Reviews

 


Over PrepaidSimkaart.NET

PrepaidSimkaart.NET is een initiatief om zo goed mogelijke informatie te verschaffen over de prepaid markt voor alle gebruikers. Veel prepaid gebruikers hebben namelijk geen goed overzicht betreffende alle “kleine lettertjes”. Denk daarbij aan dat sommige prepaid providers afrekenen PER MINUUT in plaats van PER SECONDE of PER 100 KB in plaats van PER 1 KB prepaid internet. Dit zijn voorwaarden die gebruikers gewoonweg erg veel geld kosten. Wij vinden het niet eerlijk dat er dan geadverteerd wordt met goedkopere tarieven, terwijl je aan het einde van de maand duurder uit bent!

Wij geloven in transparantie en willen jou daar graag bij helpen!

Mocht je tips of suggesties hebben voor onze website, laat het ons dan weten. Wij nemen alle feedback mee in de ontwikkeling van PrepaidSimkaart.NET.

Neem een kijkje op de meest Populaire pagina’s

 

Trend 2019-2023 – Prepaid internet & data simkaarten

De komende jaren zullen Data bundels op zowel onze data simkaarten als de standaard prepaid internet tarieven continu blijven dalen. Dit komt door de groeiende vraag naar mobiele internet verbindingen. Data bundels worden steeds groter, omdat het verbruik ook enorm hard groeit. Deze stijging komt natuurlijk door te ontwikkeling van alle technologie, beeldkwaliteit (streaming) en het feit dat vandaag de dag letterlijk alles via internet gaat. Het zal dus lonen om eens in de zoveel tijd onze website te raadplegen om de tarieven van jouw huidige provider te vergelijken met alle nieuwe prepaid tarieven.