Actie L-Mobi voor nieuwe jaarbundels

Home » Nieuws » Prepaid » Actie L-Mobi voor nieuwe jaarbundels

Aanbieder L-Mobi heeft momenteel een actie lopen voor drie nieuwe jaarbundels die een stuk groter zijn dan hun andere bundels. Het gaat hier namelijk om bundels met 7 GB, 10 GB en 15 GB data. Verder zijn in de nieuwe jaarbundels ook meer belminuten/sms beschikbaar. De actie loopt tot 15 augustus. In dit artikel kun je de actieprijzen vinden en vertellen we meer over de bundels, dus lees snel verder!

Overzicht nieuwe jaarbundels

De nieuwe jaarbundels van prepaid aanbieder L-Mobi zijn grote bundels. Vooral op het gebied van data is het aanbod nu uitgebreid: waar voorheen de grootste jaarbundel 2 GB maandelijkse data had, is dat nu 15 GB maandelijkse data. Daarbij kan er worden gekozen tussen 700 minuten / 70 sms en 1500 minuten / 150 sms. De maand- en jaarbedragen verschillen per bundel. Zie hieronder het volledige overzicht:

Maandelijkse belminuten / SMSMaandelijkse dataJaarbedrag / Maandbedrag
700 minuten / 70 sms7 GB€119,95 (1 jaar) / €10
1500 minuten / 150 sms15 GB€179,95 (1 jaar) / €15
1000 minuten / 100 sms10 GB€239,95 (2 jaar) / €10

Het gaat dus om twee eenjarige bundels en één tweejarige bundel. Het totale bedrag voor de tweejarige bundel is dus meer, maar maandelijks betaal je evenveel als voor de eerste bundel, terwijl je meer data en belminuten/sms krijgt.

Bij deze jaarbundels krijg je elke maand een vaste hoeveelheid data, belminuten en sms’jes. Hiervoor betaal je een vast jaarlijks of tweejaarlijks bedrag. De meest voordelige bundel is de tweejaarlijkse bundel, omdat je maar liefst 10 GB data en 1000 belminuten/sms’jes per maand krijgt en slechts €10 per maand betaalt. Houdt er wel rekening mee dat deze actieprijzen tot 15 augustus gelden.

Over aanbieder L-Mobi

Deze nieuwe prepaid jaarbundels zijn onderdeel van de focus van aanbieder L-Mobi. Deze provider richt zich namelijk op de prepaid markt. Overigens biedt L-Mobi prepaid in Nederland pas sinds kort aan: het telecombedrijf is in maart 2020 van start gegaan in Nederland. Het bedrijf zat daarvoor al in België.

Provider L-Mobi maakt gebruik van het KPN netwerk en is full MVNO. Hoewel L-Mobi dus wel het KPN netwerk gebruikt, doet het alles verder zelf: facturatie & incasso, mobiele telefoonnummers, simkaarten en meer.

Laat een bericht achter

drie × 3 =