Alcatel One Touch Pop C7

Home » Nieuws » Algemeen » Alcatel One Touch Pop C7

Alcatel-OT-Pop-C7-imgDe Alcatel One Touch Pop C7 is de opvolger van de Alcatel One Touch Pop C5. De C7 is een 3G smartphone die op Android draait. De Pop-lijn van Alcatel is inmiddels groot geworden met een C- en S-lijn. Deze lijn van Alcatel biedt telefoons aan die qua uiterlijk niet veel van elkaar verschillen. De toestellen hebben een plastic behuizing en een gedegen design.

Kwalitatief goedkope Alcatel smartphone

De C7 is een goedkope Alcatel telefoon met allerlei functies die je op een smartphone van tegenwoordig mag verwachten. Kenmerkend aan het toestel zijn de snelheid, het scherm van 5.0-inch en het grote geheugen. Je kunt 4 GB opslaan en het geheugen eventueel zelfs uitbreiden met een micro-SD kaart. Ook is de Alcatel smartphone voorzien van een 5 megapixel camera en een frontcamera voor selfies of videobellen. De batterij houdt het lang uit en ook de GPS op het toestel is erg nauwkeurig. Deze Alcatel mobiel beschikt over een gemiddelde accu, maar er is ook een besparingsmodus toegevoegd die ervoor zorgt dat slechts een aantal functies gebruikt kunnen worden. Ook wordt de schermhelderheid aangepast om de accu te besparen. Van de prepaid toestellen is de Alcatel One Touch Pop C7 een van de betere toestellen. Er is zelfs een dual sim variant verkrijgbaar.

Voordelen en Nadelen

Voordelen

  • Goedkope smartphone.
  • 1GB werkgeheugen.
  • Verloopt soepel tijdens het gamen, online bezoeken van een pagina of bij het openen en gebruiken van een app.
  • Toestel ligt goed in de hand.
  • Besparingsmodus

Nadelen

  • Lage schermresolutie 854×480
  • Touchscreen kan traag reageren
  • De camera is van matige kwaliteit

Prijzen

Wil je een Alcatel One Touch Pop C7 kopen dan is er bij Telfort een leuke aanbieding. Bij de telecomprovider is de Alcatel OT Pop C7 nu slechts € 89,95 met € 10,- gratis beltegoed. Ook krijgt elke nieuwe Prepaid klant tot 1 juni 500 MB gratis data!De smartphone is tevens simlockvrij!

Info & Bestel

Specificaties

Afmetingen 141 x 71.8 x 9.9 mm
Scherm 5,0 inch – 480 x 854 pixels
Gewicht 162 gram
Camera 5.0 megapixel
Besturingssysteem Android 4.2

Alcatel One Touch Pop C7 review

Gebruikers vinden de Alcatel OT Pop C7 handzaam en makkelijk in gebruik. Ook de prijs-kwaliteit verhouding wordt als goed beschouwd. Vooral het 5-inch scherm wordt door gebruikers als positief ervaren. Wel wordt ook genoemd dat het display niet altijd optimaal reageert. Uit een Alcatel C7 review kwam naar voren dat het een budget toestel is met een groot scherm en aannemelijke specificaties.

Rate this post

Laat een bericht achter

17 + 16 =