Makkelijk 06 nummer kopen? Mooi nummer?

makkelijk 06 nummer
Je denkt er misschien niet zo vaak bij na, maar een makkelijk 06 nummer is echt super handig om te hebben. Wanneer je bijvoorbeeld een bedrijf hebt en alle werknemers een nummer hebben waarvan alleen het laatste nummer verschilt, kan iedereen elkaar makkelijk bereiken. Daarnaast is het ook erg logisch voor klanten. Ook voor jezelf is het handig om snel bereikbaar te zijn. Een telefoonnummer met een logische volgorde kan ervoor zorgen dat je kinderen, ouders, vrienden of familie jouw nummer uit hun hoofd weten en jou ook kunnen bereiken wanneer ze hun eigen telefoon niet bij zich hebben. In geval van nood kunnen zij dan bellen met de telefoon van een ander.

Waarom een makkelijk / mooi 06 nummer via PrepaidSimkaart.net?

 • Aangezien wij de grootse prepaid webshop zijn van Nederland hanteren wij de goedkoopste prijzen!
 • Betrouwbaar: Wij hebben direct contact met alle providers!
 • Veilig en vertrouwd afrekenen via iDeal of Paypal

Hoe kom ik aan een makkelijk 06 nummer?

Wij hebben verschillende makkelijke mobiele nummers voor jou! Verderop in deze pagina zie je een complete lijst met de mooie nummers en bijbehorende prijzen. Het mooie van een makkelijk 06 nummer is, dat je tegenwoordig je nummer altijd kan meenemen. Het maakt dus niet uit van welke provider je een makkelijk nummer koop, door nummerbehoud zet je het nummer vervolgens op de simkaart die bij jou past. Het gaat als volgt in z’n werk:

Stap 1: Kies uit onderstaande tabel een makkelijk 06 nummer en vul het onderstaande aanvraag formulier in. Het maakt niet uit bij welke provider dit mooie nummer hoort, want via nummerbehoud kun je je nummer overzetten op een andere prepaid simkaart of sim only abonnement.

Stap 2: Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met een link naar om betaling via iDeal of Paypal te voltooien. Na de betaling wordt je simkaart bij bestellingen vóór 16.00 dezelfde dag opgestuurd (op werkdagen).

Extra informatie
Heb je nu een andere provider dan van welke het mooi mobiele nummer is en wil je jouw provider behouden? Vraag dan alsnog jouw nummer aan en ga vervolgens naar de website van de desbetreffende provider om jouw mooie 06 nummer over te zetten op je nieuwe simkaart via nummerbehoud. Dit kan natuurlijk ook voor sim only abonnementen! Bestel eerst je mooie mobiele nummer, daarna je abonnement en regel het nummerbehoud direct via het bestelformulier. Mocht je al een abonnement hebben kun je na de aankoop van jouw nieuwe mooie nummer direct nummerbehoud aanvragen bij je huidige telefoonprovider.


Daarnaast hebben we ook mooie 06 nummers in paren en rijtjes. Deze kan je extra goed onthouden en ze kunnen zijn wanneer je bijvoorbeeld met het hele gezin opeenvolgende nummers hebt, of wanneer je binnen het bedrijf opeenvolgende nummers hebt. Zo kun je de 06 nummers van je gezinsleden of collega’s veel beter onthouden.
Zie hieronder mooie paren en mooie rijtjes van makkelijke 06-nummers.

Mooie parenPrijs
Tijdelijk geen mooie paren


Mooie rijtjesPrijs
Tijdelijk geen mooie rijtjes

MAKKELIJK & MOOI 06 NUMMER AANVRAGEN


  Kan ik zelf een makkelijk 06 nummer kiezen?

  Telecomproviders koppelen via een automatisch systeem beschikbare 06 nummers aan simkaarten. Vervolgens komen deze simkaarten in de verkoop en kunnen de nummers niet meer gewijzigd worden. Je kunt dus niet zelf een makkelijk 06 nummer samenstellen, maar je kunt wel kiezen uit de nummers die in de lijst staan.

  Mooie telefoonnummers zijn schaars

  Mooie telefoonnummers zijn vrij prijzig, dus wanneer je er nu al één in je bezit hebt, doe je er goed aan deze te houden. Gelukkig kan dat tegenwoordig heel makkelijk door het nummerbehoud. Je kunt je nummer eigenlijk altijd met meenemen naar een ander sim only abonnement of naar een andere prepaid provider. Ook wanneer je eerst altijd een prepaid simkaart had, kun je vervolgens met hetzelfde nummer overstappen op een sim only abonnement. Zorg er wel voor dat je het nummerbehoud op tijd aanvraagt, want sommige providers hangen een limiet aan het termijn waarin je nummerbehoud kunt aanvragen. Let er ook op dat jouw sim only abonnement niet verloopt of jouw prepaid simkaart niet wordt geblokkeerd. Wanneer dit wel gebeurt, is je nummer namelijk al van je simkaart ‘verdwenen’ en kun je deze niet meer meenemen. Als regel adviseren wij: Vraag een nieuw sim only abonnement aan vóórdat je oude afloopt en regel het nummerbehoud direct.

  De voordelen van een mooi 06 nummer

  Om overzichtelijk te maken welke voordelen een makkelijk 06 nummer kan hebben, hebben we ze even op een rijtje gezet:

  • Een mooi 06 nummer is makkelijk te onthouden, dit kan handig zijn in bepaalde (nood)situaties.
  • Als bedrijf kun je snel gevonden worden wanneer je een makkelijk nummer hebt.
  • Collega’s kunnen elkaar onderling goed bereiken.
  • Door nummerbehoud kun je je 06 nummer altijd meenemen naar een andere provider.

  Ben jij op zoek naar een makkelijk 06 nummer? Bekijk in de lijst of er een mooi telefoonnummer voor jou tussenzit! Wij kunnen zelf geen 06 nummers aanmaken, dus kies er eentje uit de beschikbare nummers. Heb je vragen over makkelijke 06 nummers of kunnen wij je ergens ander mee helpen? Laat dan even een berichtje achter onderaan deze pagina.