Huawei prepaid

huawei prepaid logoHuawei is de maker van de dongel en zegt op haar eigen website dat 1 op de 5 mensen in West-Europa een mobiel internet product van Huawei gebruikt. Het merk is zich in de loop der jaren steeds meer gaan richten op de consumentenmarkt met (4G) smartphones, tablets en mobiele internet producten. Het merk is groot in de Telecom industrie en heeft inmiddels een ruim aanbod in betaalbare mobiele telefoons. De Ascend serie van Huawei bestaat uit vier segmenten: Diamond, Platinum, Gold en Young. De toestellen draaien op het Android besturingssysteem en hebben een micro simkaart.

Voor de groot prepaid internet gebruikers: Bij KPN maak je gebruik van het goedkoopste internet met de 1000 MB prepaid internet maandbundel. Als je een gemiddelde hoeveelheid data verbruikt is Simyo waarschijnlijk de beste en meest voordelige oplossing.

Populaire Prepaid Huawei telefoons

Om de keuze voor een prepaid Huawei telefoon wat makkelijker te maken hebben wij de meest populaire prepaid Huawei toestellen op een rijtje gezet.

Huawei Ascend Y530

De Y530 heeft een 4.5-inch scherm, een 5.0 megapixel camera en een luxe design. Het toestel is gemakkelijk in gebruik en je kunt de instellingen en het menu persoonlijk aanpassen. Dit toestel beschikt over een ingebouwde GPS en het geheugen is uit te breiden met een micro SD-kaart.

Huawei Ascend G6 4G

Dit toestel is erg dun en heeft een 4.5-inch scherm. Maak je veel gebruik van internet dan zorgt dit 4G toestel voor sneller internet. Kenmerkend voor dit toestel is het verzenden van bestanden met NFC, door je smartphone tegen het andere apparaat aan te houden en op verzenden te drukken kun je gemakkelijk en snel bestanden delen. De frontcamera heeft 5 megapixels, wat best hoog is voor een betaalbare smartphone als deze. De camera op de achterkant heeft zelfs 8 megapixels.

Huawei Ascend Y330

De Y330 valt onder de budget smartphones en is zeer betaalbaar. Het scherm is 4.0-inch waardoor het toestel makkelijk en handzaam in gebruik is. Deze telefoon heeft alleen een camera aan de achterkant van 3 megapixels. Het geheugen is uit te breiden met een micro SD-kaartje. De achterkant van het toestel is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Huawei Ascend G610

Prepaid gebruikers maken vaak gebruik van meerdere simkaarten. Een dual sim smartphone is dan handig, je hoeft de simkaarten niet te verwisselen of twee telefoons te kopen en je bent altijd bereikbaar. Dit toestel heeft een groot scherm van 5.0-inch en het geheugen is uit te breiden met een micro SD-kaart.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *