Simkaart voor Dataverkeer

Home » Nieuws » Prepaid » Simkaart voor Dataverkeer

Steeds meer mensen maken tegenwoordig bij hun mobiele abonnement geen gebruik meer van de optie om te bellen of te sms’en. Echter, bestaan veel abonnementen tegenwoordig nog steeds uit de verplichte optie waarbij je sms’jes en belminuten moet opnemen in het abonnement bij mobiel internet. Hiervoor moet je dus extra betalen zonder dat je hier gebruik van maakt. Wij hebben goed nieuws voor jou! Een Simkaart voor Dataverkeer waar je alleen mee kan internetten.

Unieke data simkaart

Wij bieden namelijk een speciale Data Simkaart aan in ons assortiment waarbij je niet hoeft bij te betalen voor sms’en of bellen en je krijgt alleen prepaid internet. Deze data simkaart is nieuw en uniek in het telefoon landschap, je zou deze simkaart kunnen gebruiken in een Mifi router, Smartphone of Machine to Machine. Het mooie van deze simkaart is dat hij alleen maar te gebruiken is om te sms’en waardoor hij ideaal is voor apparaten die alleen maar een simkaart nodig hebben om gebruik te maken van data.

De data simkaart kan zowel gebruikt worden door consumenten als bedrijven. Zo kunnen consumenten het gebruiken om mee te internetten en hun favoriete social media kanalen te bezoeken. Voor bedrijven zijn er andere mogelijkheden. Bezoek onze tijdelijk internet pagina voor meer informatie.

Simkaart voor Data Simkaart aanschaffen?

Met een data simkaart zit je niet vast aan een abonnement. Waardeer je tegoed op wanneer jij dat wilt. Geniet van de goedkoopste prepaid internet tarieven van dit moment door de klikken op de bestelknop.

Data SimkaartKostenGratis data 
Data simkaart - EUROPA24,951GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,951GB gratisBESTELLEN
*Scroll naar rechts op mobiel

Voordelen Data Simkaart

 • De data simkaart beschikt over snel 4G internet. Met downloadsnelheden tot 300 Mbps!
 • De data simkaart is een van de goedkoopste manieren voor (internationaal) mobiel internet!
 • De data simkaart is uitermate geschikt voor apparaten waarbij je alleen gebruik wilt maken van mobiel internet, bijvoorbeeld een Mifi router.
 • De data simkaarten zijn in tegenstelling tot normale simkaarten onbeperkt geldig/houdbaar. Dit betekend dat de data simkaart nooit wordt afgesloten, wat uniek is.
 • Bij opwaardering van het tegoed zijn de databundels 365 dagen geldig. Wanneer het tegoed binnen die 365 dagen wordt opgewaardeerd is het oude tegoed opnieuw 365 dagen geldig. Wij zijn de enige aanbieder die een zo lange houdbaarheid van data op een simkaart aanbieden. Dit maakt mede dat deze data sim wat unieker is dan andere prepaid sim only (data) simkaarten.


Varianten simkaart voor dataverkeer

Na het lezen van alle voordelen ben je natuurlijk benieuwd geworden in welke varianten de data simkaarten worden aangeboden. De data simkaart wordt bij ons in twee varianten aangeboden.

 • Data simkaart Europa: deze data simkaart is geschikt voor je zou het niet zeggen landen in Europa. Bij deze bundel krijg je de beschikking over voordelige tarieven en ook nog eens over snel 4G internet.
 • Data simkaart Wereld: de data simkaart Europa garandeert een snelle 4G werelddekking over de landen die aangesloten zijn hiervoor. Niet ieder land in de wereld kan echter een snelle 4g dekking garanderen. Om deze reden is er geen 100% werelddekking controleer daarom altijd voor je op vakantie gaat of ze daar een dekking hebben voor dit abonnement.


Dataverkeer blijft toenemen

Mobiel internet is momenteel de populairste dienst in Nederland en groeit nog steeds. Om deze reden is het sms verkeer en telefoonverkeer drastisch teruggenomen, aangezien het contact steeds meer verloopt via de internetdiensten zoals WhatsApp, Facetime, Skype etc. Waarom zou je nog betalen voor dure belminuten en sms’jes als het haast gratis kan via het internet?

Welke simkaart gebruik jij alleen voor al je dataverkeer?
Laat het ons vooral weten. We zijn benieuwd naar je antwoord!

2 Reacties
 1. Ruud Swart februari 11, 2020om 12:25 pm

  Kan ik de Data simkaart ook gebruiken in mijn Samsung tablet ? (Galaxy Tab A,Modelnr.SM-T585)
  Wil mijn tablet nl ook gebruiken gebruiken,ook al is er geen wifi ter beschikking.

  • Mo Maghsoudi februari 11, 2020om 5:11 pm

   Beste Ruud,

   Bedankt voor je reactie.

   Dit zou je kunnen doen, alleen dan kun je dan niet bellen.
   Een normale prepaid simkaart zou dan geschikter zijn.

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaart.NET

Laat een bericht achter

zestien − 1 =