Jouw mooi 06 nummer kan geld waard zijn!

Home » Nieuws » Algemeen » Jouw mooi 06 nummer kan geld waard zijn!

Heb jij een mooi 06 nummer? Dan kan dit nummer geld waard zijn. Veel mensen willen graag een mooi 06 nummer hebben. Een mooi 06 nummer is makkelijk te onthouden en ziet er leuk uit! De waarde van een mooi 06 nummer wordt bepaald door verschillende factoren en kan al gauw flink wat geld waard zijn. Wij verkopen op onze website mooie 06 nummers, nummers in paren en nummers in setjes.

Wat is een mooi 06 nummer?

Onder een mooi 06 nummer verstaan wij een nummer met veel dezelfde getallen of met een bepaald patroon. Denk hierbij aan 7777 of 4040. Dit is makkelijk te onthouden en ziet er tof uit. Ook wanneer een getal vaak voorkomt, is dit nummer meer waard. Bijvoorbeeld 40 41 of 24 42. Bepaalde getallen met een betekenis kunnen ook met geld waard zijn. Denk hierbij aan 06 420 of 69 69.

 • Dezelfde getallen (1111 of 4040)
 • Een getal dat vaak voorkomt (40 41 24 42)
 • Getallen met een betekenis (420 of 69)

Prijsbepaling van een mooi 06 nummer

De prijs van een 06-nummer komt tot stand door bepaalde factoren. Hoe vaker een getal in een nummer voorkomt hoe duurder het nummer is. Zo is een nummer met vier dezelfde getallen €350 euro waard en een met drie is €250. Dit geldt ook voor getallen met twee cijfers. 40 40 is bijvoorbeeld meer waard dan 40 41. Ook nummers met een herkenbaar patroon hebben een hogere waarden. Denk hierbij aan 1234 of 10 20 30. De prijzen van mooie nummers verschillen tussen de €30 en €350 euro.

Waar kan ik een mooi 06 nummer kopen?

Op onze makkelijk 06 nummer pagina heb je de mogelijkheid om direct een mooi nummer aan te vragen. Dit kun je doen door ons aanvraagformulier in te vullen. Bekijk ons aanbod van singles, paren of rijtjes meteen! Naast losse nummers heb je ook in rijtjes. Dit houdt in dat 2 of meer nummers in een ‘rijtje’ staan. Dit kan doordat bijvoorbeeld het laatste getal 01 en 02 is. Dit is erg handig wanneer je in een bedrijf werkt en beide eigenaren hebben hetzelfde nummer op 1 getal na. Zo kun je ze makkelijk bereiken en is het makkelijker hun telefoonnummer te onthouden.

Wij zijn één van de grootste prepaid webshops van Nederland en rekenen de goedkoopste prijzen voor onze mooie 06 nummers.

 • Wij sturen je binnen 24 uur een e-mail met een link om de betaling via iDeal of Paypal te voltooien. Na betaling wordt je simkaart bij bestelling vóór 16:00 dezelfde dag opgestuurd. (op werkdagen).
 • Goedkoopste prepaid shop van Nederland
 • Mooie 06 nummers in paren en setjes
 • Veilig en vertrouwd afrekenen met ideal of paypal
 • Alle simkaarten worden van tevoren getestOnline zijn er meerdere websites die mooie 06 nummers aanbieden. Alleen bieden zij geen nummer setjes & paartjes aan. Wij hebben paartjes en setjes te koop op onze website. Wij testen altijd de simkaarten voordat we ze opsturen zodat we u 100 procent kunnen garanderen dat de simkaart werkt.

Raak ik mijn mooie 06 nummer kwijt wanneer ik overstap?

Een mooi mobiel nummer is vrij prijzig en wil je uiteraard niet kwijtraken wanneer je overstapt. Gelukkig is het tegenwoordig vrij eenvoudig om je telefoonnummer te behouden. Het is vrijwel altijd mogelijk om je mobiele nummer mee te nemen naar een ander sim only abonnement of een andere prepaid provider. Dit geldt ook wanneer je eerst een prepaid simkaart had. Zorg er wel voor dat je het nummerbehoud op tijd aanvraagt, sommige providers hangen er een maximale tijd aan. Zorg er ook voor dat je prepaid simkaart niet verloopt of wordt geblokkeerd. Wanneer dit gebeurd is het niet meer mogelijk om je nummer mee te nemen en dat zou uiteraard balen zijn want dan is je mooie 06 nummer weg.

4 Reacties
 1. Rik Mos september 23, 2019om 10:19 pm

  Beste meneer/mevrouw,

  Ik heb hier een paar super makkelijke nummers liggen.
  Mijn vraag aan u of ook telefoon nummers koopt?

  Met vriendelijke groet,

  Rik Mos

  • Mo Maghsoudi september 27, 2019om 1:12 pm

   Hi Rik,

   Wij kopen geen telefoon nummers.
   Bedankt voor het aanbod!

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaart.NET

 2. Daniel de Wild september 23, 2019om 5:07 pm

  Goedendag, mijn vrouw haar nummer is 06 270 11111. Zouden jullie hier een prijsbepaling op kunnen doen?

  • Mo Maghsoudi september 27, 2019om 1:11 pm

   Beste Daniel,

   Het lijkt op een premium nummer en die zijn wel wat waard 🙂
   Voor een prijsbepaling zou je haar nummer kunnen vergelijken met onze premium nummers op onze makkelijke nummer pagina.

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaart.NET

Laat een bericht achter

twee + twee =