HTC prepaid

htc prepaid logoHet bedrijf HTC bestaat sinds 1997, maar brengt vanaf 2007 mobiele apparaten op de markt onder haar eigen naam. Het gaat hierbij om smartphones en tablets met de besturingssystemen Android en Windows Phone. HTC richt zich met name op de kwaliteit van het geluid bij hun apparaten. Mensen gebruiken hun mobiele telefoon al lang niet meer alleen om te bellen en te sms’en maar ook om muziek mee te luisteren en filmpjes mee af te spelen. Daarom vindt HTC het belangrijk om goed geluid te leveren. De series van HTC bestaan uit de One en Desire. De HTC One serie is van aluminium en ligt in een hoger prijssegment. De HTC Desire staat juist bekend om de betaalbaarheid en is daarom met name interessant voor prepaid gebruikers.

Populaire Prepaid HTC telefoons

Om de keuze voor een prepaid HTC telefoon wat makkelijker te maken hebben wij de meest populaire prepaid HTC toestellen op een rijtje gezet.

HTC Desire 516 Arctic White

Kenmerkend voor dit toestel is het grote scherm van 5.0 inch met een resolutie van 960×540, het strakke design en de dual sim. Daarnaast is het toestel snel in gebruik en kun je gemakkelijk meerdere functies tegelijk gebruiken. Prepaid gebruikers maken vaak gebruik van meerdere simkaarten. Een dual sim smartphone is dan handig, je hoeft de simkaarten niet te verwisselen of twee telefoons te kopen en je bent altijd bereikbaar. Het toestel werkt op Android, beschikt over 3G internet en Bluetooth en is ook verkrijgbaar in het donkergrijs.

HTC Desire 320 Grey

De Desire 320 is een betaalbare smartphone met een scherp 4.5 inch scherm en een resolutie van 854 x 480 pixels. Het toestel heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid en verloopt soepel. Google Play maakt het ook een goed toestel om spelletjes mee te doen. Het geheugen is uit te breiden met een micro-SD kaartje. Verder beschikt het toestel over een krachtige accu en een 5 megapixel camera. Van je foto’s kun je gemakkelijk een filmpje van 30 seconden maken.

HTC Desire 310 Blue

Dit toestel uit de Desire serie is een betaalbare kwalitatief goede smartphone. Het toestel draait op Android, heeft 1024 mb werkgeheugen en 4GB intern geheugen. De Desire 310 heeft een helder beeldscherm van 4.5 inch met een hoge resolutie. Met de 5.0 megapixel camera met autofocus kun je gemakkelijk mooie foto’s, waaronder ook selfie’s met de frontcamera, en video’s (1080p HD) maken. Het geheugen is ook op dit toestel uit te breiden met een micro-SD kaart. Het startscherm kun je persoonlijk indelen en multitasken zou snel moeten werken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *