Prepaid sim only met eSIM internet

Home » Nieuws » Prepaid » Prepaid sim only met eSIM internet

De meeste mensen zijn ondertussen al bekend met het concept eSIM. Een digitaal simkaartje, waardoor je geen plastic kaartje meer in je toestel hebt. Beter voor het milieu dus! Doordat het nog relatief nieuw in de markt is, is het aanbod nog niet mega groot, maar is het wel al mogelijk om eSIM voor prepaid te gebruiken. Het idee is hetzelfde, je kan ook gewoon met een eSIM gebruik maken van het internet. Benieuwd naar wat prepaid sim only met eSIM internet allemaal te bieden heeft? Deze blog vertelt je alles over wat je moet weten over eSIM.

Prepaid eSIM inclusief internet

Zoals al eerder gezegd, zijn de mogelijkheden nog niet eindeloos als het gaat om het kiezen van eSIM providers. De enige provider die momenteel eSIM met internet voor prepaid aanbiedt is: Simyo. De verwachting is wel dat binnenkort meerdere providers dit gaan aanbieden natuurlijk, maar voor nu is het alleen Simyo. Gebruik maken van deze mooie kans? Hieronder is een overzicht te vinden en kan je gelijk en eenvoudig jouw eSIM prepaid internet kopen. Het voordeel hiervan is dat je bij Simyo momenteel korting krijgt voor prepaid, dus weer er snel bij en ontvang meer tegoed dan het bedrag dat je betaald!

Provider
Bellen
SMSStart
tarief
Per MBKosten
Simkaart
 
Simyo
(€7,50 beltegoed)
€0,10
€0,10
1e min

€0,02€5,-

BESTELLEN
Simyo
(€22,50 beltegoed)
€0,10€0,101e min

€0,02€15,-

BESTELLEN
Simyo
(€35,- beltegoed)
€0,10€0,101e min

€0,02€25,-

BESTELLEN

Is prepaid eSIM internet ook aantrekkelijk voor mij?

Het is interessant voor iedereen! Waarom? Het is relatief eenvoudig om van eSIM internet gebruik te maken omdat dit hetzelfde proces is als bij een prepaid simkaart. Van tevoren betalen en dus geen onverwachte hoge kosten aan het einde van de maand. Wie wil er nou geen prepaid eSIM internet hebben? Het enige wat je moet doen is het activeren van je eSIM! Daarna kan je gelijk gebruik maken van het internet en dus weer online zijn.

Hoe activeer ik mijn eSIM?

Snel weer online zijn en bereikbaar zijn is belangrijk voor veel mensen. Daarom is het activeren een simpel proces om te voorkomen dat je te lang offline bent. Na het bestellen van jouw eSIM krijg je inloggegevens. Vervolgens download je de app, en voer je de inloggegevens in die je hebt verkregen. Nadat je bent ingelogd kom je op jouw persoonlijke ‘Mijn Simyo’ account. Hier krijg je verdere instructie voor de installatie van de eSIM.

Bijkomende voordelen van eSIM internet

Geen gefriemel met een paperclip of bijgeleverde tool om je simkaartje in het toetstel te krijgen (of juist eruit), nee digitaal scheelt een hoop werk. Hiernaast is het beter voor het milieu, want waar laten wij onze oude simkaarten? Hierbij hoef je ook niet te wachten na je aankoop op je prepaid simkaartje, want je bent binnen no-time weer online na de aankoop van je eSIM door de app.

Aanbevolen smartphones voor gebruik eSIM

Helaas ondersteunt niet elk toestel eSIM. In de meeste nieuwe telefoons is dit al ingebouwd en dus geen enkel probleem. Het zou zonde zijn om een aankoop te doen als jouw telefoon hiervoor niet geschikt is. Daarom hebben wij onderzocht welke smartphones geschikt zijn. De volgende toestellen zijn geschikt: De nieuwste iphone 11 en hoger, iphone XR, iphone SE, iphone Xs en iphone Xs Max. Geen iphone fan? Geen zorgen ook android heeft de volgende modellen die geschikt zijn voor eSIM: Samsung Galaxy Z Flip, de S20 en hogere modellen. Als laatste zijn de de android Motorola Razr en de Google Pixel 3 en 4 ook geschikt voor gebruik.

Laat een bericht achter

vier × een =