Prepaid internet voor een maand

Home » Nieuws » Mobiel internet » Prepaid internet voor een maand

Regelmatig krijgen wij vragen over prepaid simkaarten. Vroeger gingen deze vooral over mobiele telefonie, maar tegenwoordig krijgen wij steeds meer vragen over prepaid internet. Zo willen onze bezoekers weten welke prepaid sim only ze moeten kiezen, zodat ze Prepaid internet voor een maand kunnen gebruiken in Nederland. Omdat je dit artikel bent gaan lezen, zul je waarschijnlijk ook interesse hierin hebben. Lees dus vooral verder!

Prepaid internet voor een maand

Er zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende groepen prepaid gebruikers. Afhankelijk van je gebruik en persoonlijke voorkeur zijn bepaalde simkaarten beter geschikt voor jou. Wij categoriseren in dit artikel de volgende gebruikers:

  • Personen die goedkoop internet willen
  • Personen die een snelle internetverbinding willen
  • Personen die veel data (willen) verbruiken

Goedkope prepaid internet

Als je goedkoop wilt internetten, moet je 100% zeker kiezen voor een prepaid internet bundel. Met een prepaid bundel heb je een maand lang data waar je gebruik van kunt maken. Je betaalt vaak aanzienlijk minder voor een bundel dan voor losse MB’s. Ook heb je het voordeel dat je er niet aan vast zit. Een bundel activeer je nadat je een simkaart hebt gekocht en verloopt weer na een maand.

BIj welke provider ben ik het goedkoopst uit?

Voor de meeste mensen is AH mobiel het goedkoopst. Je kunt namelijk gebruik maken van prepaid internet bundels van 125mb tot 5000mb. Zo hoef je niet meer te betalen dan dat je verbruikt. Bijgaand heb je het voordeel dat je internetverbruik wordt afgerond per KB. Bekijk de Slim Only bundels en bestel je AH prepaid simkaart door te klikken op de bestelknop.

ProviderBellen SMSPer MBStart
AH Mobiel standaard
€0,36€0,12€0,251e min

Snel internet? 4G internet!

Als je snel internet wilt, dan heb je 4G prepaid internet nodig. 5G internet is nog niet beschikbaar voor prepaid simkaarten, anders hadden wij dat waarschijnlijk aangeraden. Er zijn verschillende providers die 4G internet aanbieden. In dit geval kun je het beste kiezen voor een provider die gebruik maakt van het betrouwbare KPN netwerk. De providers die dat doen hebben we hieronder weergegeven.

ProviderBellen SMSPer MBStart 
Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,03€0,10BESTELLEN
KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBESTELLEN

Data simkaart

Een data simkaart is geschikt voor degenen die gebruik willen maken van grote internetbundels tegen goedkope tarieven. Met een data simkaart kun gebruik maken van internetbundels die wel 10GB groot zijn. Dit is vooral geschikt voor personen die hun simkaart willen gebruiken voor iets anders, bijvoorbeeld een MiFi router, laptop of ander elektronisch apparaat. Natuurlijk kun je het ook gebruiken om een paar seizoenen van je favoriete Netflix serie te kijken op je tablet. Bekijk de unieke voordelen van de data simkaart op onze data simkaarten pagina.

Waarom Prepaid internet voor een maand?

Met een prepaid simkaart zit je nergens aan vast. Daar waar je bij een sim only abonnement vaak voor een langere tijd vastzit aan een contract. Voor vakantiegangers uit het buitenland, of personen die (alleen) internet willen voor een maand, is dit niet geschikt. Zelfs met een maandelijks opzegbare sim only ben je niet goedkoper uit. Je betaalt namelijk voor “administratie en aansluitingskosten” boven op het bundel dat je hebt gekozen. Omgerekend zul je niet goedkoper uit zijn. Een ander voordeel is dat je geen onverwachte kosten kunt krijgen. Als je beltegoed op is, is het ook echt op.

Laat een bericht achter

twee + twaalf =