Beste prepaid sim only 4G

Home » Nieuws » Telecom Nieuws » Beste prepaid sim only 4G

Het gebruik van mobiele data is in de laatste jaren alleen maar toegenomen. Men wilt overal online zijn en daardoor is het van belang om voldoende data te hebben met een stabiele verbinding en goede kwaliteit. Daarvoor is een prepaid sim only met 4G geschikt. Waar moet je dan op letten en hoe kun je zo een simkaart vinden? Lees dit artikel om erachter te komen en vind direct jouw beste prepaid sim only 4G.

De beste prepaid sim only met 4G is de data simkaart. Meer weten over deze simkaart? Bekijk direct onze data simkaarten pagina

Beste prepaid sim only 4G aanbieders

Als je op zoek bent naar een beste prepaid sim only met 4G internet, zijn er op het gebied van zowel simkaarten als providers vele mogelijkheden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer of weet je simpelweg niet hoe waar je moet zoeken. Daarom hebben wij een vergelijkingstabel gemaakt waarmee je eenvoudig de beste prepaid sim only kunt vinden. Gebruik de drie geschikte simkaarten die je hieronder kunt zien. Hierna kun je naar jouw wens je beltegoed opwaarderen met een geschikte hoeveelheid data, belminuten en sms’jes. Via de bestelknop kun je direct en eenvoudig een prepaid kaart kopen.

ProviderBellen SMSPer MBStart 
Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,03€0,10BESTELLEN
KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBESTELLEN

Wat is van belang bij een prepaid sim only?

Wanneer je naar prepaid sim only met 4G op zoek bent, gaat het vooral om jouw eigen voorkeuren. Het gaat er tenslotte om wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld een provider met goedkope bel/SMS tarieven? Of zoek je een provider die bijvoorbeeld een onbeperkt data bundel heeft zoals Simyo? Daarnaast zijn er natuurlijk algemene punten die het ene prepaid simkaart beter maakt dan de andere. De volgende punten zijn van belang:

  • Data (4G en hoeveelheid): Uiteraard ben je op zoek naar een simkaart met 4G. Let er dus goed op dat je hier op filtert. Providers bieden namelijk nog steeds 3G prepaid sim only aan. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende data hebt. Bepaal voor jezelf hoeveel je nodig hebt. Houdt er rekening mee dat men steeds meer data verbruikt en dat voor streamen en filmpjes kijken veel dat nodig is. Het is gebruikelijk om voor 1GB prepaid databundel of meer te kiezen, maar minder kan ook (als je niet zo veel data verbruikt).
  • Voldoende belminuten en sms’jes: men belt en sms’t nog steeds regelmatig, dus het is van belang dat er voor voldoende belminuten en sms’jes wordt gekozen. Zo voorkom je dat je zonder zit en/of extra betaalt.
  • Houdbaarheidsduur: kies een simkaart die bij jouw situatie past. Wil je voor een langere periode je beltegoed houdbaar houden? Ga dan voor een prepaid simkaart met tenminste een half jaar houdbaarheid. De providers die hierboven staan bieden dit alle drie aan.
  • Provider: heb je een favoriete provider? Bekijk dan of deze provider een prepaid simkaart verkoopt.


Hoeveel kost data bij een 4G simkaart

Hoeveel de data kost, hangt af van welke simkaart je kiest. Vaak hebben de beste prepaid sim only’s veel data (minimaal 1 GB) en beperkt aantal belminuten.Je betaalt dan omgerekend zo’n 3 tot 5 cent per MB. Wanneer je los gebruik maakt van data betaal je tussen de 15 en 25 cent per MB.

Goedkoper internetten? Gebruik bundels!

Voor degenen die echt goedkoop gebruik willen maken van prepaid internet zijn er ook nog prepaid databundels. Dit zijn bundels die je voor een maand kan gebruiken. Het voordeel van deze bundels is dat je nog goedkoper uit bent. Je betaalt bij sommige bundels ongeveer 1 cent per MB. Dit maakt het met name geschikt wanneer je op reis gaat of voor een korte periode van tijd meer data nodig hebt.

Wie vind jij de BESTE PREPAID van 2020?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Laat een bericht achter

twee × drie =