Bliep zet klanten over naar nieuw netwerk

Home » Nieuws » Prepaid » Bliep zet klanten over naar nieuw netwerk

bliep simkaart Prepaid provider *Bliep maakte de afgelopen jaren gebruik van het Tele2 netwerk. Door de fusering tussen Tele2 en T-mobile komt hier verandering in. Bliep klanten zullen vanaf 1 februari 2020 overgezet worden naar het netwerk van T-mobile. Er worden op dit moment al stappen ondernomen om de verplaatsing op gang te brengen.

Bliep simkaarten vervangen

Bliep klanten moeten voor 1 februari een nieuwe prepaid sim only aanvragen. Anders is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de simkaart. De communicatie met klanten is hierover al gestart. Klanten hebben een e-mail ontvangen met daarin instructies om een nieuwe simkaart aan te vragen via de website van Bliep. Ook wordt er een SMS gestuurd voor vervanging simkaart. Het resterende beltegoed zal vanaf 1 februari overgezet worden naar de simkaarten.

Met de overstap naar het T-mobile netwerk maken klanten gebruik van een maximale downloadsnelheid van 100 Mbps en een uploadsnelheid van 37,5 Mbps. Voor nu is het nog niet bekend hoe hoog de internetsnelheden zullen zijn voor *Bliep

Nieuwe tarieven van Bliep

Al jaren hanteert Bliep de goedkoopste prepaid bel- en SMS-tarieven van Nederland. Binnenkort gaat de provider ook de voordeligste standaard prepaid tarieven aanbieden. Klanten kunnen bellen SMS’en of internetten voor 7 cent per minuut, SMS of MB. Eerder was dit 5 cent per bel minuut of SMS. Internetten was nog niet mogelijk zonder het gebruik van een Light, of Yellow data bundel.

Uitbreiding Databundels

Bliep introduceert vanaf 1 februari nieuwe prepaid data bundels. Deze kunnen geactiveerd worden door een SMS te sturen. Elke databundel heeft een houdbaarheid van 30 dagen. Hieronder een overzicht van de bundels:

DataBundel tarief
50 MB€1,00
200 MB€3,50
750 MB€7,50
1500 MB€12,50
3000 MB€17,50
6000 MB€22,50

Bliep introduceert Prepaid Plus

Met de migratie gaat nog een verandering plaatsvinden. Bliep klanten kunnen gebruik maken van Prepaid Plus. Met deze dienst wordt er elke maand automatisch €5,- beltegoed bijgeschreven.op de simkaart. Klanten kunnen ook kiezen om een doorlopende databundel te kiezen. Bij prepaid plus worden de standaard tarieven gereduceerd naar 5 cent per minuut, SMS of MB. Het beltegoed blijft onbeperkt houdbaar en het beltegoed wordt de volgende maand weer opgeteld bij het resterende tegoed.

Wat vind jij ervan dat Bliep weer overstapt van netwerk?
Laat het ons vooral weten. We zijn benieuwd naar je mening!

2 Reacties
 1. Bliep februari 5, 2020om 3:44 pm

  – Beltegoed nu nog maar 6 maanden geldig,(tenzij je opwaardeert) voorheen was dit onbeperkt als je maar betaald gebruik maakte van je nummer.
  -Internetten is een stuk duurder geworden als je per ongeluk je data aan hebt staan. (normaal kocht je een bundel van 67MB voor 0.50 en als die op was kon je ook niet meer internetten totdat je een nieuwe bundel kocht. Nu ga je nadat je 50mb op is ineens 7ct/MB betalen (70eur/gb) Je kan dit niet ‘uit’zetten en je moet dus erg uitkijken wat je verbruikt hebt.
  Al met al geen vooruitgang.

  • Mo Maghsoudi februari 5, 2020om 5:47 pm

   Beste lezer,

   Bedankt voor je reactie.

   Dit is goed om te weten! Er zullen vast nog wel andere veranderingen plaatsvinden de komende weken.
   We zullen het in de gaten blijven houden 🙂

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaart.NET

Laat een bericht achter

11 − zeven =