Goedkoop bellen naar Bosnië

Home » Nieuws » Buitenland » Goedkoop bellen naar Bosnië

goedkoop bellen naar bosnieHeb je familie of vrienden in Bosnië dan wil je hier natuurlijk regelmatig contact mee opnemen. Dit doe je vast al via Skype, zodat je de persoon ook daadwerkelijk kunt zien maar het is uiteraard ideaal als je ook eens een telefoontje kan plegen. Je hebt namelijk niet altijd de mogelijkheid om achter een computer te zitten of je hebt niet overal waar je bent toegang tot internet of een Wi-Fi verbinding. In dit bericht bespreken wij de mogelijkheden om op een goedkope manier naar Bosnië te bellen.

Voordelen van een internationale prepaid simkaart

De simkaart is (vaak) gratis
De simkaart is online te bestellen
De tarieven voor bellen naar het buitenland zijn lager

ProviderBellen naar Zuid-Afrika (mobiel/vast)SMS naar Zuid-AfrikaBellen NL mobiel/vast 
Lebara0.55 / 0.300.210,26 / 0,12Bestellen
Simyo2.54 / 2.540.510.10

Goedkoop bellen naar Bosnië mobiel

In bovenstaande tabel is af te lezen dat het duurder is om naar een mobiel nummer te bellen, dit is meestal zo bij de internationale providers, houd hier rekening mee. Een internationale prepaid simkaart is zeer geschikt om mee naar het buitenland te bellen. De verschillende simkaarten staan hierboven in de tabel en we hebben hieronder de voordelen voor je op een rijtje gezet. Wij adviseren wel om ook een tweede prepaid telefoon aan te schaffen omdat je anders elke keer van simkaart moet wisselen. Bel je regelmatig naar het buitenland, bijvoorbeeld voor zaken en vind je het vervelend om twee telefoons te hebben, dan is het wellicht verstandig om een dual sim toestel aan te schaffen.

Bellen naar Bosnië

Een prepaid sim only is niet de enige mogelijkheid. Je kunt namelijk ook met een 0900-nummer bellen. Dit kan vanaf een vaste lijn of een mobiel. Houd er wel rekening mee dat je ook een starttarief betaalt, tevens brengt je provider de vaste kosten voor het lokale tarief in rekening. Je vindt de kosten onder Service nummers op je factuur. Om een 0900-nummer te bellen moet je ook het netnummer van het land invoeren. Naast 0900 is een andere optie natuurlijk bellen via internet, maar zoals we al eerder zeiden heb je hier niet altijd de mogelijkheid toe.

Bosnië

Bosnië-Herzegovina (voormalig Joegoslavië) bevinden zich in de Balkan. Er worden drie officiële talen gesproken. Het land wil bij de Europese Unie horen maar wordt nog niet toegelaten omdat zij niet aan alle voorwaarden voldoen. Er is weinig handel tussen Nederland en Bosnië-Herzegovina.

Rate this post

Laat een bericht achter

achttien − twaalf =