Goedkoop bellen naar India

Home » Nieuws » Algemeen » Goedkoop bellen naar India

goedkoop bellen naar indiaAls prepaid vergelijkingswebsite geven wij uiteraard ook informatie over goedkoop bellen naar het buitenland en op deze pagina specifiek over goedkoop bellen naar India. Welke mogelijkheden bestaan er met een prepaid simkaart? Welke prepaid simkaart kun je het beste kiezen om te bellen naar India en wat zijn de tarieven?

Er zijn om te beginnen erg veel contacten tussen Nederland en India. De meeste hiervan zijn werkgerelateerd binnen de e-commerce en ICT branche. De uurtarieven voor arbeid liggen nog een stuk lager in India terwijl er wel veel talenten en capabele mensen zijn. Er is binnen Nederland een grote trend waarbij bedrijven bijvoorbeeld “programmeer opdrachten” uitbesteden aan het buitenland. India is één van de grootste aanbieders van deze tijdelijke werknemers. Je zult je dus niet verbazen dat er veel gebeld worden zowel privé als zakelijk. Aangezien prepaid bellen naar het buitenland vaak goedkoper is met een prepaid simkaart hebben wij een overzicht gemaakt met: goedkoop bellen naar India met een prepaid simkaart.

Tips bij het gebruik van een prepaid simkaart

Wanneer je kiest voor een prepaid simkaart om naar het buitenland te bellen geven wij het onderstaand advies.

De tarieven voor bellen naar het buitenland zijn bij een internationale provider voordeliger dan de tarieven van een nationale provider.
De nationale tarieven liggen daarentegen weer hoger.
Gebruik de simkaart daarom als tweede simkaart om uitsluitend mee naar het buitenland te bellen.
Let op de verschillende tarieven per land.
Gebruik een tweede (prepaid) telefoon of schaf een smartphone met dual sim optie aan.

ProviderBellen naar India (mobiel/vast)SMS naar IndiaBellen NL mobiel/vast 
Lebara0.13 / 0.090.210,26 / 0,12Bestellen
Simyo2.54 / 2.540.510.10

Goedkoop bellen naar India mobiel

Wij hebben een top 3 gemaakt van de meest bekende internationale prepaid providers in Nederland. Dit zijn Lycamobile, Lebara en Ortel. De simkaarten zijn online te bestellen, maar de simkaarten zijn ook in supermarkten en tankstations te koop. Lyca en Ortel hoef je niet te activeren, Lebara moet je telefonisch activeren. Je kunt de Lyca simkaart ook gemakkelijk in onze webshop bestellen! Klik op de bestelknop in de tabel. Waar je op moet letten bij de tarieven van deze internationale prepaid simkaarten is dat de tarieven voor bellen naar een mobiel of vast nummer verschillen. Zoals je in bovenstaande tabel kunt zien zijn de tarieven niet extreem hoog, wat bij sommige landen wel het geval is. Vooral het bellen naar een vast nummer is voordelig. Daarnaast betaal je een starttarief en wordt er afgerekend per minuut in plaats van per seconde, terwijl de afrekening bij de meeste nationale simkaarten wel per seconde is (na de eerste minuut).

Bellen naar India

Wil je goedkoop naar India bellen dan zijn er natuurlijk meer manieren naast het gebruik van een prepaid simkaart. Via internet met programma’s als Skype kun je naast elkaars stem te horen, elkaar ook nog zien. Je bespaart daarnaast uiteraard een hoop kosten om via een wifi verbinding contact te zoeken met iemand in het buitenland. Een nadeel is wel dat de verbinding in veel landen niet zo sterk is als in Nederland. Dit betekent dat de verbinding vertraagt kan zijn, het beeld vervaagt of de verbinding volledig wegvalt. Ook het geluid via internet is anders dan via een telefoonlijn.

Rate this post

Laat een bericht achter

18 − 5 =