5 Reacties
Mick

In 2010 heb ik bij t-mobile mijn abonnement verlengd. Tegelijk heb ik een t-mobile prepaid international”simkaart aangeschaft om daarmee goedkoper naar het buitenland te kunnen smsen en bellen. Ergens in de loop van dit jaar (2016)stopte plotseling het (30 dagen) verdubbelen van het opgewaardeerde beltegoed en de tarieven zijn veel hoger geworden. Dit gebeurde zonder dat t-mobile van tevoren had aangegeven dat er iets ging veranderen.
De medewerker in de t-mobile shop haalde zijn schouders op en wilde mijn probleem ‘verhelpen’ met de woorden”maar mevrouw, u kunt beter een abonnement bij ons nemen om goedkoper te bellen”. Dit soort abonnement heb ik al. Mijn vraag over de anonieme prepaid kaart en de onaangekondigde wijziging van de voorwaarden van het ‘prepaid international’ contract bleef dus onbeantwoord. Ben nu op zoek naar een andere provider. Bedankt voor jullie informatieve site!

henk

ik heb mijn puk vervlogen wat moet ik doen.

Petra

Beste Henk,

Je bedoelt dat je jouw pukcode kwijt bent? Wij hebben hier een bericht over geschreven, zie hier: https://www.prepaidsimkaart.net/puk-code
Je kunt terecht bij je provider, probeer het via je persoonlijke account of neem contact op met de klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Hallo,
Nadat mijn prepaid simkaart gedeactiveerd was ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe prepaid provider. Alleen kom ik er niet uit. Ik twijfel tussen Telfort, Hollands Nieuwe en T-Mobile. Ik bel niet heel veel dus ik vond de geldigheid belangrijk. Alleen is is het zo dat de tarieven van T-Mobile vrij hoog zijn in het begin (50% korting na €50) maar het is wel onbeperkt geldig. Bij Telfort moet ik eens in de 6 maanden opwaarderen. Ik had voorheen ook al prepaid bij Telfort, dus als ik daar weer prepaid neem ontvang ik het vijfje van Telfort nog? Moet ik nu Telfort of T-Mobile nemen?

admin

Beste Tom,

Bedankt voor je bericht.
Als je een nieuwe simkaart bij Telfort neemt ben je een “nieuwe klant”. Zodra je jouw gegevens invult in jouw account bij Telfort ontvang je dus weer het “vijfje van Telfort”.
Bij T-mobile krijg je tevens €20,- gratis beltegoed mits je een aantal stappen doorloopt zoals: online gegistreren en 1x opwaarderen. Let wel op dat dit extra beltegoed maximaal 30 dagen geldig is.

Let op: De geldigheid van het beltegoed bij T-mobile wordt iedere keer met 6 maanden verlengt wanneer je gebruik maakt van een prepaid dienst door bijvoorbeeld te bellen, sms’en of te internetten.
Als je 6 maanden lang niets van je beltegoed gebruikt, vervalt ook bij T-mobile het beltegoed.
Bij Telfort is dit net even anders. Hier moet je 1x in de 6 maanden daadwerkelijk Opwaarderen om de geldigheid van het beltegoed in stand te houden. Doe je dit niet, wordt het beltegoed bevroren en na 90 dagen zal zowel het nummer ald dus het beltegoed worden vernietigd.

Ik zou persoonlijk eerder kiezen voor T-mobile omdat je aangeeft dat de geldigheid van beltegoed het belangrijkst is.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

Vergelijk anders nogmaals even de tarieven op de home pagina 🙂

Succes!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *