Goedkope smartphone los

Home » Nieuws » Telefoons » Goedkope smartphone los

Smartphones zijn vaak duur. Het is lastig om een kwalitatief goedkope smartphone te vinden die aan al je wensen voldoet. Toch zijn er genoeg goedkope prepaid smartphones die prima in gebruik zijn en genoeg mogelijkheden hebben. In deze blog heb ik drie telefoons uitgelicht die allen onder de twee honderd euro te verkrijgen zijn.

Apple iPhone 4 8GB

apple-iphone-4De iPhone 4 8GB is de goedkoopste iPhone variant, dus als je op zoek bent naar een betaalbare iPhone dan is dit een juiste keuze. Het beeldscherm is erg scherp en heeft een hoge resolutie. De iPhone 4 heeft een goede camera met LED flitser en front-camera waarmee je ook kunt videobellen via Facetime. Dit toestel heeft een strak design en is snel. Natuurlijk zijn de nieuwe iPhones weer sneller, maar het ligt er natuurlijk ook aan wat je hiervoor gewend bent.

Specificaties
Afmetingen: 114 x 59 x 9 mm
Gewicht: 137 gram
Beeld: 3,5-inch
Camera: 5.0 megapixels
Type simkaart: Nano-simkaart

Samsung Galaxy J1 Black

samsung-galaxy-j1-blackDit toestel heeft een kleiner formaat en is 9 mm dik. De smartphone is erg gebruiksvriendelijk en ook geschikt voor mensen die nog niet bekend zijn met Android of Samsung toestel. Het 4GB interne geheugen is niet heel groot, maar is in tegenstelling tot de iPhone wel uit te breiden met een micro-SD kaartje. Ook deze smartphone beschikt over een camera met flitser en autofocus aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant. De camera is ingesteld op het maken van selfie’s waardoor het gemakkelijker wordt om een selfie te maken. Dit toestel is ook voorzien van de Ultra Power Saving Mode waardoor de batterij veel langer meegaat omdat onnodige functies automatisch uitgeschakeld worden.

Specificaties
Afmetingen: 129 x 68 x 8 mm
Gewicht: 122 gram
Beeld: 4,3-inch
Camera: 5.0 megapixels
Type simkaart: Micro simkaart

Huawei Ascend Y360 Dual Sim

huawei-ascend-y360De Huawei Ascend Y360 is een uitstekende smartphone als je op zoek bent naar een simpel toestel waarmee je gebruik kunt maken van WhatsApp en Social media apps zonder ander ingewikkelde toepassingen. Dit toestel heeft daarom een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het voordeel van dit toestel is uiteraard de dual sim optie. Dit betekent dat je twee simkaarten kwijt kunt in het toestel en de telefoon automatisch overschakelt naar de juiste simkaart. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je privé en zaken gescheiden wilt houden en niet met twee toestellen rond wil lopen.

Specificaties
Afmetingen: 134 x 67 x10 mm
Gewicht: 150 gram
Beeld: 4,5-inch
Camera: 5.0 megapixels
Type simkaart: Micro simkaart

 

Klik hier voor het oude bericht van februari 2014

Ik heb de prijzen opgezocht bij twee bekende webwinkels: Belsimpel en Studentmobiel. Zoals je ziet zijn de toestellen in het zwart en in het wit verkrijgbaar. Het verschilt alleen per winkel welke kleuren je kunt bestellen.

Telefoon

Belsimpel

Studentmobiel

LG E460 Optimus

141 (wit)

165 (zwart)/ 148 (wit)

Samsung Galaxy Ace 2

132 (zwart) / 134 (wit)

136 (zwart/wit)

Sony Xperia J

153 (zwart)/ 159 (wit)

151 (zwart)

LG E460 Optimus L5 II

LG E460 Optimus - goedkope losse smartphoneDe LG L5 II heeft veel weg van de LG Optimus 5. Deze goedkope LG telefoon beschikt over een 5 megapixel camera met flitser. Het heeft ook een aantal leuke features. Zo heeft deze smartphone een bijzonder LED Home Button. Deze kleurt op als in de ochtend bijvoorbeeld je wekker gaat of als je gebeld wordt. Je kunt zelf instellen wanneer je wilt dat hij oplicht. De LG L5 II heeft ook een MP3-speler waar je je eigen muziek op kunt zetten voor onderweg. Hieronder de belangrijkste specificaties van deze goedkope smartphone op een rijtje.

Specificaties:
Afmetingen: 118x62x9mm
Gewicht: 103 gram
Beeld: 4.0 inch
Camera: 5.0 megapixel

Samsung Galaxy Ace 2

Samsung Galaxy Ace 2 smartphoneDeze goedkope telefoon heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het toestel is handzaam en de accu gaat lang mee. Deze eigenschap mag zeker genoemd worden aangezien dat bij veel smartphones niet het geval is. De Ace 2 heeft een 800 MHz Dual-core processor waardoor hij vrij snel is. Ook beschikt het over een 5 megapixel camera waarmee je mooie foto’s kunt schieten. Het heeft alle functies die alle duurdere smartphones ook hebben. Gebruikers geven aan dat ze snel door hebben hoe de telefoon werkt en dat ze verrast zijn.

Specificaties:
Afmetingen: 118x62x11mm
Gewicht: 122 gram
Beeld: 3.8 inch
Camera: 5.0 megapixel

Sony Xperia J

Sony Xperia JSony heeft veel goedkope smartphones op de markt gebracht waaronder de Sony Xperia J. Het beeldscherm heeft mooie kleuren en is scherp. Het design van de telefoon is mooi een functioneel. Het heeft bijvoorbeeld aan de achterkant een lichte bolling waardoor het lekker in je hand ligt. Een ander goede eigenschap die Sony zegt te hebben toegevoegd is een krasbestendige display. Deze goedkope telefoon beschikt ook over een frontcam (0.3 megapixel) waarmee je gemakkelijk foto’s van jezelf kunt maken. De Sony Xperia J is een relatief goedkoop prepaid toestel die los voor ongeveer 150 euro te krijgen is.

Specificaties:
Afmetingen:125x62x10 mm
Gewicht: 124
Beeld: 4 inch
Camera: 5.0 megapixel

 

In dit blog heb je kunnen lezen welke goedkope smartphones een goede prijs- kwaliteitsverhouding hebben. Ik heb een aantal functies en mogelijkheden uitgelicht. Zoals je wel zou verwachten kunnen deze toestellen nog veel meer dan dit! Je kunt het beste zelf even Googlen om te kijken wat ze nog meer kunnen.

WEET JIJ EEN ANDERE GOEDE EN GOEDKOPE SMARTPHONE? DEEL HET MET ONS!
Laat het ons weten via een berichtje hieronder!

Laat een bericht achter

*