Onbeperkt internet | Sim only & Prepaid

Onbeperkt internet sim only abonnement

Het is tegenwoordig mogelijk om sim only abonnementen af te sluiten met onbeperkt internet. Tegenwoordig bieden namelijk steeds meer providers hun sim only’s aan met daarin onbeperkt internet. Wij snappen dat het lastig is voor jou om alle verschillende mobiel internet abonnementen te vergelijken, daarom kun je via deze pagina alle aanbieders die onbeperkt internet aanbieden met elkaar vergelijken voor het beste aanbod voor jou! In sommige gevallen is de optie voor een prepaid simkaart voordeliger dan een sim only abonnement, maar bij onbeperkt internet is het voordeliger om een sim only abonnement af te sluiten.

Sim only abonnement – Onbeperkt internet

Een onbeperkt Sim Only – abonnement is ideaal voor personen die veel gebruik maken van data. Wij hebben het makkelijk gemaakt door alle onbeperkte internet abonnementen in een handige vergelijkingsgrafiek te zetten. Zo kun je op makkelijke manier alle abonnementen met elkaar vergelijken. Met onze handige vergelijkingstool proberen wij je te helpen om de beste keuze te maken voor een passende onbeperkt internet abonnement. Het enige wat je hoeft te doen, is het aanpassen van de filters.Onbeperkt internet vergelijken?

Bij een onbeperkt internet abonnement vergelijken zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Op de hier onderstaande punten moet je letten bij het vergelijken voor het voordeligste sim only onbeperkt internet abonnement:

 • Totale kosten sim only onbeperkt internet abonnement
 • Download snelheid mobiel internet
 • Tarieven voor bellen en sms’en (per minuut of bericht)
 • Looptijd sim only onbeperkt internet abonnement (maand/jaar/2-jaar)
 • Bestaat het onbeperkt internet uit 3G of 4G?
 • Dekking van de provider

Een Sim Only abonnement met onbeperkt mobiel internet

Een Sim Only met onbeperkt mobiel internet betekent dat jij je als gebruiker geen zorgen hoeft te maken over je dataverbruik, dit komt omdat je sim only abonnement geen datalimiet kent. Dit betekent dat je met je mobiel zoveel data kunt gebruiken als je wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra kosten. Het voordeel van de huidige onbeperkte internet abonnement is dat je ook buiten Nederland gebruik kunt maken van je internet, zolang je je binnen de Europese Unie bevindt kun je onbeperkt gebruik maken van de data van je Sim Only abonnement.

Bundels en verschillende contractvormen

Er zijn tegenwoordig diverse soorten bundels beschikbaar die gekozen kunnen worden in combinatie met onbeperkt internet, zo kun je je sim only onbeperkt internet in combinatie kiezen met onbeperkt bellen en sms’en. Je kunt hierbij zelf kiezen of je voor een eenjarig, tweejarig of maandelijkse bundel gaat, er zijn tegenwoordig namelijk ook Sim Only’s die op maandelijkse basis opzegbaar, zo zit je nergens aan vast voor een langere periode!

Welk abonnement is het goedkoopst?

In onze vergelijkingstabel zie je een volledig overzicht van alle aanbieders die Sim Only’s met onbeperkt mobiel internet aanbieden. Bij het het afsluiten van een Sim Only zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden voordat je denkt dat je de goedkoopste Sim Only hebt gekozen. Zo krijg je bij sommige aanbieders met zogeheten overstapkosten of aansluitingskosten, wat ervoor kan zorgen dat een Sim Only die het goedkoopst lijkt in zijn totaliteit niet het goedkoopst is. Bekijk daarom altijd eerst goed de voorwaarden van een Sim Only voor je een abonnement afsluit, zo kom je achteraf namelijk niet voor vervelende verrassingen te staan!

Data Simkaart voor onbeperkt internet

Door constant op te waarderen kun je ook een prepaid simkaart gebruiken als middel om onbeperkt internet te hebben. Hiervoor hebben wij een unieke en goedkope oplossing. Zo bieden wij ook een prepaid data simkaart aan. Deze data simkaarten zijn geschikt als prepaid simkaart waar alleen mee geinternet kan worden, dus geen bellen of sms’en. Deze data simkaarten zijn uitermate geschikt voor een MiFi router, Machine to Machine apparaat, of smartphone. Speciaal voor jou hebben wij een unieke en nieuwe data simkaart geïntroduceerd, in samenspraak met onze partner hebben wij jou deze unieke oplossing te bieden. Bijgaand heb jij ook nog het voordeel dat deze data simkaart unieke voordelen heeft waaronder:

 • Goedkoopste (internationale) data tarieven!
 • Downloadsnelheden tot 300 Mb per seconde!
 • Deze simkaart blijft onbeperkt houdbaar
 • Geldigheid van 365 dagen op je data tegoed. Waardeer je tussentijds op? Dan neem je je tegoed gewoon weer een jaar mee!!
 • Tijdelijke actie: extra data bij zowel de EU als Wereld simkaart!

Onbeperkt internet met Prepaid

Deze data only simkaart is uitermate geschikt voor apparaten die alleen maar gebruik hoeven te maken van internet. Het voordeel van onze data simkaarten is dat ze te gebruiken zijn voor onbeperkt internet, onze data simkaarten zijn namelijk onbeperkt op te waarderen zonder dat hier extreme kosten tegenover staan. Twijfel daarom niet en schaf onze data simkaarten met mobiel internet aan!