zijn de iPhone XS, iPhone XS MAX en de iPhone XR. Naast de smartphones van Apple worden ook twee modellen van de iPad ondersteund: de iPad air en iPad pro.

Andere apparaten zoals de Apple watch worden tot zover nog niet ondersteund, net zoals de Android toestellen waarmee je ook gebruik kunt maken van de eSIM. Op dit moment is de provider nog aan het experimenteren om de Apple watch zelfstandig gebruik te laten maken van een mobiele netwerk zonder in verbinding te staan met een iPhone.

eSIM via T-mobile

Via de website van T-mobile kun je je normale simkaart laten omwisselen met een eSIM. Dit kost €5,09 voor een nieuwe eSIM. Tot twee keer per jaar kun je dan een nieuwe eSIM aanvragen. Dit is handig voor wanneer je een nieuwe telefoon hebt gekocht. De eSIM kun je aanvragen via je eigen MyT-mobile omgeving of via de website van T-mobile. Hierna ontvang je een QR code, waarna je jouw eSIM profiel kunt downloaden op je telefoon.

Dual SIM met eSIM

Naast het vervangen van de simkaart is het ook mogelijk om gebruik te maken van een dual sim met eSIM. Het is dan mogelijk om twee verschillende nummers met twee verschillende abonnementen te gebruiken. Dit is vooral van toegevoegde waarde voor zakelijke bellers die op twee verschillende nummers bereikbaar willen zijn, zowel privé als voor werk.

Lees meer
Volgende pagina »