HTC Sensation Review

Home » Nieuws » Telefoons » HTC Sensation Review

Afgelopen donderdag heb ik een HTC Sensation aangeschaft. Dit was een hele overstap als je nagaat dat ik jarenlang een iPhone en blackberry gebruiker ben geweest.

De eerste dagen ben ik vollop bezig geweest met het installeren van apps en het zo optimaal mogelijk indelen van mij persoonlijke tabbladen.
Ik moet bekennen dat de Android telefoon een echt verademing is qua snelheid, apps en usability wanneer ik dit vergelijk met de blackberry (mijn laatste telefoon).

Tot nu toe kan ik bijna alleen maar positief praten over de HTC Sensation op één, toch wel essentieel punt na: de batrerijduur!

Wanneer je de Sensation continu laat synchroniseren gaat de batterij nog géén dag mee. Dit vind ik wel erg vervelend wanneer ik gedurende de gehele dag niet in de buurt ben van een stopcontact.
Na een werkdag van 10 uur is de telefoon praktisch leeg. Als ik na het werk nog even naar de sportschool wil gaan, heb ik dus niet genoeg batterij om de telefoon als mp3 speler te gebruiken. Gewoonweg erg jammer!

Voor de rest voldoet deze telefoon prima aan al mijn wensen en behoeften. Bij deze roep ik HTC wel op tot het creëren van betere batterijen die dus langer meegaan of juist zuiniger energieverbruik van de smartphone zelf.