T-Mobile biedt weer gratis prepaid simkaarten aan instellingen

Home » Nieuws » Prepaid » T-Mobile biedt weer gratis prepaid simkaarten aan instellingen

Het dagelijkse leven is door het coronavirus in de hele wereld en ik Nederland veranderd. Veel mensen werken nu thuis en komen niet meer naar buiten. T-Mobile geeft daarom prepaid simkaarten weg aan het onderwijs en de zorg, zodat mensen met elkaar in contact kunnen blijven. In dit artikel bespreken we deze nobele aanbieding van T-Mobile.

Gratis simkaart onderwijs en zorg

T-Mobile wilt graag zijn steentje bijdragen in deze corona crisis en biedt daarom 10.000 gratis prepaid simkaarten aan onderwijs en zorg. Eerder gaf T-Mobile aan om 5000 prepaid simkaarten gratis aan te bieden, deze waren binnen 3 dagen allemaal weg. Voor T-Mobile was dit reden om het aantal simkaarten te verhogen naar 10.000. Nadat de eerste 10.000 prepaid simkaarten ook snel weg gingen heeft T-Mobile nogmaals 10.000 simkaarten beschikbaar gesteld.

Wat staat op de prepaid simkaart?

De prepaid simkaart die T-Mobile aanbiedt, bevat €5 beltegoed en 50GB data. De bundel kan worden gebruikt tot en met 1 juni 2020, dat is de datum tot wanneer de regering de anderhalve meter regel heeft ingevoerd. Het is mogelijk om de simkaart op te waarderen, dit is tegen de standaard tarieven.

Wat is mogelijk met 50GB?

Op de simkaart staat niet heel veel beltegoed, maar dit betekend niet dat je niet kan bellen met de simkaart. Met data kun je namelijk ook bellen. Denk aan Whatsapp-bellen of videobellen. Met 50GB data kun je ongeveer 42 uur videobellen en 5 miljoen whatsappjes versturen. Als je een beetje zuinig met je data omgaat, heb je er genoeg aan tot 1 juni.

Hoe kan ik de simkaart aanvragen?

De simkaart is via de website van T-Mobile aan te vragen. Er is een pagina aangemaakt met informatie over de gratis prepaid simkaarten. Op de pagina staat ook een aanmeldformulier waar je een aantal gegevens moet invullen en de reden voor de aanvraag. Per organisatie kun je 20 prepaid simkaart aanvragen.

Wanneer mag ik simkaarten aanvragen?

De prepaid simkaarten zijn bedoeld voor leraren, leerlingen, patiënten en zorgmedewerkers die geen mogelijkheid hebben om te bellen of internetten. Het aanvragen van de simkaart kan alleen worden gedaan door bevoegde vertegenwoordigers van zorg- of onderwijsinstellingen.

Wat vind jij van deze actie van T-Mobile?
Reageer hieronder!

Laat een bericht achter

4 × 3 =