Tele2 stopt met prepaid aanbod

Home » Nieuws » Prepaid » Tele2 stopt met prepaid aanbod

Tele2 heeft aangekondigd dat de provider gaat stoppen met alle prepaid diensten. Klanten met een Tele2 prepaid simkaart kunnen vanaf 15 november 2020 geen gebruik meer maken van het volledige prepaid aanbod. Dit heeft te maken met de eerdere fuseren tussen Tele2 en T-mobile. Vaste klanten van Tele2 kunnen gratis overgezet worden naar T-mobile om gebruik te blijven maken van de huidige prepaid diensten. Voor klanten die hier geen gebruik van willen maken, is het mogelijk om een vervangende simkaart aan te schaffen bij een andere provider.

Bestel direct een vervangende prepaid simkaart

Ben jij in het bezit van een Tele2 prepaid simkaart? Dan doe je er goed aan om te kijken naar een goedkoper alternatief. Wil jij een volledig overzicht van tarieven? Bekijk dan onze homepage. Anders zullen wij hieronder nog even de meest populaire prepaid simkaarten van dit moment weergeven. Bekijk, vergelijk en bestel meteen door te klikken op de bestelknop.

ProviderBellenSMSPer MB Starttarief 
Simyo€0,10€0,10€0,031e minuutBESTEL NU
KPN
€0,30€0,16€0,021e minuutBESTEL NU
Bliep€0,05€0,05€0,025Geen (€0,00)BESTEL NU

Tele2 stopt met prepaid

Eind vorig jaar hebben Tele2 en T-mobile de handen ineen geslagen. Tijdens de fusering zijn de eerste stappen uitgestippeld die ondernomen gaan worden. Het stoppen van Tele2 prepaid is hier één van de eerste voorbeelden van. Prepaid klanten van Tele2 kunnen nog beltegoed blijven kopen tot het eind van deze maand Voor klanten die nog in bezit zijn van een opwaarderen voucher is er de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken tot 15 november 2020.

Overstap naar T-mobile

Prepaid klanten van Tele2 kunnen direct een kosteloos overstap maken naar T-mobile. Dit kan tot en met 14 december 2019. Bij het overstappen is het mogelijk om nummerbehoud aan te vragen en je beltegoed mee te nemen. Als stimulans ontvangen klanten daarnaast ook €10,- gratis beltegoed op hun nieuwe T-mobile prepaid simkaart.

Geldigheid simkaart

Tele2 prepaid klanten die geen gebruik wensen te maken van de bovenstaande actie of een overstap naar een andere provider hebben beperkt tijd. Na 15 november 2020 is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de prepaid simkaart. Verder worden na deze datum alle prepaid services afgesloten. Dit geldt zowel voor bellen, SMS’en als voor internetten. Tele2 komt eind 2020 met een aantal wijzigingen, waaronder het afsluiten van het 2G netwerk. Verder ontwikkelingen zullen wij op de voet volgen.

Wat vind jij ervan dat Tele2 stopt met prepaid?
We zijn benieuwd! Laat hieronder een reactie achter en laat anderen weten wat jij ervan vindt.

4 Reacties
 1. H.C. De Ruiter-Poolman december 7, 2019om 7:32 pm

  06 40907214
  Overgezet naar T-Mobile met nummerbehoud
  Nummer is akkoord evenals 5 euro tegoed
  Nu 3 weken later nog geen beltegoed van Tele 2
  Info via T-Mobile leverde niets op
  Riekt naar oplichting…?…

  • Mo Maghsoudi december 8, 2019om 2:30 pm

   Beste H.C. De Ruiter-Poolman,

   Bedankt voor je reactie!

   Het lijkt er inderdaad wel op dat er iets is fout gegaan. Hopelijk kunnen ze het voor je oplossen als je even contact opneemt met de klantenservice.
   Veel succes! 🙂

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaart.NET

 2. Woy november 29, 2019om 3:53 pm

  vind ik niet GOEDS nu is mijn telf apparaat ontbruikbaar geworden door dit overname gedoe van tele2 prepaid

  • Mo Maghsoudi december 2, 2019om 12:03 pm

   Beste Woy,

   Bedankt voor je reactie.
   Wat vervelend om te horen!

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaart.NET

Laat een bericht achter

15 − 11 =