Beste prepaid simkaart voor Polen

Home » Nieuws » Prepaid » Beste prepaid simkaart voor Polen

Indien je binnenkort op reis naar Polen gaat, is het verstandig dat je bereikbaar bent. Zo kunnen familie, vrienden en kennissen je bereiken wanneer het nodig is. Het is een voordelige keuze om voor een prepaid simkaart te gaan. Hier bespreken we de beste mogelijkheden wat betreft een prepaid simkaart voor Polen, dus lees snel verder!

Nederlandse prepaid simkaart providers

Het is voor een vakantie of reis naar Polen mogelijk om voor een Nederlandse provider te kiezen. Hier ben je namelijk al bekend mee, en de communicatie is vaak eenvoudiger. Daarnaast kun je gemakkelijk naar jouw wens zowel data, belminuten als sms’jes opwaarderen. Aangezien Polen in de EU zit, is het mogelijk om Nederlandse providers voor prepaid te gebruiken. Hieronder zie je een tabel met de beste Nederlandse providers voor prepaid simkaarten. Wil je direct een prepaid simkaart wilt bestellen, kan dat eenvoudig via de bestelknop!

ProviderBellen SMSPer MBStart 
Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,03€0,10BESTELLEN
KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBESTELLEN

De voordelen van een prepaid simkaart voor Polen

Er zijn een aantal belangrijke voordelen die ervoor zorgen dat een prepaid simkaart voor Polen geschikt is. Wij zetten de voordelen hieronder op een rijtje:

  • Geen vaste abonnementskosten
  • Kosten in eigen hand
  • Naar eigen wens opwaarderen
  • Geschikt voor korte vakantie/reis: je zit niet vast aan een maandelijks abonnement
  • Je kunt niet buiten je bundel gaan, dus geen onverwachte kosten

Door bovenstaande voordelen raden we het aan om voor een prepaid simkaart te kiezen wanneer je naar Polen gaat.

Voordelige data simkaart

Een andere mogelijkheid is een data simkaart. Wanneer je op vakantie of reis naar Polen gaat, is het ook een goede optie om voor een data simkaart te kiezen. Hiermee kun je via het internet met iedereen contact houden (bijvoorbeeld via Viber, WhatsApp en videobellen). Daarnaast kun je zonder zorgen gebruik maken van het internet. Wij bieden goedkope data simkaarten aan voor zowel Europa als de hele wereld. Voor Polen kies je voor de data simkaart Europa. Zie ons aanbod hieronder en bestel direct!

Data SimkaartKostenGratis data 
Data simkaart - EUROPA24,951GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,951GB gratisBESTELLEN

Lokale providers in Polen

Het is tevens mogelijk om een prepaid simkaart bij een Poolse provider aan te schaffen. Deze prepaid simkaart kun je dan in Polen zelf kopen. Zie hieronder de meest bekende providers in Polen:

  • T-Mobile
  • Orange
  • Plus
  • Play

Als je in een prepaid simkaart in Polen wilt kopen, is het aangeraden om dat bij een betrouwbare en officiële winkel te doen. Op de websites van bovengenoemde providers kun je meer informatie over hun prepaid simkaarten vinden.

Laat een bericht achter

drie × 2 =