Sim only data prepaid kopen?

Home » Nieuws » Prepaid » Sim only data prepaid kopen?

Wil jij een sim only met data op een prepaid kopen? Wij hebben een geschikte oplossing voor jou: de normale prepaid simkaart en onze unieke data simkaart. Meer weten hierover? Lees gerust verder.

Wat is een sim only data prepaid?

Een sim only houdt in: een losse simkaart, met daarop bijvoorbeeld prepaid beltegoed of een sim only abonnement. Er zijn verschillende opties wat betreft simkaarten die je hiervoor kunt gebruiken. Het goedkoopst ben je uit met een data simkaart, maar er zijn ook een aantal andere normale prepaid simkaarten die bruikbaar kunnen zijn als sim only data prepaid. Dit is alleen beter geschikt als je toch bereikbaar wilt zijn, maar is niet voordeliger.

Data simkaart aanschaffen?

Wat maakt de data simkaart zo goed als data prepaid sim only? De data sim is hier speciaal voor gemaakt. Het is een simkaart waar je alleen data (internet) mee kunt verbruiken. Dit maakt het extra handig voor personen die bijvoorbeeld geen telefoonnummer willen, of bijvoorbeeld niet willen SMS’en en bellen. Bijgaand heeft het een aantal unieke voordelen die je nergens anders zult vinden. Dat zijn

 • Beltegoed 365 dagen geldig, daarna wordt je tegoed bevroren tot je weer opwaardeert. Waardeer je tussentijds op? Dan is je gehele tegoed weer een jaar geldig. Zo kun je oneindig lang gebruik maken van je tegoed
 • Goedkoopste prepaid data tarieven wereldwijd
 • Downloadsnelheid tot 300mbps
 • Tijdelijk 2GB gratis data
 • Verdere voordelen van deze simkaart kun je op onze data simkaarten pagina bekijken. Hier staat nog aanvullend informatie over de types data simkaarten, dekkingsgebied enzovoorts.
  Bestel hieronder een data simkaart europa of wereldwijd.

  Data SimkaartKostenGratis data 
  Data simkaart - EUROPA24,951GB gratisBESTELLEN
  Data simkaart - WERELD49,951GB gratisBESTELLEN

  Alternatief: Prepaid simkaart

  Een standaard prepaid simkaart kan ook gebruikt worden als sim only data prepaid. De tarieven per MB zijn iets hoger dan bij de data simkaart, maar dit is een prima alternatief. Drie populaire prepaid simkaarten van dit moment bestel je hieronder.

  ProviderBellen SMSPer MBStart 
  Simyo
  - Beste Prepaid
  €0,10€0,10€0,03€0,10BESTELLEN
  KPN
  gratis €10,- beltegoed
  €0,30€0,16€0,021e minBESTELLEN
  AH Mobiel standaard
  €0,36€0,12€0,251e minBESTELLEN

  Dit type simkaart is geschikt voor..

  Een sim only data prepaid is met name geschikt voor personen die alleen gebruik willen maken van data op een prepaid simkaart. Dit is vrijwel geschikt voor iedereen, maar vooral voor vakantiegangers die in het buitenland gebruik willen maken van internet voor GPS, of om te communiceren met familie & vrienden via chat of videobellen. Ook zijn dit soort sim only’s geschikt voor MiFi routers, laptops en andere elektronische apparaten die alleen data nodig hebben om te internetten. Je hebt namelijk alleen internet nodig hierbij.

  Een prepaid simkaart brengt voordelen met zich mee

  Prepaid simkaarten zijn geschikt voor vrijwel iedereen. Je bepaalt met een prepaid wanneer je opwaardeert en dus ook wanneer je gebruik gaat maken van je tegoed. Zo heb je alles zelf in de hand, en hoef je niet elke maand geforceerd je tegoed op te maken. Je zit nergens aan vast! Vrijwel elke prepaid simkaart is minstens 6 maanden houdbaar, mits je een keertje opwaardeert of er gebruik van maakt.

  Laat een bericht achter

  6 − twee =