Data simkaart voor Turkije

Home » Nieuws » Mobiel internet » Data simkaart voor Turkije

Ga je binnenkort op vakantie naar Turkije? Dan doe je er goed aan om je mobiele internet zaken op orde te hebben. Met een data simkaart heb je alles wat je nodig hebt om ongestoord te kunnen internetten. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een prepaid data simkaart turkije aan te schaffen. Deze simkaart biedt de standaard voordelen die prepaid simkaarten ook bieden, maar dan met goedkopere tarieven. Meer weten hierover? Lees dan gerust verder!

Data simkaart Turkije kopen?

De beste data simkaart die je kunt gebruiken in Turkije is de data simkaart wereldwijd. Met deze simkaart maak je overal ter wereld gebruik van een snelle internetverbinding. Je kunt deze simkaart dus na je trip naar Turkije dus ook gewoon op andere plekken gebruiken. De volledige dekkingskaart en voordelen lees je op de data simkaarten pagina. Direct bestellen is ook mogelijk. Kies de bundel die past bij jouw verbruik en klik op de bestelknop.

DataPrijsPrijs per MB 
100 MB€ 2,502,5 centBESTELLEN
1 GB (1000 MB)€ 20,-2 centBESTELLEN
3 GB (3000 MB)€ 48,-1,6 centBESTELLEN
5 GB (5000 MB)€ 65,-1,3 centBESTELLEN
10 GB (10.000 MB)€ 130,-1,3 centBESTELLEN
25 GB (25.000 MB)€ 210,-0,8 centBESTELLEN

Waarom een data simkaart?

In Turkije kun je geen gebruik maken van jouw sim only abonnement. De kosten die je maakt vallen buiten je bundel. Hier betaal je gemiddeld zo’n € 2,50 per mb of € 1,00 per SMS of belminuut. Als je gebeld wordt, kost je dat ook vaak geld. Je huidige abonnement gebruiken is dus niet echt een goed idee. Wij raden aan om voor een reis naar Turkije een prepaid data simkaart aan te schaffen.

Data simkaarten bieden unieke voordelen!

Een data simkaart is zeer geschikt als je alleen gebruik wilt maken van internet. Je maakt namelijk gebruik van de goedkoopste prepaid tarieven. Naast dat je geld bespaart, biedt deze simkaart ook een aantal unieke voordelen, namelijk:

 • 4G internet tot 300 mbps
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van 2G en 3G internet
 • Wereldwijde dekking, dus je kunt de data simkaart turkije ook volgend jaar in New York of Tokyo gebruiken
 • Het tegoed blijft 365 dagen geldig. Waardeer je tussentijds op? Dan is al het tegoed weer een jaar geldig
 • Deze simkaart wordt niet afgesloten na langdurig inactiviteit. Je tegoed en je simkaart wordt bevroren totdat je weer een opwaardering doet

 • Van welke providers maak je gebruik?

  In Turkije is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende voorkeursproviders zodat jij overal gebruik kunt maken van mobiele internet. De voorkeursprovider voor Turkije is Digicel Turks en Caicos. Bij deze provider maak je gebruik van een 4G internetverbinding.

  Ga jij gebruik maken van een prepaid data simkaart turkije?
  Laat het ons weten in de reacties. We zijn benieuwd naar je antwoord!

  Laat een bericht achter

  drie + twee =