Prepaid Sim Only Top 5

Home » Nieuws » Telecom Nieuws » Prepaid Sim Only Top 5

Onderstaand hebben wij een selectie gemaakt van de beste prepaid providers van het moment op basis van prijs/kwaliteit en populariteit! Deze top 5 is samengesteld om de keuze tussen de vele prepaid providers zo simpel mogelijk te maken.

 ProviderBellen SMSPer MBStart 
#1Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,03€0,10Bestellen
#2KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBestellen
#3Telfort 15
€0,15€0,15€0,031e minBestellen
#4PS.net DATA SIMKAART
Data only sim / alleen data
--€0,001€0Bestellen
#5Bliep€0,05€0,05€0,025€0,00Bestellen

Simyo

Simyo is één van de goedkoopste prepaid providers van Nederland. Simyo is een dochterbedrijf van KPN en gebruikt daarom natuurlijk ook gewoon het betrouwbare KPN netwerk. Daarnaast streeft Simyo naar een zo goed mogelijke klantenservice wat ook zo ervaren wordt door hun klanten. Simyo is tevens door ons uitgeroepen tot Beste prepaid provider van 2013, 2014 & 2015.

KPN

KPN is een vertrouwde naam en het grootste netwerk van Nederland. Ook al zijn de tarieven duur, is deze provider nog steeds populair in Nederland.

Vodafone

Vodafone is erg populair gezien de tarieven in combinatie met het goed presterende en daarnaast goedkope prepaid internet. Vodafone heeft als één van de weinige providers een 4G netwerk beschikbaar voor prepaid gebruikers!

Telfort

Telfort is na Simyo één van de goedkoopste providers om te bellen en te SMS’en. Daarnaast heeft Telfort ook nog eens de grootste en goedkoopste prepaid internet bundels. Heb je veel data nodig? Dan is Telfort wellicht wel voor jou de beste oplossing. Houd er wel rekening mee dat Telfort geen prepaid 4G aanbiedt aan haar klanten. Mocht je een recente smartphone hebben en gebruik willen maken van 4G, kun je misschien beter kiezen voor Vodafone.

Ortel Mobile

Ortel Mobile is een prepaid provider dat zich voornamelijk richt op bellen naar het buitenland. Ortel is door de lage tarieven naar vele landen erg populair bij de Nederlandse gemeenschap dat veel contact heeft met het buitenland. Let wel op: de prijze verschillen per land. Kijk goed of het land of landen waarna jij wilt bellen ook voordelig zijn.

VOOR WELKE PREPAID PROVIDER KIES JIJ?
Laat het ons weten en via een reactie hieronder!

Beoordeel ons

4 Reacties
 1. Thijs de Haan augustus 25, 2016om 8:46 am

  Hebben gekozen voor Hema, aangezien wij met deze GSM maar weinig zullen bellen. Er wordt afgerekend PER SECONDE!!!!
  Internetten en WhatsApp doen we wel via een hotspot op de camping of waar dan ook.

 2. Con mei 5, 2014om 3:03 pm

  Hallo Erik,
  Ben je nog wel aanwezig hier? Ik waag het er maar op.
  Heb een telefoon simlockvrij van de Aldi gekocht. Pech 1 mijn eigen abo simkaart werkt hier niet mee. Toen een starterspakket gekocht, zou toch meteen moeten werken daar er een beltegoed bij betaald inzit.
  Wat vind jij.. telefoon terugbrengen, startpakket proberen terug te geven (geld terug), of heb jij andere ervaringen met dit toestel.. Is een Wolfgang AT-AS45D1.

 3. erik juni 13, 2013om 12:35 pm

  update alsjeblieft even je website.

  Tele2 Bel & SMS (actie: €20,- beltegoed)is niet meer te krijgen op tele2 website, alleen de reguliere Tele 2 met 20 euro actie. jammer, jammer, ik heb al besteld, ik zag het te laat. gewoon 35 cent per minuut, bepaald niet goedkoop!

  • admin juni 17, 2013om 11:43 am

   Beste Erik,

   Bedankt voor je bericht!

   De tarieven van Bel & SMS staan nog steeds op de website van Tele2. Zie de volgende link:
   http://www.tele2.nl/files/tarieven-prepaid-belsms-mobielinternet-onderling.pdf

   Het staat inderdaad heel erg weggestopt en zeer onduidelijk op de website van Tele2.
   Ons team heeft daarom voor de zekerheid nog even contact opgenomen met Tele2.
   Na verschillende personen bij Tele2 te hebben uitgehoord blijkt het volgende:

   Wanneer je een SMS stuurt naar 1250 met de tekst “Extra voordeel” worden de goedkope tarieven van 10 cent bellen en 8 cent per SMS geactiveerd.
   Dit is te vinden op de volgende pagina:
   http://www.tele2.nl/mobiel/prepaid/tariefplan-activeren.html

   Echter is ook op deze pagina niet duidelijke gecommuniceerd dat het hier om het Bel&SMS tariefplan gaat. Volgens Tele2 werknemers gaan deze tarieven wel degelijk in werking.

   Hopelijk hebben wij je bij deze voldoende geïnformeerd.

   Groeten, PrepaidSimkaart.Net

Laat een bericht achter

14 + 19 =