Tijdelijk internet voor thuis, vakantie of op locatie! (MiFi huren)

Home » Tijdelijk internet voor thuis, vakantie of op locatie! (MiFi huren)

Op zoek naar tijdeljk internet? Deze pagina is verdeeld in 2 secties:

 1. Particulieren / Consumenten: Bijvoorbeeld voor tijdelijk internet thuis, vakantie, klein zakelijk
 2. Zakelijk tijdelijk internet voor bedrijven, organisaties, bijeenkomsten, feesten & beurzen.
  Zakelijke oplossingen? KLIK HIER!particulier tijdelijk internet       zakelijk tijdelijk internet


Tijdelijk internet voor ParticulierenVoor zakelijke oplossingen KLIK HIER!

Zit je tijdelijk zonder internet? Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als je op vakantie bent, op reis, als je tijdelijk ergens anders verblijft of wanneer je bent overgestapt van internetprovider. Je wilt dan voor deze periode waarschijnlijk een tijdelijk internet abonnement hebben, want een leven zonder internet is tegenwoordig eigenlijk geen optie meer. Je komt er dan al snel achter dat je met een regulier internet- of alles in 1 abonnement direct vastzit aan een contract voor minimaal een jaar. Is dit te lang? Dan is zo’n abonnement zonde van het geld en zul je willen uitwijken naar een andere oplossing om toch gebruik te kunnen maken van een tijdelijke internetverbinding. Gelukkig zijn er genoeg goedkope opties die tijdelijk internet mogelijk maken. Bijvoorbeeld via een Mifi router of een dongle. We leggen het aan je uit.

Het bestaat echt, een tijdelijke internetverbinding of tijdelijke wifi die je kunt activeren zonder dat je ergens aan vast zit. Je betaalt slechts voor de periode en het internet dat je gebruikt.
Wil je niet verder lezen maar direct een tijdelijke MiFi router huren? Klik dan HIER voor meer informatie

tijdelijk-internet-mifi-huren

Heb je tijdelijk internet nodig? Zo regel je dat!

Gelukkig zijn er meerdere opties om tijdelijk internet thuis of ergens anders te kunnen regelen, als een regulier abonnement voor een bepaalde periode geen optie is. Bijvoorbeeld als je tijdelijk op zakenreis, reis of vakantie gaat kun je evengoed gewoon gebruik maken van een betrouwbare internetverbinding. Tegenwoordig heb je namelijk overal wel een gratis openbare wifi verbinding, maar pas hiermee op! Een openbare wifi verbinding is namelijk niet veilig! Een openbaar wifi netwerk is namelijk ook toegankelijk voor hackers die op deze manier aan jouw data en gegevens kunnen komen. Daarom is het verstandig om via een openbaar wifi netwerk liever niet te internetbankieren of bijvoorbeeld (zakelijke) gevoelige gegevens te delen, gebruiken en openen. Daarnaast is een openbaar wifi netwerk ook niet altijd van de beste kwaliteit en snelheid.

Er zijn 3 opties om tijdelijk internet te kunnen bewerkstelligen:

 1. Tijdelijke Wifi / tijdelijk internet thuis of op locatie via de mifi router! (BESTE en meest POPULAIRSTE optie!)
 2. Tijdelijk internet via een Dongel (Nadeel: geen WiFi – draadloze verbinding)
 3. Via een hotspot (niet aan te raden i.v.m. hackers & privacy)


Tijdelijk internet via een mifi router

De beste manier om een tijdelijke internetverbinding te fixen is via de mifi router! Door een simkaart met een goede databundel in de router te stoppen, heb je direct toegang tot het mobiele netwerk. Eigenlijk is dit een tijdelijke wifi verbinding. Voor wanneer je wilt of waar je ook maar bent! Je kunt meerdere apparaten tegelijkertijd contact laten maken met de router. Zo kun je dus met het hele gezin tegelijk gebruik maken van internet, zonder dat je aan een abonnement vast zit! Met een mifi router breng je tijdelijk internet thuis of op locatie tot stand door een databundel op een prepaid simkaart.

Een mifi router huren!

Wij adviseren je om voor tijdelijk internet een mifi router te huren. Op deze manier ben je namelijk verzekerd van een stabiel, snel en betrouwbaar netwerk die je overal bij je hebt, zonder dat je ergens aan vast zit. Je betaalt alleen maar voor het internet dat je gebruikt en daarnaast een eenmalig starttarief. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten databundels, om goedkoop te kunnen internetten afgestemd op jouw bestemming. Hierdoor kun je ook goedkoop en veilig internetten in het buitenland! Het voordeel van een mifi router huren is dat je geld bespaart ten opzichte van wanneer je een mifi router koopt. Daarnaast kun je de router gewoon weer terugsturen als je hem niet meer nodig hebt. Zo kom je niet met overbodige spullen in huis te zitten én is dit ook nog milieuvriendelijk. 🙂

Tijdelijk internet door een mifi router huren: Hoe werkt het?

Stap 1: Via de bestelknop in de onderstaande afbeelding kom je terecht op de webpagina van onze partner. Hier kun je aangeven voor welke periode en op welke bestemming je de mifi router wilt huren.

Stap 2: Kies je bundel. Er zijn verschillende databundels beschikbaar in het land van jouw bestemming. Je kiest voor een bepaalde hoeveelheid data per dag, waarvoor je een vast bedrag betaalt. Daarnaast betaal je een eenmalig starttarief.

Stap 3: Kies eventueel extra opties, zoals garantie, een autolader of een powerbank

Stap 4: Vul je gegevens in en de Mifi Router wordt uiterlijk 2 dagen voor de periode GRATIS bij je thuis afgeleverd.


Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie of om direct een MiFi voor tijdelijk internet te huren.>
tijdelijk-internet-mifi-huren

Belangrijk om te weten

Gratis verzending en retour sturen via onze Partner!
Maximaal 8 apparaten te connecten met de mifi router
Je kunt je bestelling gratis annuleren tot 7 werkdagen voor de huurperiode.
Goedkope databundels! Niet alleen in Nederland, maar ook voor het buitenland
De mifi router beschikt over 4G snelheid. Echter in de maximaal haalbare snelheid afhankelijk van de locatie waar je tijdelijk internet wilt gebruiken.

Tijdelijk internet via een dongel

Een dongel is een USB stick die je in de USB poort van je laptop of bijvoorbeeld smart TV kunt steken, om vervolgens verbinding te maken met je eigen internetverbinding! In de dongel zit een ingang voor een simkaart, die het mogelijk maakt om verbinding te maken met het mobiele netwerk. Op deze manier kun je niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland direct online. Wanneer je beschikt over een goede data simkaart ben je snel en goedkoop online! Een data simkaart is niet alleen goedkoop te gebruiken in Nederland, maar ook in Europa of zelfs over de hele wereld. Het jammere is in dit geval alleen wel dat je maar 1 apparaat tegelijk kunt verbinden met het internet en daarnaast is de dongel ook alleen maar bruikbaar voor apparaten die over een USB poort beschikken.

Een tijdelijke internetverbinding mogelijk maken via een hotspot

Heb je echt maar voor een hele kleine periode een tijdelijke internetverbinding nodig? Bijvoorbeeld af en toe in de trein onderweg naar je werk, dan kun je ook over tijdelijk internet beschikken via je smartphone. Tijdelijk internet thuis of op locatie, dat maakt niet uit. Door van je smartphone een hotspot te creëren, kun je met bijvoorbeeld je laptop verbinding maken met dit netwerk. Je kunt dan via je internetbundel of abonnement van je smartphone, internetten. Deze mogelijkheid is echter wel vrij duur als je het dataverbruik niet ingecalculeerd hebt. Via je laptop gebruik je namelijk veel meer data dan met je smartphone. Je loopt dus het gevaar om ruim over je abonnement heen te gaan, of veel te snel door je (prepaid) databundel heen te gaan.Tijdelijk internet voor Bedrijven

Tijdelijk internet voor Beurzen, Congressen, Festivals of Bijeenkomsten

Wij leveren tijdelijke internet oplossingen voor onder andere de volgende situaties:

 • Beurzen
 • Congres
 • Festivals
 • Bijeenkomsten
 • Vieringen in cafe’s of zalen
 • Feesten
 • Camping
 • en nog veel meer situaties

Binnen 1 werkdag online, overal in Nederland
Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat!
Tijdelijk internet op locatie via tijdelijke WiFi installaties
Volledig op maat ingesteld, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd
De beste apparatuur voor veilig, betrouwbaar en supersnel internet

Neem via het onderstaande contact formulier even contact met ons op.
Wij nemen op werkdagen BINNEN 30 MINUTEN contact met u op voor een passende vrijblijvende offerte op maat! Yes zo snel!