Gratis prepaid SMS berichten sturen?

Home » Nieuws » Prepaid » Gratis prepaid SMS berichten sturen?

Met prepaid gratis SMS berichten sturen, is het mogelijk? Het antwoord hierop is ja, er zijn manieren om dat voor elkaar te krijgen. In deze blog bespreken we de mogelijkheden om gratis prepaid SMS berichten te sturen. Daarnaast behandelen we een goed alternatief. Lees dus snel verder voor meer informatie!

Drie opties voor gratis prepaid SMS berichten

Indien je gratis prepaid SMS berichten wilt versturen, zijn er drie mogelijkheden:

  • Onbeperkt sms
  • Gratis prepaid simkaart
  • Gratis sms dienst

Hieronder lichten we de mogelijkheden toe.

Prepaid bundel met onbeperkt sms

Met bepaalde prepaid bundels kun je onbeperkt sms’en. Zo betaal je dus niet voor elke sms die je stuurt, maar kun je met het vaste bedrag van je bundel onbeperkt sms’jes sturen zonder je zorgen te maken over (extra) kosten. Een voordelige bundel waarmee je dit kunt doen is AH Mobiel Prepaid. Hierbij is het mogelijk om voor de AH Slim Only prepaid bundel met SMS Onbeperkt te kiezen.

Gratis prepaid simkaart

Je kunt op een slimme manier eigenlijk gratis prepaid SMS berichten versturen. Dit doe je met een gratis prepaid simkaart. Hierbij betaal je een bepaald bedrag voor een prepaid simkaart, bijvoorbeeld € 5. Je ontvangt op die prepaid simkaart echter gratis tegoed dat hoger is dan wat je voor de prepaid simkaart betaalt, bijvoorbeeld een tegoed van € 7,50 of € 10. Hiermee kom je dus voordelig uit. Als je namelijk het bedrag wat je voor de simkaart betaalt van die tegoed aftrekt, heb je een prepaid simkaart met gratis tegoed. Deze kun je gebruiken om gratis prepaid SMS berichten te versturen!

Gratis sms dienst

Er zijn online websites waar je gratis SMS berichten kunt sturen. Hierbij kun je ook je nummer doorgeven, zodat men je daarop terug kan sms’en. Vaak is het wel een beperkte hoeveelheid sms’jes die je gratis kunt versturen, waarna je moet betalen om gebruik te maken van de dienst. Daarnaast zijn zulke diensten soms alleen voor bedrijven, en dus niet particulieren. Het is wel belangrijk dat je de betrouwbaarheid van deze websites controleert, aangezien je bepaalde gegevens in moet vullen.

WhatsApp als alternatief?

Het is tegenwoordig gebruikelijk om via diensten als WhatsApp (of Viber) gratis berichten te sturen. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is internet. Het voordeel hiervan is dat je ook nog eens kunt videobellen. Diensten als WhatsApp kun je eenvoudig met prepaid gebruiken door een data simkaart aan te schaffen. Zo kun je altijd en overal berichten sturen.

Laat een bericht achter

14 − 8 =