Goedkoop bellen naar Brazilië

Home » Nieuws » Algemeen » Goedkoop bellen naar Brazilië

goedkoop bellen naar brazilieWil je weten hoeveel het kost om naar Brazilië te bellen, dan zit je op deze pagina goed. Als prepaid vergelijkingswebsite tonen wij de tarieven bij de drie meest bekende internationale providers in Nederland. We vergelijken de tarieven van Lyca, Lebara en Ortel Mobile. Daarnaast geven wij handige informatie en tips over het gebruik van een prepaid simkaart.

Tips bij het gebruik van een prepaid simkaart

Wanneer je kiest voor een prepaid simkaart om naar het buitenland te bellen geven wij het onderstaand advies.

De tarieven voor bellen naar het buitenland zijn bij een internationale provider voordeliger dan de tarieven van een nationale provider.
De nationale tarieven liggen daarentegen weer hoger.
Gebruik de simkaart daarom als tweede simkaart om uitsluitend mee naar het buitenland te bellen.
Let op de verschillende tarieven per land.
Let op de verschillende tarieven voor bellen naar een vast of mobiel nummer.
Gebruik een tweede (prepaid) telefoon of schaf een smartphone met dual sim optie aan.

ProviderBellen naar Brazilië (mobiel/vast)SMS naar Brazilië Bellen NL mobiel/vast 
Lebara0.29 / 0.130.210,26 / 0,12MEER INFO
Simyo2.54 / 2.540.510.10

Goedkoop bellen naar Brazilië vast

Meestal is het voordeliger om naar een vast nummer te bellen bij deze internationale prepaid providers. Het kan een klein of groot verschil zijn in kosten tussen mobiel of vast. Zoals je ziet is het voor bellen naar Brazilië een behoorlijk groot verschil. Ook zijn de tarieven per land erg verschillend. Bij een nationale provider worden de landen vaak in zones verdeeld en geldt er per zone 1 tarief. Dit is bij bovenstaande prepaid providers niet het geval. Bel je naar verschillende landen dan is het verstandig om vooraf te kijken wat het tarief bij die provider, per land is en anders voor een wereldwijde simkaart te kiezen waarbij je per zone hetzelfde tarief betaald.

Bellen naar Brazilië mobiel

Bel je naar een mobiel nummer dan ligt het tarief dus vaak wat hoger. Verder betaal je een starttarief per gesprek. Dit bedraagt bij Lyca en Lebara voor bellen naar vaste en mobiele nummers €0,23 cent en bij Ortel €0,29 cent. Binnen de EU wordt er bij Ortel afgerekend per seconde, met een minimum van 30 seconden. Bij Lyca en Lebara wordt er afgerekend per minuut. Houd er verder rekening mee dat er bij extra verkregen tegoed of bonus tegoed andere regels / voorwaarden gelden. Meestal is het tegoed ten eerste minder lang houdbaar en betaal je met het extra tegoed een ander tarief. Het gratis* bellen naar andere simkaarthouders van dezelfde provider geldt meestal alleen binnen Nederland! Het gratis bellen naar iemand met dezelfde simkaart in het buitenland is dus niet van toepassing.

Bellen naar Brazilië

Zoals wij hierboven aangeven is het verstandig om de prepaid simkaart uitsluitend te gebruiken om mee naar een ander land te bellen, omdat de tarieven anders wat hoger liggen dan bijvoorbeeld providers als Simyo en Telfort. Daarentegen is het wel interessant wanneer je veel belt met iemand die de simkaart van dezelfde provider heeft. Het is namelijk vaak gratis om ‘onderling’ te bellen. Let er wel op dat er een zogeheten fair use policy geldt, dit houdt in dat je niet oneindig veel minuten gratis kunt bellen. Wij adviseren ook de kleine lettertjes goed te lezen. Zo is het bij Lebara slechts 7 dagen geldig om gratis naar andere Lebara nummers te bellen na een opwaardering van €10,-. Ook betaal je wel gewoon het starttarief, gratis is dus niet volledig gratis vandaar ook het *.

Rate this post

Laat een bericht achter

2 × 3 =