Tijdelijk WiFi op locatie

Ben je op zoek naar tijdelijk WiFi op locatie? Waarom zou je als particulier op zoek zijn naar tijdelijk internet op locatie? Het kan zijn dat je tijdelijk zonder internet zit doordat je bijvoorbeeld op vakantie bent of aan het verhuizen. Voor de bedrijven kan het voorkomen dat het pand tijdelijk is afgesloten van internet in verband met verbouwing of verhuizing. Ook is WiFi onmisbaar op bijvoorbeeld congressen of beurzen. Ben jij een zakelijke gebruiker en ben je op zoek naar tijdelijk WiFi op locatie? Klik dan HIER.

Tijdelijk WiFi op locatie voor particulieren

Ben jij een particulier en ben je op zoek naar tijdelijk internet op locatie? Zoek dan niet verder! Zonder internet zitten, ook al is het misschien maar tijdelijk, is tegenwoordig geen optie meer. Met een regulier internet- of alles in 1 abonnement zit je direct vast aan een contract voor minimaal een jaar of maand. Wanneer je voor een maandelijks opzegbare sim only kiest moet je alleen al €15 tot €25 aan aansluitingskosten betalen! Is dit te gek voor jou? Dan hebben wij de oplossing voor je! Er zijn verschillende opties die tijdelijk WiFi op locatie mogelijk maken zonder dat je vastzit aan een abonnement van een jaar!

Op zoek naar tijdelijk WiFi op locatie? Zoek dan niet verder! Bij ons is namelijk tijdelijk WiFi op locatie verkrijgbaar! Je betaalt slechts voor de periode en het internet dat je gebruikt.

Tijdelijk WiFi op locatie nodig? Dat regel je zo!

Sommige zullen misschien denken: Waarom heb ik tijdelijk internet nodig? Er is bijna overal openbare WiFi. Dat is wel zo, maar openbare WiFi is niet altijd even veilig. Hier moet je dus enorm mee oppassen. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om via een openbaar wifi netwerk te internetbankieren of (zakelijke) gevoelige gegevens te delen, te gebruiken en/of te openen! Daarnaast is openbare WiFi niet altijd even snel en heeft het niet de beste kwaliteit.

Er zijn drie opties om tijdelijk internet op locatie te kunnen bewerkstelligen

 1. Tijdelijk WiFi op locatie via een MiFi router! Dit is overigens ook meteen de BESTE en meest POPULAIRE optie!
 2. Tijdelijk internet via een Dongel. Een dongel heeft een groot nadeel: deze is namelijk niet draadloos te gebruiken. Daarnaast is een dongel ook niet geschikt voor mobiel aangezien deze een USB ingang nodig heeft.
 3. Tijdelijk WiFi door middel van een hotspot. Deze optie is niet aan te raden in verband met hackers en privacy.

Tijdelijk internet op locatie met een MiFi router

MiFi betekent Mobiele WiFi. Wanneer je een simkaart met een goede databundel in een MiFi router stopt, maakt de router verbinding met het mobiele internet netwerk. Eén van de voordelen van een MiFi router is dat je verbinding kunt maken met meerdere apparaten aan één router. Zo bestaan er MiFi routers waarmee je met wel 6 tot 32 apparaten tegelijkertijd kunt verbinden! Met een MiFi router breng je dus WiFi op locatie tot stand door een databundel op een prepaid simkaart. Dit is dan ook direct het tweede voordeel: met een MiFi router hoef je niet vast te zitten aan een abonnement! Je kunt namelijk ook een prepaid simkaart aanschaffen met een goede databundel.

Direct een MiFi router kopen? Bekijk hier ons aanbod MiFi routers met data simkaarten:

MiFi router voor tijdelijk internet op locatie huren

Is je internetgebrek zo tijdelijk dat je liever geen MiFi router aanschaft? Dat is bij ons ook niet nodig! Op onze website kun je namelijk gemakkelijk en snel een MiFi router huren! Je betaalt dan alleen voor het internet dat je gebruikt en een eenmalig starttarief. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten databundels. Hierdoor kun je goedkoop en veilig internetten, zelfs in het buitenland! Het voordeel van een MiFi router huren, is dat je geld bespaart ten opzichte van wanneer je een MiFi router koopt. Daarnaast kun je de router gewoon weer terugsturen als je hem niet meer nodig hebt. Zo kom je niet met overbodige spullen in huis te zitten én is dit ook nog milieuvriendelijk!

Tijdelijk WiFi op locatie door middel van een MiFi router huren: hoe werkt dat?

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een aantal stappen opgesteld voor het huren van een MiFi router. Zodat jij altijd tijdelijk WiFi op locatie hebt!
Stap 1: Door te klikken op de bestelknop in de onderstaande afbeelding kom je terecht op de webpagina van onze partner. Hier kun je aangeven voor welke periode en op welke bestemming je de MiFi router wilt huren.
Stap 2: Kies de bundel die bij jou past. Er zijn verschillende databundels beschikbaar in het land van jouw bestemming. Je kiest voor een bepaalde hoeveelheid data per dag, waarvoor je dan een vast bedrag betaalt. Daarnaast betaal je een eenmalig starttarief.
Stap 3: Daarna kies je eventuele extra opties, zoals garantie, een autolader of een powerbank. Dit zijn EXTRA opties. Je hoeft deze dus niet te kiezen!
Stap 4: Vul je gegevens in en de Mifi Router wordt uiterlijk 2 dagen voor de periode GRATIS bij je thuis afgeleverd.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Belangrijk om te weten bij het huren van een MiFi router

✓ Gratis verzending en retour via onze partner!
Maximaal 8 apparaten zijn te connecten met de MiFi router
✓ Je kunt je bestelling gratis annuleren tot 7 werkdagen voor de huurperiode
✓ Je maakt gebruik van goedkope databundels! Niet alleen in Nederland, maar ook voor het buitenland
✓ De MiFi router maakt gebruik van snel 4G internet. De maximaal haalbare snelheid is echter afhankelijk van de locatie waar je het tijdelijk internet wilt gebruiken

Tijdelijk WiFi op locatie via een dongel

Een dongel is een USB stick die, door middel van een simkaart, verbinding maakt met het mobiele netwerk. De dongel werkt alleen in een USB ingang, aangezien het ook een USB is. Je kunt hem dus gebruiken in bijvoorbeeld een laptop of smart TV. Via een dongel kun je niet alleen op het internet in Nederland, maar ook in het buitenland. Wanneer je, net zoals bij de router, beschikt over een goede data simkaart kun je snel en goedkoop online. De nadelen van een dongel zijn:

 • Je kunt hem alleen gebruiken in apparaten met een USB ingang. Het is dus niet geschikt voor mobiel
 • Je kunt niet meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden

Tijdelijk internet op locatie via een hotspot

Je kunt van je smartphone een mobiele hotspot maken. Hiermee kun je dan je laptop verbinden en gebruik maken van het internet dat jouw mobiele hotspot creëert en dus tijdelijk WiFi op locatie hebt. Je maakt dan gebruik van je mobiele internetbundel of abonnement. Deze tijdelijke WiFi optie kan hoog in de kosten oplopen. Je laptop verbruikt namelijk meer data dan je mobiele telefoon. Vooral als je een abonnement hebt, loop je het risico om flink over je abonnement heen te gaan.

Tijdelijk WiFi op locatie voor zakelijke gebruikers

Ben jij een zakelijke gebruiker en ben je op zoek naar tijdelijk WiFi? Zoek dan niet verder! Je kunt als zakelijke gebruiker op zoek zijn naar tijdelijk internet op locatie vanwege de volgende mogelijkheden:

 • Congressen
 • Beurzen
 • Bijeenkomsten
 • Feesten/ partijen
 • Festivals
 • En nog veel meer situaties

Waarom is tijdelijk WiFI op locatie anders voor particulieren dan voor zakelijke gebruikers? Zakelijke gebruikers hebben meer internetverbindingen nodig dan particulieren. Het kan zo zijn dat je als zakelijke gebruiker op zoek bent naar tijdelijk WiFi voor 500 gebruikers. Wij raden je sterk aan om via het onderstaande contactformulier contact met ons op te nemen. Wij nemen BINNEN 30 MINUTEN contact met je op voor een passende VRIJBLIJVENDE offerte op maat.

  Belangrijk om te weten voor zakelijke gebruikers

  ✓ Binnen 1 werkdag online, overal in Nederland
  ✓ Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte op maat!
  ✓ Tijdelijk internet op locatie via tijdelijke WiFi installaties
  ✓ Volledig op maat ingesteld, geprogrammeerd, geïnstalleerd en tot slot gedemonteerd
  ✓ De beste apparatuur voor veilig, betrouwbaar en supersnel internet

  Andere tijdelijk internet & MiFi huren pagina’s
  Tijdelijk internet / MiFi huren
  Beurs WiFi
  Evenementen WiFi
  Congres WiFi
  Zakelijke WiFi
  Festival WiFi
  Camping WiFi
  Tijdelijk onbeperkt internet
  Tijdelijk WiFi thuis