Gratis bellen met Snapchat

Home » Nieuws » Algemeen » Gratis bellen met Snapchat

Gratis bellen via Snapchat

Wat is Snapchat?

Snapchat is een Amerikaanse app waarmee je fotos, videos en chats naar je vrienden die ook Snapchat hebben kunt sturen. Wat Snapchat uniek maakt, is dat deze fotos, videos en chats niet worden opgeslagen op je telefoon (behalve als je daar zelf voor kiest) en je kunt zelf instellen voor hoelang de ontvanger jouw foto of video ziet. Hierdoor is het erg populair onder jongeren die even snel een foto willen delen of even willen praten met elkaar. Snapchat had begin 2018 ongeveer 191 miljoen dagelijkse gebruikers wereldwijd en het aantal blijft maar groeien.

Sinds april gratis bellen en gratis videobellen beschikbaar

Op 16 april 2018 kreeg Snapchat een update waarin de ontwikkelaars compleet nieuwe functies toe hebben gevoegd aan Snapchat, je kunt nu namelijk gratis bellen met Snapchat en ook gratis videobellen met snapchat. Naar wie je ook belt wereldwijd is het bellen gratis, als je maar een data/wifi verbinding hebt dan kun je met iemand aan de andere kant van de wereld bellen mits deze persoon ook Snapchat heeft. Ook speciaal bij het videobellen het is niet 1-op-1 maar het kan ook in groepen, het kan met 16 personen tegelijkertijd. En nogmaals het is gratis dus geen meterslange telefoonrekeningen naar het buitenland gewoon zeggen dat ze Snapchat moeten downloaden en dan kun gratis bellen met Snapchat en gratis videobellen met Snapchat.

Gratis bellen met Snapchat? Toch maar wel een prepaid simkaart en geen abbo meer?

Zolang degene die je probeert te bellen ook Snapchat heeft kun je gratis met elkaar bellen en videobellen over de hele wereld heen. Snapchat zelf is ook gratis om te downloaden dus is dit een goed alternatief tegenover dure 0900 nummers en buitenlandse simkaarten kopen. Door dit soort oplossingen als gratis bellen via Snapchat of Skype of Google Hangouts, Whatsapp etc. is het voor veel mensen erg interessant om een prepaid sim only aan te schaffen met een grote prepaid data bundel. Je hebt namelijk alleen maar data nodig om te bellen en / of berichten te sturen. SMS’en doet bijna niemand meer. Bedenk dus goed voor jezelf of een sim only prepaid wellicht goedkoper is dan een sim only abonnement. Dit hangt allemaal af van het data verbruik. Er is tegenwoordig bijna overal WiFi dus de meeste mensen redden het prima met een prepaid sim only simkaart!

Hoe werkt het gratis bellen en gratis videobellen via Snapchat?

Als je elkaar hebt toegevoegd op Snapchat dan hoef je alleen maar op de persoon te klikken dan kom je in het chatscherm waar je tussen foto sturen, bellen, foto maken, videobellen en emoji’s sturen.
Gratis bellen met SnapchatOm te bellen druk je op het telefoonteken en videobellen het camera teken dan krijgt degene die je probeert te bellen net als bij echt bellen een toon als het geluid aanstaat en anders gaat de mobiel trillen. Als er niet wordt opgenomen krijgt de ontvanger een bericht in de chat waarin staat dat je hem/haar hebt proberen te bereiken. Ook kun je berichten inspreken door het telefoonteken ingedrukt te houden, dan kan de ontvanger dit luisteren als hij zijn chat opent. Zo kunnen jij en je vrienden/familie dus gratis bellen met Snapchat en gratis videobellen met Snapchat, of het nou videobellen of gewoon bellen is het kan nu dus gratis met Snapchat.

Laat een bericht achter

*