10 Reacties
Ibrahim

Hey ik wip me nummer registeren graag 0644172288

Mo Maghsoudi

Beste Ibrahim,

Volgens mij kun je dat via de MyLebara omgeving doen.

Anders kun je altijd nog even contact opnemen met de klantenservice van Lebara.

Met vriendelijke groet,
Team Prepaidsimkaart.NET

De Brrauwer Ingrid

Probeer al enkele dagen om mijn lycasimkaart te registreren.In de opgegeven adressen in Denderleeuw en Aalst willen ze dit niet doen.Alle andere adressen zijn ver uit de buurt, heb al geprobeerd online maar ook dit lukt niet.Heb nu via een registratieformulier alle gegevens opgegeven en vergezeld met een kopie van mijn idkaart recto-verso en dit opgestuurt naar het hoofdkantoor van lyca in brussel, maar maan simkaart blijft geblokkeerd, weet niet meer wat ik nog kan doen om dit toch te registreren

Merel

Beste Ingrid,

Begrijp ik goed dat je aangeeft dat je simkaart al geblokkeerd is?
Dat kan dan niet te maken hebben met de verplichte registratie van de anonieme simkaart,
want deze zullen pas na 7 juni geblokkeerd worden als ze niet geregistreerd zijn.

Je kunt het beste even contact opnemen met Lycamobile, want zij kunnen in de systemen zien wat er eventueel verkeerd gaat bij jouw simkaart.
Veel succes.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Michel Holsgens

Ik wil mijn vodafoon simkaart laten registreren.

Petra

Beste Michel,

We hebben je gegevens even verwijderd uit de reactie, dit kan je beter niet online zetten waar iedereen het kan zien. Je kunt je simkaart online registreren via “My Vodafone”. Succes!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

H. Lindner

Kocht prepaid Aldi starter-paket in Duitsland.
Bleek legaal Duits woonadres nodig voor aktivatie, dus sim onbruikbaar. Hoe kan ik achterhalen welke prepaid Duitse kaarten geen Duits adres verplichten ?
Bij voorbaat dank voor een reactie.

Petra

Beste H. Lindner,

Wij hebben hier ook geen idee van. In Duitsland is het inderdaad verplicht de simkaart te registreren. De enige optie is de provider online checken en informatie opvragen of informeren bij een telefoon winkel in Duitsland. Een andere optie is te kiezen voor een internationale provider zoals Lyca of Lebara. Wat de tarieven binnen Duitsland zijn kun je dan eerst checken op de websites van deze providers. Succes en wij horen graag of het gelukt is!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Gelaysa

Ik weet niet hoe ik mijn nummer kan gebruiken en hoe ik mijn nummer moet instellen. Ik heb deze telefoon al 1 jaar en een jaar zonder nummer niks dus misschien kan ik een afspraak maken om me telefoon een nummer te geven

Petra

Beste Gelaysa,

Aan je simkaart is een telefoonnummer verbonden, niet aan je telefoon. Je hoeft verder geen nummer in te stellen voor je telefoon. De meeste simkaarten hebben wel een pincode, vaak is dit 4x nul. Voor meer informatie kun je het beste even contact opnemen met je provider.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *