Alcatel prepaid

alcatel one touch prepaid logoAlcatel is een Frans bedrijf en voert als merknaam voor hun toestellen Alcatel One Touch. De fabrikant brengt vooral budget en low-end toestellen op de markt, dit zijn goedkope Alcatel telefoons. Binnen One Touch zijn er een aantal series. Namelijk de Idol-serie, de Pop C-serie en de Pop D-serie. De toestellen zijn voorzien van een plastic behuizing en een gedegen design. Alle toestellen hebben als besturingssysteem Android, dit betekent dat gebruikers beschikking hebben tot de applicaties van Google. De toestellen zijn voorzien van Google maps, een zeer nauwkeurige navigatie. Daarnaast heb je naast het typen ook de mogelijkheid om te swipen. Ook zijn een aantal toestellen verkrijgbaar in een dual sim variant.

Gebruiksvriendelijk en goedkoop

Voor kinderen, senioren en mensen die voor het eerst een smartphone aanschaffen zijn deze toestellen met name interessant omdat de telefoons erg gebruiksvriendelijk zijn. Ook voor mensen met minder budget, of mensen die op zoek zijn naar een tweede goedkope telefoon is een Alcatel smartphone aantrekkelijk. In onderstaand overzicht bespreken wij welk prepaid toestel als beste uit de bus komt.

Top 3 Prepaid Alcatel telefoons

1. Alcatel One Touch Pop C7

Alcatel-prepaid-telefoon-img
Deze Alcatel smartphone is een van de betere prepaid toestellen met een voordelig prijskaartje. Kenmerkend aan het toestel zijn de snelheid, het scherm van 5.0-inch en de opslagcapaciteit van 4GB. Het toestel verloopt soepel, ligt goed in de hand en heeft een besparingsmodus zodat de accu langer mee gaat.

2. Alcatel One Touch Pop C5

Alcatel-prepaid-telefoon-img
De Pop C5 is de voorloper van de Pop C7 heeft een scherm van 4,5-inch en is een wat kleiner en dikker model. Foto’s maak je met de 5 megapixel camera en het geheugen is uit te breiden met een Micro SD-kaart tot 32 GB. Het toestel is minder dan 100 euro en dus erg voordelig voor een smartphone.

3. Alcatel One Touch Pop D5

Het meest kenmerkende aan dit toestel is de dual sim optie, handig als je bijvoorbeeld werk en privé wilt scheiden. De Pop D5 heeft 3G-internet, Wi-Fi en Bluetooth. Daarnaast beschikt deze telefoon over een aantal extra functies, zoals de ‘finger zoom’ en de optie om een draadloos verbinding te maken met je televisie.

Telefoon series van Alcatel

Idol-serie

Uit het aanbod van de Alcatel One Touch is deze serie de duurste. Het design is strak en eenvoudig. De nieuwe toestellen uit deze serie zijn voorzien van 4G-internet. Daarnaast zorgt de processor voor het snel werken van applicaties. Ook de camera is van scherpe kwaliteit. Door NFC en Bluetooth kun je gemakkelijk en snel bestanden delen en verzenden. De serie bestaat uit: Idol Ultra, Idol 2, Idol 2 Mini L, Idol 2 S, Idol S, Idol Mini, Idol X, Idol a en de Idol X+.

Pop C-serie

Ook de toestellen uit deze serie zijn vooral gebruiksvriendelijk, voordelig en eenvoudig. De toestellen; C1, C2, C3, C5, C7 en C9 hebben een speels en rond design. Er is keuze uit verschillende kleuren en een bijpassende beschermende cover maakt het geheel compleet. De Pop C9 (de nieuwste) is wat duurder maar heeft een 8 megapixel camera en een 5.5-inch display, daarnaast is de processor uiteraard bij dit laatste model ook weer verbeterd.

Pop D-serie

Deze serie bestaat uit de D1, D3 en de D5 en is in veel verschillende en opvallende kleuren verkrijgbaar. Verder zijn de modellen uit deze serie niet erg verschillend van de andere. De toestellen zijn eenvoudig, makkelijk in gebruik en liggen in een prijscategorie van net onder de 100 euro.

Laat hieronder een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

5 × 1 =