iPhone Prepaid

iPhone prepaid logoSteeds meer mensen zoeken een prepaid simkaart voor hun iPhone. De meest voorkomende redenen dat iemand een prepaid sim only aanschaft voor hun huidige, nieuwe of oude iPhone zijn onder andere:

1) Abonnement is verlopen en je wilt gewoonweg goedkoper bellen zonder vaste lasten

2) Abonnement is verlengt met een nieuwe telefoon waarbij men de iPhone als tweede telefoon wilt gebruiken. In plaats van een duur abonnement kiest men dan vaak voor een goedkope sim only met goed bereik en goedkoop internet.

Beste Prepaid Simkaart voor een prepaid iPhone

ProviderBellenSMSStartarief 
Simyo (3-in-1 simkaart)€0,10€0,101e minuutBESTELLEN
KPN (3-in-1 simkaart)€0,30€0,161e minuutBESTELLEN

* Simyo prepaid: Heeft momenteel 1 van de Goedkoopste internet oplossingen met een internet sneheid van maarliefst (pracktisch en gemiddeld) 20 Mbps! Perfect voor iPhone!
* Let op! Vanaf de iPhone 5 maakt Apple gebruik van de nano simkaart. Gezien internet snelheid en prepaid internet tarieven raden wij Simyo aan voor een prepaid iPhone. Hiermee zul je gezien snelheid en kosten een stuk blijer worden als andere providers. Ben je een veel gebruiker van prepaid internet op je iphone? Dan kun je het beste kijken naar de prepaid internet bundels bij Simyo of KPN.

Alle Losse iPhone toestellen (ofwel prepaid)

Prepaid iPhone Modellen & Prijzen

Wij bekijken in dit overzicht de prijzen vanaf de iPhone 4s, aangezien er nauwelijks vraag meer is naar de iPhone 3. Tevens wordt deze ook nauwelijks meer in winkels verkocht. Mocht je een oudere iPhone willen kopen, kun je het beste een tweedehands model zoeken op websites als eBay en Marktplaats. Daarnaast nemen wij zoveel mogelijk de 16 GB modellen voor jullie om de prijzen te vergelijken. De prijzen van iedere iPhone zijn namelijk verschillend per geheugen, model en webwinkel.

iphone TypePrijzen (gemiddeld)
iPhone 4s - 8 GBTe oud model, wordt niet meer verkocht!
iPhone 5 - 16 GB306,-
iPhone 5s - 16 GB306,-
iPhone 5c - 16 GB306,-
iPhone 6 - 16 GB575,-
iPhone 6 Plus - 32 GB628,-
iPhone SE - 16 GB438,-
iPhone 7 - 32 GB746,-
iPhone 7 Plus - 32 GB923,-

Tip: Let op de simkaart formaten in iPhones

iPhones zijn er in zoals iedereen weet in verschillende edities. Niet alle iPhones hebben dan ook hetzelfde soort simkaart formaat. De nieuwe iPhones maken allemaal gebruik van het nano simkaart formaat. Als je twijfelt welke simkaart type je nodig hebt, hebben wij het hier kort op een rijtje vanaf de iPhone 3.

ModelSimkaart Formaat2G / 3G / 4G
iPhone 3Normale simkaart2G / 3G
iPhone 3sNormale simkaart2G / 3G
iPhone 4Micro Simkaart2G / 3G
iPhone 4sMicro Simkaart2G / 3G
iPhone 5Nano simkaart2G / 3G / 4G
iPhone 5sNano simkaart2G / 3G / 4G
iPhone 5cNano simkaart2G / 3G / 4G
iPhone 6Nano simkaart2G / 3G / 4G
iPhone 6 PlusNano simkaart2G / 3G / 4G
iPhone 7Nano simkaart2G / 3G / 4G
iPhone 7 PlusNano simkaart2G / 3G / 4G

Veelgestelde Vragen

1) Kan ik mijn normale simkaart knippen tot nano sim voor mijn nieuwe iPhone?
2) Welke prepaid provider heeft het beste internet voor mijn iPhone?
3) Waar zijn losse iPhone toestellen zonder abonnement het goedkoopst?

1) Kan ik mijn normale simkaart knippen tot nano sim voor mijn nieuwe iPhone?

Zoals je in de bovenstaande tabel ziet maakt de iPhone 5 en hoger gebruik van een nano simkaart. Mocht je een normale of micro simkaart hebben kun je deze in principe gewoon knippen om in bijvoorbeeld je iPhone 5 te plaatsten. Het komt wel eens voor dat wanneer je een hele oude simkaart hebt, van enkele jaren geleden dat de chip groter is als de huidige. Als je jouw simkaart vervolgens gaat knippen moet je gedeeltelijk in de chip knippen. Het komt wel eens voor dat de simkaart dat niet meer bruikbaar is. In dit geval kun je beter een nieuwe nano simkaart bestellen bij jouw provider. Dit is vaak kostenloos.

2) Welke prepaid provider raden jullie aan voor een prepaid iPhone met snel internet?

Simyo is al bijna twee jaar verruit de beste prepaid provider van het moment. Wij raden voor een prepaid iPhone dus ook Simyo aan door o.a: snel internet, zeer goed bereik, goede klantenservice en de goedkoopste tarieven van het moment.

3) Waar zijn losse iPhone toestellen zonder abonnement het goedkoopst?

Voor een losse iPhone kun je natuurlijk terecht op marktplaats. Mocht je echt een nieuwe iPhone los willen kopen zijn onder andere Studentmobiel en Belsimpel erg goedkoop vergeleken met andere webshops op het internet.

iPhone accessoires

Laat hieronder een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

14 − 8 =