Alleen bellen met een Sim Only Prepaid

Home » Nieuws » Prepaid » Alleen bellen met een Sim Only Prepaid

sim only prepaidBen je op zoek naar een sim only prepaid waarmee je alleen kunt bellen? Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij senioren die niet aan Whatsapp doen en alleen willen bellen met hun kinderen of kleinkinderen. Een specifieke sim only prepaid om alleen mee te bellen bestaat helaas niet, maar dat betekent niet dat je dit niet gewoon kunt doen! Hieronder lees je welke sim only prepaid het beste bij jou past als je alleen wilt bellen.

Goedkoopste Sim Only Prepaid voor alleen bellen

Nu we weten dat een specifieke alleen bellen simkaart niet bestaat, kunnen we gaan kijken naar welke opties er wel mogelijk zijn. Als je alleen met je prepaid sim only wil gaan bellen, is het belangrijk om te kijken naar de kosten per belminuut en de afrekenmethode per minuut. Hieronder vind je de top drie beste prepaid sim only providers. Er is bij deze selectie niet alleen gekeken naar de prijsverhouding, maar ook naar het bereik en of de provider consumentvriendelijk is.

Provider

BellenSMSPer MBStarttarief 
Simyo
(3-in-1 simkaart: standaard / micro / nano)
€0,10€0,10€0,031e minBESTEL NU
KPN
(3-in-1 simkaart: standaard / micro/ nano)
€0,30€0,16€0,021e minBESTEL NU
Bliep
(3-in-1 simkaart: standaard / micro / nano)
€0,05
€0,05
€0,025Geen (€0,00)BESTEL NU

Wil je alle sim only prepaid providers onder elkaar zien? Dat kan op deze pagina!

Wat houdt Sim Only Prepaid alleen bellen in?

Prepaid houdt in dat je van te voren tegoed op je simkaart zet. Hoe je dit tegoed opmaakt is verder aan jou! Bellen kost met een gemiddelde sim only prepaid kaart ongeveer €0,20 per minuut. Wanneer je €10 tegoed op je sim only prepaid hebt staan, kun je daar dus 50 minuten mee bellen! Je betaalt wel bij de meeste providers, zoals Simyo, per seconde een minimum van één minuut. Dat houdt in dat wanneer je een belletje pleegt van 45 seconden, er wel de volle €0,10 voor wordt gerekend. Dit doen de providers, omdat ze anders geen geld verdienen.

Waarom alleen bellen met een Sim Only prepaid?

Waarom zou je een sim only prepaid met alleen bellen nemen? Zoals we al eerder genoemd hebben, zou een sim only prepaid met alleen bellen handig zijn voor senioren. De meeste senioren kunnen namelijk lastig met een telefoon omgaan. Laat staan een smartphone. Whatsapp, Instagram en Facebook hebben de meeste niet nodig, dus is alleen bellen voor hun voldoende. Verder kan het zo zijn dat kinderen een telefoon van hun ouders krijgen om met hun kinderen in contact te blijven. Deze hebben dan helemaal geen data nodig, maar alleen wat beltegoed voor het geval dat de ouders, of het kind, met elkaar in contact moeten komen. Ook een telefoon van de zaak zal merendeels gebruikt worden om mee te bellen. Wellicht zal er wel eens een sms of Whatsapp bericht mee verstuurd worden, maar data om te kunnen internetten zal niet van pas komen.

Gratis onderling bellen met prepaid

Bel jij regelmatig of alleen maar dezelfde nummers? Dan is dit goed nieuws voor jou! Bij de providers Simyo en Lebara kun je namelijk onderling gratis met elkaar bellen. Simyo maakt dit mogelijk door een speciale “Onderling Bellen” bundel. Ook bij Lebara kun je gratis onderling bellen. Wil je hier meer over lezen? Dat kan hier.

Sim Only abonnement onbeperkt bellen

Wil je zorgeloos onbeperkt bellen? Dan kun je ook een sim only abonnement nemen. Je hebt al sim only abonnementen met onbeperkt bellen vanaf €9,00 per maand. Het verschil tussen prepaid en een abonnement is dat je met een sim only abonnement een bedrag per maand moet betalen. Bij een prepaid sim only zit je niet vast aan deze vaste kosten, maar zet je een tegoed op je simkaart. Pas wanneer deze op is, dat kan na 2 maanden zijn, zet je er weer nieuw tegoed op! Ben je geïnteresseerd in een sim only abonnement met onbeperkt bellen? Neem dan een kijkje op onze Sim Only Abonnement Vergelijken pagina.

Laat een bericht achter

1 × 4 =