Bliep Simkaart

Home » Nieuws » Providers » Bliep Simkaart

Bliep Simkaart Logo
Bliep is momenteel de goedkoopste provider van het moment. Je hebt de mogelijkheid om per dag te beslissen over je gebruik, via je account in de app of op bliep.nl pas je dit aan. De provider biedt namelijk drie dagen aan: White, Light en Yellow Day. Dit betekent dat je online kunt zijn voor een bedrag van €0,25 per dag. Er is daarnaast een mogelijkheid om je tegoed te delen, met een bepaalde functie kun je tegoed overmaken naar andere Bliep nummers. Bliep maakt gebruik van het Tele2 en T-Mobile netwerk.

Bestellen

Bliep Tarieven

White Day is 0 MB

Bij deze optie betaal je helemaal niets en heb je dus ook geen kosten en geen data. Je kunt wel bellen en sms’en voor € 0,05 per minuut, voorheen was dit € 0,25.

Light Day is 10 MB

 • € 0,25 per dag
 • 10 MB data (geschikt voor WhatsApp, te langzaam voor YouTube)
 • 30 dagen: 300 MB per maand
 • Sms’en en bellen per minuut voor € 0,05

Yellow Day is 67 MB

 • € 0,50 per dag
 • € 15 euro per maand
 • 2GB per maand/30 dagen = 67 MB per dag
 • Sms’en en bellen per minuut voor € 0,05

De internetsnelheid is 1 mbps download en 348 kbps. Voor € 0,25 kun je altijd 10 MB bijkopen.

Een duidelijk overzicht:

OptieWhite DayLight Day Yellow Day 
Bellen & sms'en€ 0,05 per min.€ 0,05 per min.€ 0,05 per min.
Internet per dag Geen € 0,25 € 0,50
Internet per maandGeen € 7,50 € 15
MB per dagGeen10 MB 67 MB
MB per maandGeen 300 MB2 GB

Simkaart activeren

De Bliep simkaart wordt automatisch geactiveerd wanneer je de simkaart in je toestel stopt en je de stappen volgt. Je hoeft de simkaart niet online te activeren.

Voordelen en Nadelen

Voordelen

 • Bellen & SMS’en voor de goedkoopste tarieven in Nederland!
 • Er wordt afgerekend per seconde! Je betaalt dus nooit te veel.
 • Is je geld op? Dan kies je de White Day en heb je geen kosten!
 • De mogelijkheid om je tegoed te delen met vrienden.
 • Per dag je internetbundel aan- of uitzetten.

Nadelen

 • Mocht je veel online zijn en meer dan 67 MB nodig hebben per dag voor bijvoorbeeld social media of het streamen van video’s dan heb je soms een extra dagbundeltje nodig van 0,25 euro.

In vergelijking met de top 2 providers

ProviderBellenSMSPer MB Internet maandbundel 
Bliep€ 0,05 € 0,05€ 0,025 € 15,-* (2GB)INFO & BESTEL
Simyo€ 0,10 € 0,10€ 0,15€ 7,- (500 MB)INFO & BESTEL
KPN€ 0,30€ 0,16€ 0,02€ 16,- (1GB)INFO & BESTEL

*o.b.v. 30 dagen / 1 maand bij Bliep dus maal € 0,50 per dag.

Bliep in het buitenland (EU)

Met een Bliep sim kun je bellen en sms’en binnen heel Europa. Buiten Europa is Bliep ook beschikbaar, maar de tarieven hiervan zijn nog niet bekend.

BellenGebeld worden Sms'en
Sms ontvangenInternet
€ 0,25 per min. € 0,06 per min. € 0,07 per smsGratis€ 0,24 per MB
Bundel 10 MB
€ 1,50 (1 dag geldig)
Bundel 50 MB
€ 4,00 (1 week geldig)
Bundel 100 MB
€ 7,50 (1 week geldig)

Conclusie

Bliep heeft de voordeligste tarieven en is ook handig als je zelf wilt bepalen wanneer je online wenst te zijn. En als je bijvoorbeeld vooral WhatsApp wilt gebruiken ben je online voor maar €0,25 euro per dag. Wanneer je elke dag internet wilt hebben en niet heel veel video’s bekijkt, is Bliep een aantrekkelijk aanbod. Ook als je niet vast wilt zitten aan een maandbundel, is Bliep een ideale oplossing.

 

Klik hier voor het oude bericht/review van Bliep prepaid vóór 2 april 2015
Bliep is een redelijk nieuwe provider die zich specifiek richt op de jongeren. Aangezien veel jongeren in een bezit zijn van een Blackberry prepaid, heeft Bliep ook speciaal de Blackberry Ping dienst aan hun onbeperkte pakketten toegevoegd.

Bliep positioneert zich als de ideale prepaid simkaart voor de smartphone met jongeren als hoofddoelgroep. Jongeren hebben namelijk niet altijd geld om hun rekeningen te betalen, daarom heeft Bliep het mogelijk gemaakt op per dag te kiezen of je onbeperkt internet wilt of dat je een dagje wilt overslaan.

Bliep prepaid werkt iets anders dan alle andere providers. Je betaald namelijk één tarief per dag. Je kunt kiezen tussen €0,50 of €1,- per dag. Hierbij verkrijg je onder andere onbeperkt internet toegang. Bliep wilt zich onderscheiden door het onbeperkte internet ook ECHT onbeperkt te maken. Dit betekend dat er dus geen limit zit aan het aantal MB’s dat je kunt downloaden. Hier kun je meer over lezen onder het hoofdstuk “Tarieven”.

Bestel proces
Op donderdag.7 maart 11.00 uur hebben wij een Bliep prepaid sim only besteld. Twee dagen later werd deze netjes bezorgd.
Wil je een Bliep simkaart bestellen? Vervolg de bestelling hier: Info & Bestel

Wat is anders?

– Onbeperkt = onbeperkt (géén limit)
Bijna alle providers hebben zekere limit stellingen bij een zeker “onbeperkt internet abonnement”. Bliep positioneert zich als een prepaid provider met daadwerkelijk onbeperkt internet.

– Tegoed delen
Bliep heeft een functie dat je beltegoed kunt overmaken naar andere Bliep nummers. Dit is ook typisch wat handig kan zijn voor jongeren die niet altijd geld bij de hand hebben.

– 50 cent per dag
In plaats van een soort “prepaid bundel” waarbij je vooraf betaald voor 30 dagen internet, betaal je per dag dat je online wilt zijn 0,50. Als we dit omrekenen naar 30 dagen kom je op €15,- per maand. Gemiddeld kost een maand internet €10,- met ongeveer 300 MB datagebruik, wat meer dan genoeg is om een maand te Sms’en, Facebooken, WhatsAppen etc. Bij Bliep valt dit dus iets hoger uit in de kosten.

Bliep Tarieven

De tarieven zijn bij Bliep net even wat anders geregeld als normaal. Je betaald namelijk een dag tarief. Bij dit dag tarief zitten verschillende diensten bij in begrepen.
Er zijn drie opties: €0,00 per dag, €0,50 per dag en €1,- per dag.

Een dag van Bliep loopt tot 23.59 dus wanneer je om 18.00 uur je internet activeert betaal je €0,50 voor vier uur internet. Dit is in verhouding natuurlijk weer wat aan de duurdere kant.

Dagtarief van €0,00
Bij deze optie betaal je helemaal niets en kun je bellen voor €0,25 per minuut en natuurlijk ook gewoon gebeld worden. Je kunt verder geen gebruik maken van SMS berichten en internet.

Dagtarief van €0,50
– Onbeperkt prepaid internet (ECHT onbeperkt) met een Download van 384kbps en Upload van 64 kbps
Dit is te langzaam voor bijvoorbeeld Youtube of andere streaming. Alléén goed geschikt voor WhatsApp of Blackberry Ping.
– Onbeperkt Sms’en
– Gratis Blackberry Ping
– Gebeld worden
– Bellen voor Bellen: €0,25 per minuut (erg duur)

Dagtarief van €1,-
– Onbeperkt internet (ECHT onbeperkt) met een Download van 3,6 MBPS en Upload van 1 MBPS per seconde. Dit is dus vele malen sneller als het dagtarief van €0,50.
– Onbeperkt Sms’en
– Gratis Blackberry Ping
– Gebeld worden
– Bellen voor Bellen: €0,25 per minuut (erg duur)

Zoals je kunt zien bel je bij Bliep altijd voor een tarief van €0,25 per minuut. Dit is vergelijken met de goedkoopste prepaid tarieven van bijvoorbeeld Simyo erg duur!

Prepaid internet

Bliep benadrukt heel erg dat “onbeperkt” daadwerkelijk ook echt onbeperkt is. Dit betekend dat je dus geen limit hebt van bijvoorbeeld 500 MB of 1 GB. Daarom worden er ook geen prijzen per MB gegeven. Internetten in het buitenland is momenteel nog niet mogelijk bij Bliep prepaid.

Bellen naar buitenland (e.a. Diensten)
Bliep heeft momenteel nog geen oplossing voor internetten in het buitenland. Aangezien het onbeperkt Sms’en ook in de internetbundel zit verweven zou je dus ook niet kunnen Sms’en. Daarom wordt er wel een buitenland SMS bundel aangeboden van 100 Sms’jes voor €3,50.

Met een Bliep sim kun je Bellen en Sms’en binnen heel Europa. Buiten Europa zal deze provider geen dekking kunnen geven.

Netwerk

Bliep prepaid mobiel verspreid haar diensten via het T-Mobile netwerk. Dit is zoals al vaker gezegd niet het beste netwerk van Nederland dus zou als een nadeel kunnen worden gezien.

Voordelen en Nadelen

Voordelen
– Sms’en is gratis
– Je kunt zelf bepalen welke dag je internet wilt gebruiken
– Delen van tegoed met vrienden

Nadelen
– In verhouding 50% duurder prepaid internet dan andere providers wanneer je elke dag gebruik wilt maken van internet
– Bliep is onbruikbaar buiten Europa
– T-Mobile netwerk, waar Bliep haar diensten over verspreid, is niet altijd even stabiel. Er zijn dus plekken in Nederland waar je geen goed bereik hebt.
– Bellen per minuut en twee keer zo duur als bij Simyo of Tele2. Mocht je dus wel is een belletje willen plegen, kunnen de kosten snel oplopen.
– Internet snelheid is een stuk lager bij providers als SimYo, Tele2, T-mobile, Vodafone etc.

In vergelijking met de top 2 providers

ProviderBellenSMSPer MB Internet maandbundel
Bliep€ 0,25 per min. GratisGeen€ 15,-*
Simyo€ 0,10 per min. € 0,10€ 0,05 € 10,-
Hollandsnieuwe€ 0,10 per min. € 0,10 € 0,10Geen

* o.b.v. 30 dagen/ 1 maand bij Bliep dus 30 maal €0,50 per dag

Conclusie

Bliep dan dus handig zijn als je niet elke dag online wenst te zijn. Echter zijn mensen die WhatsApp willen gebruiken wel vaak van mening dat zij elke dag online moeten zijn. Wanneer je elke dag online internet wilt hebben is Bliep niet het voordeligste zoals de bovenstaande gegevens laten zien. Mocht je zo af en toe internet willen gebruiken en dus geen maandbundel willen, is Bliep wel een ideale oplossing. Dit natuurlijk wel mits je niet al te veel belt aangezien bellen betrekkelijk duur is.

 

WAT IS JOUW ERVARING MET BLIEP PREPAID MOBIEL?
Laat het ons weten via een berichtje hieronder!

45 Reacties
 1. jan zuidema februari 23, 2020om 4:05 pm

  ik heb nieuwe bliebkaart ,met nummerbehoud ,maar nu blijkt dat ik een ander nummer heb dit wil ik niet .
  wil mn oude nr houden ,nu kan ik niet bellen ja met vreemd nr,kunnen jullie dit aub herstellen ,grt

  • Mo Maghsoudi februari 24, 2020om 1:10 pm

   Beste Jan,

   Bedankt voor je reactie.

   Bij je nieuwe simkaart heb je een uitleg ontvangen dat je nummer binnenkort te gebruiken is op de kaart die je hebt ontvangen.
   Een andere optie is om de overzet module hiervoor te gebruiken.
   Dit hoort in je brief te staan. Is dit niet het geval? Dan zul je even contact op moeten nemen met de klantenservice van Bliep.

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaart.NET

 2. Janneke Hekman augustus 1, 2017om 5:30 pm

  Hallo! Mijn zus (die blind is) wil van symio overstappen naar blieb + behoud van haar eigen nummer.ze weet niet hoe ze dat moet doen en op jullie site staat dat niet!
  Vandaar ze mij gevraagd heeft om dit te vragen.
  Hoe lossen we dit op???

  • Merel augustus 4, 2017om 11:38 pm

   Beste Janneke.
   Je kunt een Bliep simkaart bij ons bestellen en vervolgens een account aanmaken bij Bliep.
   Via dit account kun je nummerbehoud aanvragen.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 3. Reginald Kok mei 21, 2017om 8:23 pm

  Mijn vriendin en ik zijn heel erg tevreden. Wij zijn maar een paar maanden in Nederland en zetten dan beiden meteen ‘Yellow Day” aan voor social media. Voldoende Mb en goedkoop. Alleen het bellen naar Nederland gaat anders.

 4. Davina Ellis april 18, 2017om 11:38 am

  Mijn bliep simkaart is gewoon geblokkeert weet niet wat er aan de hand gaat wat kan ik doen kan mijn nummer niet kwijt

  • Merel april 20, 2017om 7:53 am

   Hoi Davina,

   Neem even contact op met de klantenservice van Bliep, zij kunnen waarschijnlijk wel zien wat er met je prepaid simkaart aan de hand is.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 5. Gert Valk april 12, 2017om 12:30 pm

  hallo ik heb momenteel een prepaidsimkaart van kruidvat maar wil graag overstappen naar bliep, echter wel met behoud van mijn huidige nummer. Is dit mogelijk? het is wel zo dat ik met dit nummer nu niet meer kan bellen en/of gebeld worden omdat ik het beltegoed lang niet meer heb opgewaardeerd. Ik wil echter dit nummer toch graag blijven gebruiken. Kan dat bij jullie?

  • Merel april 14, 2017om 8:09 pm

   Beste Gert,

   Als je je beltegoed lang niet opwaardeert, dan bevriest het.
   Vervolgens heb je nog ongeveer 3 maanden tijd om dit te ontdooien door alsnog beltegoed op te waarderen.
   Doe je dit niet? Dan is je simkaart helaas geblokkeerd en is het 06-nummer hier al vanaf gehaald.
   Als je je simkaart nog kunt ontdooien, kun je ook je nummer mee nemen naar Bliep.
   Wanneer dit niet het geval is, is je nummer helaas al verdwenen en is deze niet meer terug te halen.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 6. Jacob Smit augustus 8, 2016om 5:31 pm

  Hoe kan het zijn dat mijn mb’s afgeboekt worden wanneer ik bewust mijn mobile daten uitgeschakelt heb.!!!!!!!!!!

  • Petra augustus 10, 2016om 12:08 pm

   Beste Jacob,

   Wellicht komt het door de bundel die je hebt afgesloten? Of die automatisch wordt verlengd? Ik zou je vraag even neerleggen bij de medewerkers van Bliep. Zij kunnen je gegevens inzien, wij helaas niet.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 7. Mariela november 13, 2015om 12:39 am

  Hallo,

  Onder welke provider valt Bliep?
  Dat was eerst T-mobile toch? Maar op de site staat dat je kan opwaarderen met TEle2.. Dus wat is het nou?

  Groeten,
  MAriela

  • Petra november 13, 2015om 11:32 am

   Beste Mariela,

   Bliep valt nu onder Tele2, voorheen was dit inderdaad T-Mobile.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 8. Rik september 9, 2015om 9:47 am

  Ik heb net een nieuwe bliep kaart, maar ik kan niet START smsen!? Als ik dat doe dan stopt het prices android.phone, en blijft de sms proberen om verstuurd te worden. De hele tijd zo’n laadtekentje. Wat nu?

  • Petra september 11, 2015om 10:42 am

   Beste Rik,

   Dat is vervelend, je kunt het beste even contact opnemen met de Helpdesk van Bliep. Dit kan via het e-mailadres hulp@bliep.nl of via Twitter of Facebook.

   Succes! Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 9. gerhard erbreich juli 25, 2015om 1:50 pm

  hallo, bliep-team,
  sorry, das ich auf deutsch schreibe. ich habe 2 fragen:
  1. wie, und wo, komme ich an mehr gb, ohne übers internet zu gehen?..in roermond!
  2.gibt es bliep auch in belgien und frankreich?
  schönes wochenende
  gerhard erbreich

  • Petra juli 27, 2015om 8:15 am

   Beste Gerhard,

   Je kunt het beste contact opnemen met Bliep zelf via hulp@bliep.nl. Bliep is een Nederlandse provider, maar je kunt de simkaart wel gebruiken in het buitenland. Meer informatie over Bliep is te vinden op de website van Bliep.
   Succes!

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 10. d .cel hakim mei 30, 2015om 7:12 am

  ik heb een probleem mijn puk code is kwijt kunt u mij bij helpen aub
  tel 0615201443
  vr grt

  • Petra juni 1, 2015om 9:46 am

   Beste D. Cel Hakim,

   Hier kunnen wij je helaas niet mee helpen, je zou contact op moeten nemen met Bliep.
   Succes!

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 11. Pepijn mei 16, 2015om 1:38 pm

  Ik heb 3 weken moeten wachten en vele mailtjes moeten sturen voordat ik mijn SIM kaart eindelijk kreeg. Volgens hun website zou je die al de volgende dag moeten krijgen. Heb ik nu eindelijk mijn SIM kaartje, wekt die niet (verschillende telefoons geprobeerd!); de melding is “geen service”. Volgens de instructies moet je het SIM kaartje eerst activeren, maar dat kan ik niet want ik kan geen SMSje sturen. En weer laat de Bliep helpdesk niets van zich horen…. Ondertussen is mijn oude SIM kaart ook niet meer bruikbaar, want het nummer is al wel omgezet! Zo gauw het werkt en mijn saldo op is dan ben ik weg bij Bliep. Wat een slechte provider!

 12. Bacem april 23, 2015om 10:11 am

  Mijn vraag is wanneer ik een nieuwe bliep sim pakket kan ontvangen. Ik heb gelezen dat jullie gaan stoppen of een nieuwe sim pakket gaan krijgen. Bij deze mocht het laatste het geval zijn graag contact en de procedure om een nieuwe bliep sim te gaan bestellen
  Vriendelijk bedankt Akkari

  • admin april 29, 2015om 4:25 pm

   Beste Akkari,

   Bedankt voor jouw bericht. Wij zijn echter niet de provider Bliep. Wanneer jij jouw bliep simkaart ontangt zul je echt aan Bliep zelf moeten vragen. Hier hebben wij geen inzicht in.

   Bliep stopt niet met hun prepaid diensten maar zij veranderen hun aanbod en zijn overgestapt naar een nieuw netwerk. Je kunt dus gewoon blijven bellen, SMSen n en internetten. Heb jij ondertussen al jouw simkaart pakket ontvangen?

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 13. lars de groot april 20, 2015om 11:29 am

  weten jullie dit,
  mijn bliep is over gezet op tele 2 en als ik nu een abonnement neem bij tele2 moet er dan toch aansluitkosten betaald worden.

  • Petra april 20, 2015om 2:01 pm

   Beste Lars,

   We hebben het even voor je nagevraagd en helaas moet je bij een overstap naar een abonnement van Tele2 als Bliep klant gewoon de aansluitkosten betalen.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 14. derrick januari 27, 2015om 6:27 pm

  ik heb 30 euro beltegoed gezet vroeger kon ik appen maar plotseling kan ik niet meer ik ben naar mijn instellingen gegaan hebt alles opnieuw gedaan maar lukt niet ik ben wel teleurgesteld redewaarom omdat ik altijd met bliep apt maar kan nu niet. wat ik ook doe het lukt niet en heb ook geen num van klantenservices hoe verder is me 30 euro nu naar de maan ik wil echt weten wat er aan de hand is. ik heb roaming alles opnieuw gedaan maar lukt nog steeds niet ik kan niet meer appen

  • admin januari 28, 2015om 7:38 am

   Hoi Derrick,

   Dat is vreemd zeg! Je moet altijd de volgende elementen controleren:

   – Telefoon instellingen
   – Netwerk instellingen
   – Beltegoed
   – Abonnement of prepaid bundel vorm

   Als dit allemaal klopt is er iets anders aan de hand. Wij hebben Bliep via Twitter benaderd voor jou. Hopelijk reageren ze snel!
   Bijna alle providers reageren direct als wij hun via Twitter aanspreken dus hoop Bliep ook. Wij houden je op de hoogte!

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

   • admin januari 28, 2015om 3:57 pm

    Hoi Derrick,

    Wij hebben met Bliep gesproken en er wordt gezegd dat je via hulp@bliep.nl contact met hun kunt opnemen.
    Kun je ons laten weten hoe het is opgelost?

    Succes!

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

 15. ArieTemmes september 2, 2014om 5:22 pm

  Ik kan geen SMS versturen vanaf *Bliep. Ontvangen gaat wel. Bellen en Internet zijn OK. Wat doe ik fout?

  • admin september 2, 2014om 8:42 pm

   Hoi Arie,

   Wat betreft eventuele instellingen in de telefoon is er ook weinig te zeggen. SMS berichten horen het gewoon altijd te doen dus aan de instellingen ligt het niet.
   Wellicht kun je het wel voor de zekerheid even in een andere telefoon proberen om te kijken of het aan de telefoon ligt. Heb je dit al geprobeerd?
   Weet je ook zeker dat je voldoende beltegoed of SMS tegoed heb om je SMS te versturen?

   Als je met de bovenstaande punten niet verder komt ligt het 9 van de 10 keer aan het systeem van de provider. Wij hebben geen toegang tot het systeem van Bliep zelf om dit voor je na te kijken dus het enige wat ik je kan adviseren is om dit even na te vragen bij de klantenservice.

   Laat je ons even weten of het gelukt is?

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 16. Mabel juli 20, 2014om 5:56 pm

  Dat van die tarieven, zoals het hierboven uitgelegd staat, klopt m.i. niet helemaal. Maar ik gebruik bliep pas sinds een maand of zo, dus het kan best zijn dat het veranderd is sinds dit in 2013 geschreven werd.
  Het zit wél vreselijk ingewikkeld in elkaar (nogal vreemd voor een provider die adverteent met de ‘simpelheid’ van z’n aanbod!). En het staat ook op de website heel beroerd uitgelegd; bijv. het tarief van €0,25/minuut wordt nergens genoemd!
  Volgens mij zit het zo:
  – Je hebt ‘tegoed’ (in euro’s) én daarnaast ‘belminuten’.
  – Als je nultarief instelt kun je telefoontjes en sms ontvangen. Je kunt óók bellen; dat gaat van je belminuten af.
  – Als je €0,50/dag instelt, kun je onbeperkt internetten (lage snelheid). Verder kun je onbeperkt bellen met andere bliep-gebruikers. Bellen met anderen gaat van je belminuten af.
  – Als je €1,-/dag instelt kun je onbeperkt internetten (lage snelheid). Verder kun je onbeperkt bellen (naar vast en mobiel binnen Nederland); dat gaat niet van je ‘belminuten’ af.
  – Telkens als je ‘tegoed’ bijkoopt, krijg je per euro 1 belminuut erbij.
  – Je kunt geen belminuten kopen; wél kun je instellen dat overschrijding van je belminuten van je tegoed afgeschreven moet worden; ze kosten dan €0,25.
  – Je kunt internet met hogere snelheid snelheid kiezen. Dat kost €0,50/dag extra. (Dus als je het €1,-/dag tarief hebt ingesteld betaal je €1,50/dag. Niet écht goedkoop dus…)

  Lekker duidelijk allemaal hè?

  Overigens ben ik zelf erg blij met bliep. Ik gebruik het in een dual-sim toestel, uitsluitend voor internet; daarnaast heb ik een goedkoop Telfort abonnement met 300 gratis belminuten. Die combinatie pakt voor mijn gebruik heel voordelig uit. Dat komt vooral omdat het bij mij, qua mobiele data, hollen of stilstaan is: in de stad gebruik ik daarvoor nooit gsm; overal is er wifi zeker nu met de upc-wifispots. (Ik heb thuis een abonnement bij upc). Maar regelmatig gaan we een weekendje naar buiten en dan zijn we afhankelijk van gsm-verbinding. Dus vooral de mogelijkheid om biep aan en uit te zetten maakt het voordelig. . Daarbij is natuurlijk ‘onbeperkt’ ook erg prettig; zo sta je nooit voor verrassingen.
  Wat de snelheid betreft: zelfs de lage snelheid is voor mijn gebruik prima. Tips:
  – Download de Opera browser en gebruik de turbo voorziening; je krijgt de sites dan via de Opera servers, die de informatie comprimeren.
  – Zet automatisch downloaden van plaatjes uit in je browser. Voordat je de pagina hebt die je zoekt passeer je immers vaak allerlei pagina’s waarvan de plaatjes (vaak toch alleen maar advertenties) niet interesssant zijn. Als je dan de pagina hebt die je zocht kun je met een muisklik daar de plaatjes zichtbaar maken.
  Mabel

 17. De Concertina maart 11, 2014om 3:41 pm

  Een vraag: is die prepaid simkaart van Bliep met internet voor 50 cent per dag ook bruikbaar voor een Android tablet? Of kun je hem alleen in een smartphone gebruiken?

  • admin maart 13, 2014om 11:44 am

   Beste Concertina,

   Je kunt de Bliep simkaart ook gebruiken in een Android tabelt. Denk er wel om dat je wellicht de simkaart moet gaan knippen naar een micro simkaart.
   Volgende maand gooien wij een nieuwsbericht live over hoe je het beste je prepaid simkaart kunt knippen. Dus houdt de website in de gaten!

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 18. toos februari 28, 2014om 9:46 am

  ik heb een simkaart besteld met nr behoud er stond nog tegoed op mijn oude sim van medion mobiel nou heb ik toch een ander nr alleen watsup gaat via mijn oude nr het lijkt dat het een gedeelte op mijn nieuwe tel het doet en een gedeelte op mijn ouwe telefoon rara

  • admin februari 28, 2014om 1:02 pm

   Beste Toos,

   Binnen de instellingen van WhatsApp moet je handmatig jouw oude telefoonnummer vervangen voor het nieuwe mobiele nummer.
   De WhatsApp applicatie doet dit namelijk niet automatisch.

   Succes!

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 19. Manu januari 26, 2014om 3:45 pm

  Jullie vergeten te vermelden dat per elke opgewaardeerde euro je 1 gratis belminuut krijgt. Als je weinig belt (de meeste jongeren communiceren toch meer via Whatsapp, FB of SMS), loopt dat lekker op waardoor je toch een buffer hebt als je een keer moet bellen en je dus niet aan die dure 0,25 cent per minuut hoeft toe te komen. Verder blijkt hier dat Youtube filmpjes goed te doen zijn bij het 0,50 cent tarief.

 20. Gaby Cramer januari 22, 2014om 1:46 pm

  Ik heb geen contact gehad met de klantenservice aangezien er nergens vermeld word Hoe je hun kan bereiken helaas…

 21. Gaby Cramer december 11, 2013om 4:22 pm

  Gelukkig tis gelukt vandaag…maar weet nog steeds niet wat er aan de hand was..

  • admin december 12, 2013om 11:58 am

   Hoi Gaby,

   Hele vreemde situatie dat het beltegoed niet direct werd opgewaardeerd.
   Gelukkig is het nu dus wel gelukt!

   Heb je contact gehad met de Bliep klantenservice?
   Wat is er nu anders gedaan dat het opwaarderen wel is gelukt?

   Wij zouden het erg waarderen als je een uitgebreide mening kunt geven over de Bliep klantenservice.
   Het komt gewoonweg te vaak voor dat telefoon providers er met de pet na gooien. Om het voor iedereen zo open mogelijk te maken, willen we natuurlijk zoveel mogelijk ervaringen bespreken op het internet! 🙂

   Alvast super bedankt!

   Met vriendelijke groet, Team PrepaidSimkaart.net

 22. Gaby Cramer december 11, 2013om 6:36 am

  Zoals iedereen kan zien GEEN reactie terug…
  Echt zonde van me geld dit gelukkig was het dan
  maar 20 euro wat ik kwijt ben …bliep simkaarten
  gaan de prullenbak in…

 23. Gaby Cramer december 9, 2013om 3:37 pm

  En wat is het nm van bliep klantenservice ???

 24. Gaby Cramer december 9, 2013om 3:34 pm

  Heb gisteren 2 x bliepbeltegoed gekocht en de code is per mail verstuurd als we die invoeren krijgen we de sms dat het een oude code is …hoe kan dat ben 20 euro kwijt en me kinderen hebben geen beltegoed

 25. sam augustus 1, 2013om 5:11 pm

  Hai .. Ik had wat vraagje over mijn simkart .ik had beltegoed
  gekocht maar ik hem nog geen internet .ik kan wel smsen
  En bellen ..maar geen internet 3g ….mvg sam

  • admin augustus 2, 2013om 9:47 pm

   Beste Sam,

   Geen internet kan verschillende oorzaken hebben. Als eerst adviseren wij om even de instellingen te controleren van het betreffende toestel.
   Bij veel telefoons staan de internet instellingen standaard al correct, maar soms gaat dit nog wel eens fout. Als alle telefoon instellingen goed staan kun je de fout gaan zoeken bij Bliep zelf ligt. Het zou kunnen dat er bij de aanvraag van internet iets niet goed is verwerkt. Neem hiervoor dus even contact op met de Bliep klantenservice.

   Succes!

   Team PrepaidSimkaart.net

   • huseyin april 2, 2015om 10:42 am

    Hallo, ik kan mijn nieuwe bliep simkaart niet activeren. Ik heb een sms gestuurd naar 1350 START. Maar dan krijg ik dit terug We hebben je SMS niet begrepen en kunnen dus geen handeling uitvoeren. SMS het juiste
    woord naar dit nummer.

    • admin april 5, 2015om 3:19 pm

     Beste Huseyin,

     Dat is raar zeg. Wij zullen het even voor je navragen bij Bliep!

     Met vriendelijke groet,

     Team PrepaidSimkaart.net

Laat een bericht achter

12 − drie =